Μπερδευτηκα εντελως

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Άσε που έτσι κ αλλιώς, μέχρι να ολοκληρώσει τα εμβόλια του, εγώ δεν θα τον έπαιρνα στην δουλειά..θα τον είχα σπίτι..
Αυτο ειναι δεδομενο. Θα βγει εξω μονο οταν πρεπει.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Στο site τους δεν γράφει όντως πληροφορίες για τα σκυλιά τους (εννοώ για τα pedigree τους , ονόματα κ.τ.λ.) ή εγώ δεν τα βρήκα..;;;;:confused:

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ναι ειναι ''φτωχο'' το site δεν λεει κατι για αυτα. Ισως αν τους παρω ενα τηλ. να μου τα πουν καλυτερα.
Απο την αλλη μπορει και να μην ειναι αναγνωρισμενο εκτροφειο.

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Ναι ειναι ''φτωχο'' το site δεν λεει κατι για αυτα. Ισως αν τους παρω ενα τηλ. να μου τα πουν καλυτερα.
Απο την αλλη μπορει και να μην ειναι αναγνωρισμενο εκτροφειο.
Θα ξαναπώ ότι δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με εκτροφέα, οπότε η άποψη μου μπορεί κ να μην είναι η απολύτα σωστή..
Απο την στιγμή που αποφασίζεις να πάρεις έναν σκύλο κ στρέφεσαι σους εκτροφείς, θα πρέπει αρχικά να επιβεβαιώσεις πως είναι αναγνωρισμένος ο εκτροφέας..γιατί αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να γνωρίζεις τι θα πάρεις..
Προσωπικά δεν θα επικοινωνούσα καν μαζί του.. Το ότι η Lara ζευγάρωσε με τον αρσενικό που δεν θυμάμαι, δεν μου λέει κάτι..
Έχεις επικοινωνήσει με τον ΚΟΕ για να πάρεις λίστα με εκτροφείς..;;

Το σαιτ δεν ειναι και οτι καλυτερο εχω δει kai εγω alba
Χαίρομαι που δεν με γελούν τα μάτια μου.. :p

Λυπάμαι για την όλη φάση, ωστόσο..

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Κοιτα παντως δεν σημαινει οτι επειδη το σαιτ ειναι μουφα οτι και οι εκτροφεις ειναι μουφα , απλα θελει λιγο ψαξιμο παραπανω .οποτε afg αρχισε να το ψαχνεις καλυτερα

Last edited:

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
Κοιτα παντως δεν σημαινει οτι επειδη το σαιτ ειναι πμουφα οτι και οι εκτροφεις ειναι μουφα , απλα θελει λιγο ψαξιμο παραπανω .οποτε afg αρχισε να το ψαχνεις καλυτερα
Μα κοίτα..γι'αυτό λέω κ ξαναλέω ότι δεν έχω εμπειρία από εκτροφείς, γιατί μπορεί να μην ισχύει αυτό που λέω..
Βέβαια(ακόμα κ ως άσχετη..), αν ήθελα χάσκυ ή μαλαμούτ κ έπεφτα σε αυτό το site, δεν θα επικοινωνούσα όντως μαζί του.. Αλλά αυτό θα το έκανα εγώ..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν μου γεμίζει το μάτι το εκτροφείο συγγνώμη.

για στείλε μέιλ στον Siberian Husky - Arkticos Mythos Siberian Huskies - Greece που σίγουρα θα έπαιρνα απο εκεί χάσκι και γνωρίζω στο fb την ιδιοκτήτρια.:p

η επιλογή χάσκι μου κάνει βιαστική και επίσης αν δείς πώς η επόμενη γέννα αργεί απλά περιμένεις διαβάζεις χρήσιμα θέματα για την φυλή και να που θα έχει φτάσει εκείνη η μέρα.

Pups 4 weeks old howling! - YouTube

θα παιρνάνε ωραία οι γείτονες!!!

Last edited:

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Παιδια καταλαβαινω απολυτα την σημασια προελευσης του κουταβιου αλλα δεν ειμαι απολυτος. Τι εννοω?
Ναι θα προτιμουσα να ειναι απο αναγνωρισμενο εκτροφειο αλλα αν βρεθει κουταβι που ειναι απο ερασιτεχνη εκτροφεα ή δεν ειναι καν εκτροφεας θα το παρω.
Για μενα το κακο εγινε με το που γεννησε η σκυλα. Απο εκει και μετα τι μπορεισ να κανεις? Να κανεις ολα τα κουταβια ευθανασια? Αφου γεννηθηκαν καπου πρεπει να βρουν σπιτι και αυτα. Για μενα ειναι σαν να μαζευεις ενα αδεσποτο, γιατι αν δεν το παρει κανεις στο δρομο θα καταληξει.
Η ριζα του κακου ειναι στην ελειψη προληψης και οχι στις ενεργειες που γινονται απο τριτους εκ των υστερων.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Κοιτα παιζουν πολλοι ερασιτεχνες εκτροφεις οι οποιοι κανουν καλη δουλεια και τα σκυλια τους εχουν τις προδιαγραφες και τις εξετασεις τους και δηλωνουν τις γεννες . Απο την αλλη υπαρχουν και οι εκτροφεις της πισω αυλης που και αυτοι ερασιτεχνες ειναι μονο στο χαρτια γιατι μια χαρα κουταβοπαραγωγοι ειναι και το μονο που τους νοιαζει ειναι να ξερφορτωθουν τα κουταβια με το μεγιστο κερδος και συνηθως τα δινουν πολυ μικρα , στους γονεις δεν κανουν εξετασεις κτλπ. Θελω να πω οτι υπαρχουν πολλων ειδων ερασιτεχνες εσυ θα ηθελες να βοηθησεις και να δωσεις χρηματα στην πρωτη κατηγορια ή στην δευτερη ?

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
παρε ενα αδεσποτο κουταβι,,, ολο και καποιο θα σου κανει κλικ,,, και ασε αυτους που κανουν γεννες να τα εχουν να τα χαιρονται,,,, και θα σου μεινουν και τα χρηματα για τα πρωτα εξοδα του κουταβιου,,, εγω τη δικια μου μολις την ειδα χραααααπ τη βουτηξα ==))

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
ολοι δουλευουν(σχετικο στην ελλαδα).
εγω δουλευω 10 ωρες και εχω 3 σκυλια και ενα γατο.
δεν παθαινει τιποτα οσκυλος 8 ωρες τη μερα.
ασε τα γατακια και τα ινδικα χοιριδια και παρε ενα σκυλουνι
afg μια χαρα θα ειναι το σκυλακι σου με το ωραριο σου. αρκει οταν το πρωτοπαρεις να εχεις καμια 10μερες αδεια για να γινει ομαλα η προσαρμογη και να το παλεψεις καλυτερα με την τουαλετα.
Τωρα φταιω εγω να προτεινω GD?
Δεν θα πάθει κάτι ο σκύλος , τις 8-9 ώρες που θα λείπεις..
Η Άλμπα μένει μόνη της από τις 8.30 μέχρι τις 6 περίπου που επιστρέφω από την δουλειά.
Απλά θα πρέπει να ασχολείσαι μαζί του πριν κ μετά την δουλειά.
Πλέον ξυπνάω 1 ώρα νωρίτερα, για να βγούμε βόλτα, να φάει, να παίξουμε λίγο σπίτι κ φυσικά μόλις επιστρέφω από την δουλειά οι 2 πρώτες ώρες είναι αφιερωμένες αποκλειστικά σε εκείνη.
Παιδια ,μην κρινετε μονο απο τα δικα σας!
Κανεις δεν ειπε οτι θα παθει κατι το σκυλι!
Απλα αν ειναι υψηλης ενεργητικοτητας θα ''ξεσπασει'' σε ο,τι βρει μπροστα του, αν δεν εκτονωνεται καταληλα (και οχι...το να τρεχει ''σα χαζο'' σε μια αυλη δεν ειναι εκτονωση)!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Παιδια καταλαβαινω απολυτα την σημασια προελευσης του κουταβιου αλλα δεν ειμαι απολυτος.
Εδω φασκεις και αντιφασκεις μονο σε αυτην την φραση βρε afg
Αμα ειχες καταλαβει απολυτα την σημασια της προελευσης θα εισουν απλα απολυτος . Αρα αφου λες οτι δεν εισαι απολυτος απλα δεν εχεις καταννοησει το ολο θεμα .

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
superman εννοεις το λαμπραντορ ειναι καταλληλοτερο??

Annouko πας βολτα με το σκυλο και φτανεις σε ενα παρκο ή καπου που ειναι εκτος πολεως. Δεν θα ηταν ωραιο να μπορεις να τον αφησεις και να τρεξει οσο ελευθερα θελει και παραλληλα να εισαι σιγουρος οτι με ενα καλεσμα σου θα επιστρεψει. Παντα.
Ενταξει δεν ξερω πως μετριεται η εξυπναδα του αλλα σιγουρα δεν ειναι ευκολα εκπαιδευσιμο.
Εσενα ειναιΣαμογιεντ? Την παλευει το καλοκαιρι εξω?
Tωρα μιλαμε επιτελους την ιδια γλωσσα..
Δεν ειναι ευκολα εκπαιδευσιμο οντως, κ εδω θα συμφωνησουμε.
Αλλα χαζο δεν ειναι σιγουρα :)
Φυσικα θελει εμπειρο ιδιοκτητη γιατι οντως μπορει ν'απομακρυνθει πολυ πριν σκεφτει να γυρισει να δει αν το ακολουθεις.
Μαθαινει ευκολα αλλα τα εφαρμοζει οταν θελει..
Δεν ειναι στρατιωτης με λιγα λογια.

Ναι το Samoyed (επισης ξεροκεφαλο αν κ δεν την κοπαναει) την παλευει με την ζεστη το καλοκαιρι.
Εγω δεν την παλευω!

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Παιδια πραγματικα κατανοω τον λογο που πρεπει να παρω απο επιλεγμενα σημεια το κουταβι. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα το κανω απαραιτητα. Αυτο γιατι ειμαι πραγματιστης και δεν ζουμε σε φανταστικο κοσμο.
Σε ενα ποστ πιο πανω εθεσα καποια ερωτηματα αλλα δεν μπορεσε να μου απαντησει καποιος ρεαλιστικα.
Ναι θα προτιμουσα να ειναι το σκυλι μου αριστα μορφολογικα και χωρις ασθενειες , αλλα αλλο τι θα προτιμουσα και αλλο τι μπορει να εκανα τελικα.
και ασε αυτους που κανουν γεννες να τα εχουν να τα χαιρονται
πραγματικα πιστευετε οτι αυτο θα γινει? οτι απλα θα κατσουν και θα τα χαιρονται? Δεν θα βρουν να τα πουλησουν , να τα χαρισουν και τελος να τα πεταξουν στο δρομο?
Αρα με την δικη μου λογικη το να μην παρω ενα κουταβι απο τετοια γεννα δεν σταματαει την διαιωνηση του προβληματος , γιατι τελικα παλι στο δρομο μπορει να καταληξει καποιο.
Το προβλημα διαινωνιζεται με το που θα γινει το λαθος ζευγαρωμα για μενα. Απο την στιγμη που θα γεννηθει εκεινο το κουταβακι δε φταιει σε τιποτα και το θεωρω ισης αξιας με τα υπολοιπα. Γιαυτο δεν θεωρω τον εαυτο μου εγωιστη KICKASS.
Ο λογος που δεν κοιταω πιο εντονα να παρω απο καταφυγιο ειναι οτι θελω κουταβι. Και κουταβι σε καταφυγιο βρισκεις πιο δυσκολα. Περα απο αυτο δεν θα εχω ιδεα τι και πως θα γινει οταν μεγαλωσει αυτο το κουταβι και εγω θα ηθελα να ξερω.