Μπαλάκι-Σίχαμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
το κάνω εικόνα και στενοχωριέμαι (μόνο για εντομο δεν θα στενοχωριόμουν, το δηλώνω ανευ τύψεων και ντροπης)
Καλά αν ειχε φάει ποντικοφάρμακο και το ετρωγε, δεν θα ηταν το ποντικι ετοιμοθάνατο, αλλά υπο διεργασία πέψης, και τοτε θα ησουν "Τρεχατε ποδαράκια μου'

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Και τελικά?
Του το πέταξες?
Ιπτάμενο ποντίκι εν είδει νυχτερίδας?
(καν'το εικόνα και κλάψε ghelly)

• Like
Reactions: Orilis

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και τελικά?
Του το πέταξες?
Ιπτάμενο ποντίκι εν είδει νυχτερίδας?
(καν'το εικόνα και κλάψε ghelly)
είσαι σιχαμενοοοοοοοοοοοος! Τι σου φταιει το ποντικάκι ωρε?????:cry:

• Like
Reactions: avapimou

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Και το έκοψε έτσι απλά?
Απλα...
καταρχας κοβοταν η βολτα με συνοπτικες διαδικασιες κ γω καταριομουν σε ολη την διαδρομη την τυχη μου (καταλαβαινει τις εκφρασεις μου,δε χρειαζεται δλδ να της πω κατι συγκεκριμενο)
Υστερα η Ηρα κουταβα σιχαινοταν το μπανιο,τωρα ειναι πιο ανεκτικη,δεν αντιδρουσε η κατι τετοιο αλλα το βλεπες στα μουτρα της...κ φαντασου κ τα 3 περιστατικα γιναν χειωμωνα,οποτε βαλε με το νου σου,μπανιο,επιπλον τριψιμο απτο απλο μπανιο,υστερα πετσετα,υστερα πιστολακι,υστερα αρωμα σκυλου (μη μουτζωνετε) κ τελος "τιμωρια" φασκιωμενη σα μωρο για νανι χωρις πολλα πολλα.
Εεε για να ταποφυγει ολο αυτο πιστευω το κοψε κιολας...

Οσον αφορα τα ποντικια,μου χει βγαλει 5 μεχρι στιγμης.για ποντικοφαρμακα δεν εχω φοβο γιατι ακριβως εξαιτιας της δε ριχνω τιποτα,τα βγαζω με νερο εξω...
Ειναι λιγο καπως το θεαμα....
το ενα ειχα αναγκαστει να το σκοτωσω η ιδια,το αποκεφαλισα με ενα πατοφτυαρο,γιατι γυρναγε κ την δαγκωνε κ φοβηθηκα (περιττο να πω τι τυψεις ειχα υστερα-κ εννοω τα μικρα του αγρου,οχι κανεναν αρουραιο) αν κ εχει κανει εμβολιο η Ηρα της λεπτοσπειρωσης αλλα ποτε δε ξερεις....
Τι να κανουμε?στην αναγκη,κ ποντικια αποκεφαλιζουμε...:sick: