Μπορώ τελικά να εμπιστευτώ εκτροφέα;

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Καταρχην μην εκνευριζεσαι..Καταλληλος θεωρειται καθε αρσενικος οπου ταιριαζει η μορφολογια,ο χαρακτηρας και τα αιματα του με αυτα της θυληκιας και μεσα απο το ζευγαρωμα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βγουν ποιοτικα κουταβια τα οποια βελτιωνουν την φυλη..Τωρα αν καθεται η δεν καθεται η θυληκια δεν εχει καμια σημασια..Σημασια εχει να γινει το ζευγαρωμα με ηθικα μεσα,δηλαδη η με κανονικη επιβαση η τεχνιτα!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Κανένα θηλυκό πλάσμα πέρα από τον άνθρωπο δεν έχει οργασμό. Άσχετο, αλλά μιας και αναφέρθηκε..
εχω δει χελωνες να καβαλιουνται στον δημοτικο κηπο διπλα απο το σπιτι μου και ο αρσενικος φαινεται να το απολαμβανε..εκανε εβγαζε και κατι κραυγες..χωρις πλακα!αχααχ

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Καταρχην μην εκνευριζεσαι..Καταλληλος θεωρειται καθε αρσενικος οπου ταιριαζει η μορφολογια,ο χαρακτηρας και τα αιματα του με αυτα της θυληκιας και μεσα απο το ζευγαρωμα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βγουν ποιοτικα κουταβια τα οποια βελτιωνουν την φυλη..Τωρα αν καθεται η δεν καθεται η θυληκια δεν εχει καμια σημασια..Σημασια εχει να γινει το ζευγαρωμα με ηθικα μεσα,δηλαδη η με κανονικη επιβαση η τεχνιτα!
Εκεί ακριβώς θέλω να καταλήξω. Τον φαινότυπο και τις γραμμές τις επιλέγω. Αν όμως η σκύλα απορρίψει τον αρσενικό, λόγω κυριαρχικότητας όπως είπε η alexia, και με δεδομένο πως η κυριαρχικότητα είναι βασικό ζητούμενο του χαρακτήρα, επιμένουμε στην επιλογή ή πάμε στον επόμενο;

Υ.Γ. Σπάνια εκνευρίζομαι σε διάλογο, ή και αντίλογο (τον οποίο λατρεύω).

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.001
423
53
Β.Α Αττική
εχω δει χελωνες να καβαλιουνται στον δημοτικο κηπο διπλα απο το σπιτι μου και ο αρσενικος φαινεται να το απολαμβανε..εκανε εβγαζε και κατι κραυγες..χωρις πλακα!αχααχ
Είδες Κυριάκο;
Για του λόγου το αληθές.
Ο αρσενικός χελώνος είχε τον οργασμό. Το θηλυκό... τίποτα. Κοίταζε το ρολόι του πάρκου για να πάει να μαζέψει τα μικρά της από το χελωνοσχολείο. :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
ΘΗΛΥΚΟ!

Είδες Κυριάκο;
Για του λόγου το αληθές.
Ο αρσενικός χελώνος είχε τον οργασμό. Το θηλυκό... τίποτα. Κοίταζε το ρολόι του πάρκου για να πάει να μαζέψει τα μικρά της από το χελωνοσχολείο. :)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Εκεί ακριβώς θέλω να καταλήξω. Τον φαινότυπο και τις γραμμές τις επιλέγω. Αν όμως η σκύλα απορρίψει τον αρσενικό, λόγω κυριαρχικότητας όπως είπε η alexia, και με δεδομένο πως η κυριαρχικότητα είναι βασικό ζητούμενο του χαρακτήρα, επιμένουμε στην επιλογή ή πάμε στον επόμενο;

Μπορει η συγκεκριμενη θυληκια να δινει σε γενικες γραμμες καλα κουταβια μορφολογικα αλλα οχι καλους χαρακτηρες οποτε αν ζευγαρωσει με εναν σκυλο που μορφολογικα ταιριαζουν και εχει πιο μαλακο χαρακτηρα μπορει να βελτιωθει ο χαρακτηρας των κουταβιων..Οποτε πιστευω οτι επιμενουμε στην επιλογη.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εγώ πάντως έχω δει ότι η θηλυκή γάτα μετά το ζευγάρωμα να πέφτει κάτω και να κυλιέται νιαουρίζοντας.
Επίσης έχω διαβάσει ότι ότι ο οργασμός της γουρούνας κρατάει 30 λεπτά.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Είδες Κυριάκο;
Για του λόγου το αληθές.
αχαχ μπορει γιατι οχι!εχω δει χελωνακια εκει..Οποιος θελει κανενα ας μου πει..Μονο που ειναι για κηπο θα γινουν νταμαρια!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κυριακο

Η κυριαρχικοτητα δεν θεωρειται μειονεκτημα ωστε να διαλεξουμε πιο ηπιο αρσενικο για να εχουμε πιο μαλακα σε χαρακτηρα κουταβια.

Δεν σημαινει οτι επειδη ειναι κυριαρχικος ενας σκυλος θα ειναι και επιθετικος.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Αναλόγως ποιό είναι το ζητούμενο,η κυριαρχικότητα μπορεί να θεωρηθεί και μειονέκτημα.
Είναι χαρακτηριστικό του χαρακτήρα after all ...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
Αν η θηλυκή δεν κάθεται, μήπως αντιλαμβάνεται κάτι που διαφεύγει του εκτροφέα; Προσωπικά θα εμπιστευτώ τη σκύλα μου αν συμβεί κάτι τέτοιο, και θα επιλέξω άλλον αρσενικό.

για να μην καθεται η θηλυκια σε εναν αρσενικο τις γονιμες μερες... δεν αρκει μονο η κυριαρχικοτητα η οποια μπορει να ειναι κι επιθυμητη σε καποια φυλη... αυτο πρεπει να συνοδευεται και με dog agressive σε τετοιο βαθμο ωστε να υπερκερασει το ενστικτο της αναπαραγωγης κατι το οποιο δεν νομιζω να ειναι επιθυμητο σε πολλες φυλες ( dog agressive)...

πριν απο τον βιασμο λοιπον ενας εκτροφεας θα σκεφτοταν κατα ποσο του ειναι χρησιμο ενα τετοιο ζευγαρωμα και μαλον θα πηγαινε σε απορριψη της θηλυκιας απο την εκτροφη

η φωτογραφια ειναι απο αμερικη και σε αντιστοιχες περιπτωσεις φανταζομαι... που το dog aggressive einai επιθυμητο....

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
πριν απο τον βιασμο λοιπον ενας εκτροφεας θα σκεφτοταν κατα ποσο του ειναι χρησιμο ενα τετοιο ζευγαρωμα και μαλον θα πηγαινε σε απορριψη της θηλυκιας απο την εκτροφη
Πέτρο δεν το καταλαβαίνω...

και άμα έκανες με την θηλυκιά μόνο σπερματάγχυσεις? πως θα το καταλάβαινες αυτό......?
άρα μόνο με φυσικό τρόπο ...........?

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Στην σύγχρονη παιδοψυχολογία,κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η ψυχική διάθεση της μητέρας που θα τεκνοποιήσει,σε σχέση με τον χαρακτήρα και τον ψυχισμό που θα αναπτύξει το βρέφος κάτα την ενηλικίωσή του και μετά.Πολλά από τα χαρακτηριστικά που αναπτύσουμε σαν ενήλικες,πολλές φοβίες,εκτώς από τον περιβαλλοντικό και τον γεννετήσιο παράγοντα,οφείλονται και στα ερεθίσματα που πέρναμε από τη μητέρα καθ'όλη τη διάρκεια της κυοφορίας αλλά και της σύλληψης.

Ισχύει το ίδιο και στα σκυλιά?Δεν γνωρίζω.
Είναι όμως ένα σημείο προβληματισμού.
ένα άλλο σημείο προβληματισμού ίσως να ήταν πόση σημασία έχει στην ψυχοσύνθεση και ίσως και στην όλη βιολογία ενός ζωντανού οργανισμού όταν είναι "γέννημα" σπερματέγχυσης ή εξωσωματικής γονιμοποίησης ή ότι άλλο (αν υπάρχει) που δεν είναι φυσιολογική αναπαραγωγή μεταξύ δύο ερωτικών συντρόφων που έχουν από κοινού αποδεχτεί ο καθένας τον ρόλο τους στην συνεύρεση .

ΥΓ
τα θηλυκά κοκόνια στην πρώτη επίβαση το παίζουν ζόρικες και μετά το πέρας της απαιτούν για "encore"
όλα τα σκυλιά το ίδιο δεν κάνουν ?