Μου τρώει τα έπιπλα!!!

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Αφου τρωει το κρεβατακι , βγαλτο απο μεσα.
Σκυλι ειναι. Δεν θα παθει τιποτα αν κοιμαται πανω σε μια μεγαλη πετσετα για παραδειγμα.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Ωραία τα λες. :p

ΟΚ, θα είμαι πιο αυστηρή μαμά από εδώ και στο εξής.
Οτι σου λεει ο Στελιος ησχυει να ξερεις. Κ εγω αυτη την χαζομαρα εκανα οταν πρωτο πηρα την μικρη,κ τι δεν της ειχα παρει! Δεν φανταζεσαι! Εκανε πολυ κακο ομως γιατι καπως ετσι σε καβαλανε μετα..εμενα το εκανε..τυχον παιχνιδι πρεπει να το δινεις οποτε θελεις εσυ κ να του το παιρνεις επισης οποτε θελεις εσυ,μην θεωρησει τιποτα δεδομενο. Εγω πλεον τωρα που γυρισε,δεν της εχω τιποτα,καποια στιγμη θα αρχισω να της δινω κανενα μπαλακι στο μελλον. Ρουτινα..ρουτινα..ρουτινα..αυτο πρεπει να κανεις για να εχεις ενα ηρεμο σκυλι.

Lucas..

Active Member
13 Οκτωβρίου 2013
39
0
βόλτες βγαίνει?κι αν ναι πόση ώρα?
παίζετε καθόλου?
Μισή ώρα το πρωί και 3 τέταρτα με 1 ώρα το απόγευμα.

Παίζουμε, ναι. Και αρκετά συχνά παίζει για ώρες με το σκύλο του φίλου μου. Ξεδίνει δηλαδή. Δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα. Μάλλον είναι αυτό που λέει ο Στέλιος. Σήμερα τον είχα κλείσει σε ένα δωμάτιο που δεν υπήρχε τίποτα τύπου υφασμάτινο και δεν έκανε απολύτως καμία ζημιά. Του έβγαλα το πρωί και το κρεβατάκι, του άφησα μόνο το χαλάκι του. Περίμενα να το έχει ξεσκίσει, αλλά τίποτα.

Με ειδοποίησαν πως ήρθε και το crate σήμερα, θα το έχω το απόγευμα, οπότε νομίζω πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. :)))

Lucas..

Active Member
13 Οκτωβρίου 2013
39
0
Λοιπόν, το κλουβάκι ήρθε και όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς. Ακολούθησα τις οδηγίες που διάβασα εδώ μέσα και χαίρομαι που σας άκουσα γιατί βλέπω ήδη αποτελέσματα στη συμπεριφορά του. Όταν λείπω, του αφήνω την πορτούλα ανοιχτή και σήμερα που γύρισα τον είδα να κοιμάται εκεί μέσα μόνος του. Πριν λίγο τον έβαλα μέσα, έκλεισα την πόρτα και δεν έκανε κανένα παράπονο! Κουλουριάστηκε στο κρεβατάκι του και έμεινε πολύ ήρεμος. Άρχισε να μασουλάει και τα κοκκαλάκια του, και όχι το κρεβάτι του! Μόλις του πω "στη θέση σου" πάει αμέσως μέσα!

Του έχω μέσα το φαγητό και το νερό του, αλλά σε λίγες μέρες, όταν και θα το συνιθίσει εντελώς, θα τα βγάλω.

Πάνω στην ώρα έγιναν όλα αυτά, την Κυριακή έχουμε γιορτή στο πατρικό μου και δεν θα μπορούσα να τον πάρω χωρίς το crate!

Τώρα πια, ούτε φωνές έχουμε όταν γυρνάω από τη δουλειά, ούτε νεύρα, όλα καλά! Είμαι πολύ χαρούμενη! :)