Μπορουν να ζήσουν δύο θηλυκά μαζί?

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Μπορεις να ασχοληθεις πηγαινοντας να βοηθησεις μια φιλοζωικη η να πεις την αποψη σου σε ενα θεμα που να εχει ενασχοληση με αυτο. Αυτος που θα μπει να δει αυτο το θεμα προφανως θα εχει σκοπο να μαθει για τα δυο θυληκα οχι για τ αδεσποτα. Αρα ανοιγεις ενα θεμα για τ αδεσποτα και δε σχολιαζεις οφ τοπικ :)
Το τι κανω δεν θα το διαφημισω εδω και δεν χρειάζεται να το πω δεν βοηθαει....
Σε ενα θεμα με γεννα ομως το να πω αυτα που ειπα δεν το λες κ οφ.....μη λεμεκ οτι θεμε οτανδεν εχουμε τι να πούμε....
Οποιος σκεφτεί για δεύτερο θηλυκό κ διαβασει αυτοτο θεμα ισως κ πάει σε εκτροφεα ή φιλοζωικη ακομα καλύτερα!!δεν το λες κ ασκοπο....

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
31
Το τι κανω δεν θα το διαφημισω εδω και δεν χρειάζεται να το πω δεν βοηθαει....
Σε ενα θεμα με γεννα ομως το να πω αυτα που ειπα δεν το λες κ οφ.....μη λεμεκ οτι θεμε οτανδεν εχουμε τι να πούμε....
Οποιος σκεφτεί για δεύτερο θηλυκό κ διαβασει αυτοτο θεμα ισως κ πάει σε εκτροφεα ή φιλοζωικη ακομα καλύτερα!!δεν το λες κ ασκοπο....
Το θεμα δεν ηταν η γεννα. Το θεμα ηταν τα θυληκα. Το οτι αναφερθηκε η λεξη γεννα δε σημαινει οτι αλλαζει το θεμα. Αν ειναι ετσι σε οποιο θεμα διαβασω τη λεξη ζωο θα ξεκινω να μιλω για αρκουδες επιδη ζωα ειναι και αυτα και δε θα ειμαι οφ. Οτι να ναι. Καντε οτι γουσταρετε δεν ασχολουμε αλλο. Στη τελικη ας μεινεται μονοι σας με τις αποψαρες σας να τα λετε μεταξυ σας ως συνηθως. Να γουσταρει και η mareco. Bye

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Δευτερο σκυλι απο δικη του γέννα....επαιξε το μανα κορη αρα οχι ασχετο...οχι οσο πιστευεις....
Αποψαρες;;;;προσωπικες μομφες;;;;γιατι;;;νομιζα οτι ο σκοπος ηταν η εποικοδομητική συζητηση....
When the going gets tough, the tough get going ε;;; δεν πειραζει....

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
ειμαι οφ. Οτι να ναι. Καντε οτι γουσταρετε δεν ασχολουμε αλλο.
εχεις καταλαβει οτι 6-7 ποστ σου εσυ το συντηρουσες τωρα ετσι;;;;;
μου γραψεις εμενα καλη τυχη,την ωρα που σου εγραψα οτι στο ερωτημα σου απαντησε ο ισκεντερ πιο πριν,που μαλλον βαρεθηκες να διαβασεις...
να σου πω μονο κατι
δεν ξερεις καν ποσες φορες εχω κραξει αυτους που εσυ τωρα κραζεις (οχι τους ιδιους) αλλα εδω ρε φιλαρακι ειναι αλλιως (μαλλον) η φαση.
λαθος ατομο διαλεξες

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Την επόμενη φορα που θα ρωτησει κανενας για εκπαιδευση τουαλέτας να του πειτε οτι κατουραει μεσα γιατι δεν εχει pedigree.

Μπατσοι Κυνολογικης Ηθικής. ΜΚΗ®. Συγκεκριμενα άτομα ΚΑΘΕ φορα σε ΚΑΘΕ θεμα περισσοτερο τους ενδιαφέρει να βρουνε να την πουνε σε οποιονδηποτε παρα να κανουν συζητηση επι του θεματος.

@mareco

Αερολογίες/μπουρδολογίες, λέγονται όλα όσα υπόλοιπα έγραψες,
Ξέρεις τι...να μην λέτε τις ίδιες βλακείες, για να μην καταλήγουν όλες οι συζητήσεις στο bye bye που εμένα προσωπικά, δεν με ενοχλεί κιόλας.
Επίπεδο ειμαι η μπιπ και δερνω επειδη ολοι οι αλλοι ειναι βλακες κι έτσ'. Προσεχε μονο μην την πατησεις και πέσεις και θα είναι η πτώση μεγάλη και ηχηρή :ROFLMAO:

@ISKENDER
Συμφωνω με οτι λες. Η γεννα έγινε. Μπηκε εδω μεσα και ρωτησε κατι αλλο. Η συζητηση εχει 3 σελιδες στο γιατι εκανε γεννα οχι αν μπορουν να συμβιώσουν 2 θηλυκα. Η μοναδική απάντηση επι του θεματος ηταν η δική σου, ολα τα αλλα ειναι το κλασικο "βγαζω τα σπασμενα απο τον γκόμενο εδω μεσα"

• Like
Reactions: gsd364546

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Κ τωρα το επιπεδο ανεβηκε δηλαδη;;;

Οοοοοοκκκκκ....

Θα ξαναπω κ θα κλεισω εδω γιατι θεωρω οτι εξαντλησα ισωςτις και χαραμισα τις λογικες, ευγενικες κ με επιχειρηματα απαντήσεις...Δεν βλεπω που ειναι ηθικολογια στο να τονιζεις μια πραγματικότητα, οπως ειναι ο απίστευτος αριθμος των αδέσποτων που οφειλεται και στις ασκοπες γεννες ιδιωτων (με διαφορετική ρατσα μοδος ανα περιοδο)...

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Κ τωρα το επιπεδο ανεβηκε δηλαδη;;;

Οοοοοοκκκκκ....

Θα ξαναπω κ θα κλεισω εδω γιατι θεωρω οτι εξαντλησα ισωςτις και χαραμισα τις λογικες, ευγενικες κ με επιχειρηματα απαντήσεις...Δεν βλεπω που ειναι ηθικολογια στο να τονιζεις μια πραγματικότητα, οπως ειναι ο απίστευτος αριθμος των αδέσποτων που οφειλεται και στις ασκοπες γεννες ιδιωτων (με διαφορετική ρατσα μοδος ανα περιοδο)...
Να τονίσει την πραγματικότητα σε θέματα όπως:
  • Θέλω να βάλω τον μουλο μου να ζευγαρωσει
  • Θα πάρω κουτάβι από φίλο που θα ζευγαρώσει
  • Ψάχνω γαμπρό/νυφη για το σκλι μ

Όχι σε θέματα όπως
  • Το κουτάβι μου είναι όμορφο
  • Ο Λαλάκης το ντόπερμαν
  • Μπορούν να ζήσουν 2 θηλυκά μαζί;

Γιατί ο επόμενος που θα κάνει αναζήτηση θα δει το θέμα και αντί να μάθει αν μπορούν να συμβιώσουν 2 θηλυκά, θα πάρει τα @@ του.

Υ.Γ. Το επίπεδο μου έχει μεγάλη διακύμανση και μένει εκεί που το πανε οι εκάστοτε συνομιλητές.

• Like

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ε! Ναι μωρε...

Αν ρωτησει καποιος "πως ξεχωριζω ενα μαιμου ρολοι απο ενα γνησιο" γιατι βρισκω ενα ευκαιρια, πρεπει να του δοθει μονο σ αυτο η απαντηση.
Οποιος τολμησει να του επισημανει οτι πρεπει να εχει υπ οψιν του οτι η κλεπταποδοχη εκτος απο παρανομη ειναι και ανηθικη, ειναι κολλημενος και προβληματικος!:ROFLMAO:

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Να τονίσει την πραγματικότητα σε θέματα όπως:
  • Θέλω να βάλω τον μουλο μου να ζευγαρωσει
  • Θα πάρω κουτάβι από φίλο που θα ζευγαρώσει
  • Ψάχνω γαμπρό/νυφη για το σκλι μ

Όχι σε θέματα όπως
  • Το κουτάβι μου είναι όμορφο
  • Ο Λαλάκης το ντόπερμαν
  • Μπορούν να ζήσουν 2 θηλυκά μαζί;

Γιατί ο επόμενος που θα κάνει αναζήτηση θα δει το θέμα και αντί να μάθει αν μπορούν να συμβιώσουν 2 θηλυκά, θα πάρει τα @@ του.

Υ.Γ. Το επίπεδο μου έχει μεγάλη διακύμανση και μένει εκεί που το πανε οι εκάστοτε συνομιλητές.
Να με συγχωρεις πολυ αλλά δεν απευθύνθηκα ετσι ουτε σε σενα ουτε σε κανέναν αλλον....οποτε καλο θα ηταν να αλλάξεις παλι επιπεδο οταν κανεις quote δικο μου μηνυμα, , Ευχαριστώ.

Οσο στο που κολλαει και σε αυτο το θεμα η "σταυροφορία" απάντησα πιο πάνω....

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Ε! Ναι μωρε...

Αν ρωτησει καποιος "πως ξεχωριζω ενα μαιμου ρολοι απο ενα γνησιο" γιατι βρισκω ενα ευκαιρια, πρεπει να του δοθει μονο σ αυτο η απαντηση.

Οποιος τολμησει να του επισημανει οτι πρεπει να εχει υπ οψιν του οτι η κλεπταποδοχη εκτος απο παρανομη ειναι και ανηθικη, ειναι κολλημενος και προβληματικος!:ROFLMAO:
Όχιλαλακας είναι μιας και μπορεί το ρολόι να είναι γνήσιο και να πωλείται λόγο ανάγκης. Αλλά ειπαμε, να την πούμε σε κάποιον ρε αδερφε, να μην περάσει έτσι και δεν δείξουμε ότι είμεθα δικαιότεροι των δικαίων και ηθικά στοιχεία...

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Να με συγχωρεις πολυ αλλά δεν απευθύνθηκα ετσι ουτε σε σενα ουτε σε κανέναν αλλον....οποτε καλο θα ηταν να αλλάξεις παλι επιπεδο οταν κανεις quote δικο μου μηνυμα, , Ευχαριστώ.

Οσο στο που κολλαει και σε αυτο το θεμα η "σταυροφορία" απάντησα πιο πάνω....
Έχεις δίκιο συνέχισε.

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
@d3ac0n

Ελάχιστα να παρακολουθήσει κανείς το φόρουμ, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι κάποια θέματα (εκτροφείς, στείρωση, φύλαξη, κυριαρχία…) προκαλούν αντίδραση και συζήτηση. Επίσης όποιος παρακολουθεί έστω και λίγο το φόρουμ, αναγνωρίζει τα θέματα που ξεκινάνε με μια ουδέτερη ερώτηση/δήλωση, και ταυτόχρονα δίνουν και μια πληροφορία που άπτεται της παραπάνω θεματολογίας – έτσι για ν’ ανάψει μια σπίθα, ένα flame…

Ανεξαρτήτως, η απάντηση στην ερώτηση δόθηκε, απλώς τα ποστ του Ισκεντέρ και του Σκαλπελ πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν. Αντίθετα, τα ποστ περί γέννας μια χαρά πήραν απάντηση από τον ενδιαφερόμενο. Όποιος πράγματι έχει απορία, θα ρωτούσε κάτι του τύπου «τι εννοείς βοηθάει ότι είναι μάνα με κόρη, τι διαφορά έχει αν δεν έχουν σχέση; Και πως να κόψω τους τσαμπουκάδες στην εφηβεία; Κι εσύ πως έμαθες τις δικές σου να κάνουν παρέα; Ο αρσενικός σου έπαιξε κάποιο ρόλο;» Και δεν ισχύει ότι ο άνθρωπος είδε την πορεία που πήρε το θέμα του και τράπηκε σε φυγή, διότι τουλάχιστον ο Ισκεντέρ απάντησε πολύ πριν τις γέννες.

Κατά τα λοιπά, το κράξιμο το καταδικάζουμε απ’ όπου κι αν προέρχεται ή μόνο από εκεί που διαφωνούμε; Σαφώς η συζήτηση πηγαίνει εκεί που την πάνε οι συμμετέχοντες, οπότε όποιος θέλει με τις απαντήσεις του επαναφέρει το θέμα. Ή συνεχίζει με τα δικά του οφ τόπικ. Που παραμένουν εξίσου οφ τόπικ με τα άλλα οφ τόπικ που κόπτεται ότι καταστρέφουν τη συζήτηση.

...ολα τα αλλα ειναι το κλασικο "βγαζω τα σπασμενα απο τον γκόμενο εδω μεσα..."
Γκόμενο έχουν οι γυναίκες και οι γκέι άντρες. Οπότε κατ' εσέ οι απόψεις των συνομιλητών σου που ανήκουν στις εν λόγω ομάδες, συνοψίζονται απλώς σε αισθηματικά τους προβλήματα όταν διαφωνείς με τις θέσεις τους; Διότι τότε το επίπεδό σου δε διαφοροποιείται ανάλογα με το συνομιλητή, παραμένει σταθερό, λίγο παρακάτω από της θάλασσας.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
@sis

Η πρώτη απάντηση στο θεμα που τέθηκε:

Γιατι ζευγαρωσες;;;;;
Δευτερη του isk που απανταει στο ερωτημα

Τρίτη η δικια μου γτπ

Τέταρτη το δικο σου κατεβατο - ασχετο με το ερωτημα αλλα πολυ περιεκτικο για το τι ειναι σωστη αναπαραγωγη και τι οχι.

Εν ολιγοις, οπως κατα 90% των περιπτώσεων σε θεμα που αναφερεται η λεξη γεννα, ζευγάρωμα κοκ απο μη "εκτροφεα" (που πρεπει να διευκρινιστει καποια στιγμη ΚΑΙ νομικα ποιος θεωρειτε εκτροφέας, οχι μονο ηθικα):

Τωρα οσον αφορα το επιπεδο μου και το συμπερασμα που εβγαλες, συγνωμη να επαναδιατυπωσω:

Αχμ...

Οπως λεμε στην καθομιλουμενη, ολα τα αλλα ειναι το κλασικο"βγαζω τα σπασμενα απο τον/την γκόμενο/α εδω μεσα..."

Savvy?

• Like