Καλησπέρα σας.η ιστορία σας:το λιγότερο που μπορώ να πω συγκινητική.ειναι πανέμορφη.σας εύχομαι να περάσετε μαζί πολλά χρόνια.Kαιρο εχουμε να γραψουμε στο θεμα μας, ευχαριστω και τα κοριτσια που το εφεραν παλι στην επιφανεια πριν λιγο καιρο.
Το κοριτσι μου ειναι πολυ καλα, πριν λιγες μερες κλεισαμε τα τρια χρονια παρεα και φυσικα της εχουμε παθολογικη αγαπη
Προσπαθουμε οσο περισσοτερο μπορουμε να την κανουμε χαρουμενη καθε μερα, πηγαινει σχεδον καθημερινα για περπατημα στο βουνο και αρκετες φορες τους χειμερινους μηνες στη θαλασσα που τοσο πολυ της αρεσει και φυσικα απολαμβανει απειρες αγκαλιες και φιλια απο εμας και τους φιλους μας.
Η υγεια της παει πολυ καλα, ειδαμε θεαματικη διαφορα με την μπαρφ που τρωει εδω και δυο χρονια και τη στειρωση, οι εξετασεις της βγαινουν πολυ καλες με μονο θεμα τα λιγο τσιμπημενα νεφρα, που το παρακολουθουμε τακτικα.
Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι για πολλα πολλα χρονια ακομα!
Να δεις πόσοι είμαστε "εδώ μέσα", που έχουμε διαβάσει την ιστορία, λόγω ιδίου ονόματος!!!Μόλις διάβασα και εγώ την ιστορία, λόγω ίδιου ονόματος με τη δική μας! ...
Ουαου! Εκπληκτικο σκυλί η Μοκκα! (Νομιζω εχω δει και μια φωτο της που εχεις ποσταρει και στο fb σε μια σκυλοομαδα )Kαιρο εχουμε να γραψουμε στο θεμα μας, ευχαριστω και τα κοριτσια που το εφεραν παλι στην επιφανεια πριν λιγο καιρο.
Το κοριτσι μου ειναι πολυ καλα, πριν λιγες μερες κλεισαμε τα τρια χρονια παρεα και φυσικα της εχουμε παθολογικη αγαπη
Προσπαθουμε οσο περισσοτερο μπορουμε να την κανουμε χαρουμενη καθε μερα, πηγαινει σχεδον καθημερινα για περπατημα στο βουνο και αρκετες φορες τους χειμερινους μηνες στη θαλασσα που τοσο πολυ της αρεσει και φυσικα απολαμβανει απειρες αγκαλιες και φιλια απο εμας και τους φιλους μας.
Η υγεια της παει πολυ καλα, ειδαμε θεαματικη διαφορα με την μπαρφ που τρωει εδω και δυο χρονια και τη στειρωση, οι εξετασεις της βγαινουν πολυ καλες με μονο θεμα τα λιγο τσιμπημενα νεφρα, που το παρακολουθουμε τακτικα.
Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι για πολλα πολλα χρονια ακομα!