Αυτο ειναι δεδομενο. Θα βγει εξω μονο οταν πρεπει.Άσε που έτσι κ αλλιώς, μέχρι να ολοκληρώσει τα εμβόλια του, εγώ δεν θα τον έπαιρνα στην δουλειά..θα τον είχα σπίτι..
Αυτο ειναι δεδομενο. Θα βγει εξω μονο οταν πρεπει.Άσε που έτσι κ αλλιώς, μέχρι να ολοκληρώσει τα εμβόλια του, εγώ δεν θα τον έπαιρνα στην δουλειά..θα τον είχα σπίτι..
Απίστευτη φάτσα..!!!*agapoylas*τώρα να πω πως έχεις άδικο;
πρόσεξε στήσιμο!
άσε που είναι μοναδικά, δε θα υπάρχει δεύτερο ίδιο στον κόσμο!
Θα ξαναπώ ότι δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με εκτροφέα, οπότε η άποψη μου μπορεί κ να μην είναι η απολύτα σωστή..Ναι ειναι ''φτωχο'' το site δεν λεει κατι για αυτα. Ισως αν τους παρω ενα τηλ. να μου τα πουν καλυτερα.
Απο την αλλη μπορει και να μην ειναι αναγνωρισμενο εκτροφειο.
Χαίρομαι που δεν με γελούν τα μάτια μου..Το σαιτ δεν ειναι και οτι καλυτερο εχω δει kai εγω alba
Μα κοίτα..γι'αυτό λέω κ ξαναλέω ότι δεν έχω εμπειρία από εκτροφείς, γιατί μπορεί να μην ισχύει αυτό που λέω..Κοιτα παντως δεν σημαινει οτι επειδη το σαιτ ειναι πμουφα οτι και οι εκτροφεις ειναι μουφα , απλα θελει λιγο ψαξιμο παραπανω .οποτε afg αρχισε να το ψαχνεις καλυτερα
ολοι δουλευουν(σχετικο στην ελλαδα).
εγω δουλευω 10 ωρες και εχω 3 σκυλια και ενα γατο.
δεν παθαινει τιποτα οσκυλος 8 ωρες τη μερα.
ασε τα γατακια και τα ινδικα χοιριδια και παρε ενα σκυλουνι
afg μια χαρα θα ειναι το σκυλακι σου με το ωραριο σου. αρκει οταν το πρωτοπαρεις να εχεις καμια 10μερες αδεια για να γινει ομαλα η προσαρμογη και να το παλεψεις καλυτερα με την τουαλετα.
Τωρα φταιω εγω να προτεινω GD?
Παιδια ,μην κρινετε μονο απο τα δικα σας!Δεν θα πάθει κάτι ο σκύλος , τις 8-9 ώρες που θα λείπεις..
Η Άλμπα μένει μόνη της από τις 8.30 μέχρι τις 6 περίπου που επιστρέφω από την δουλειά.
Απλά θα πρέπει να ασχολείσαι μαζί του πριν κ μετά την δουλειά.
Πλέον ξυπνάω 1 ώρα νωρίτερα, για να βγούμε βόλτα, να φάει, να παίξουμε λίγο σπίτι κ φυσικά μόλις επιστρέφω από την δουλειά οι 2 πρώτες ώρες είναι αφιερωμένες αποκλειστικά σε εκείνη.
Εδω φασκεις και αντιφασκεις μονο σε αυτην την φραση βρε afgΠαιδια καταλαβαινω απολυτα την σημασια προελευσης του κουταβιου αλλα δεν ειμαι απολυτος.
δυο άτομα γράφουν με τον ίδιο λογαριασμό;Γιατι να μην ειναι ενας σωστος σκυλος απο εκτροφειο που θα ξερω οτι δεν εχει ιστορικο απο ασθενειες?
Tωρα μιλαμε επιτελους την ιδια γλωσσα..superman εννοεις το λαμπραντορ ειναι καταλληλοτερο??
Annouko πας βολτα με το σκυλο και φτανεις σε ενα παρκο ή καπου που ειναι εκτος πολεως. Δεν θα ηταν ωραιο να μπορεις να τον αφησεις και να τρεξει οσο ελευθερα θελει και παραλληλα να εισαι σιγουρος οτι με ενα καλεσμα σου θα επιστρεψει. Παντα.
Ενταξει δεν ξερω πως μετριεται η εξυπναδα του αλλα σιγουρα δεν ειναι ευκολα εκπαιδευσιμο.
Εσενα ειναιΣαμογιεντ? Την παλευει το καλοκαιρι εξω?
πραγματικα πιστευετε οτι αυτο θα γινει? οτι απλα θα κατσουν και θα τα χαιρονται? Δεν θα βρουν να τα πουλησουν , να τα χαρισουν και τελος να τα πεταξουν στο δρομο?και ασε αυτους που κανουν γεννες να τα εχουν να τα χαιρονται