Μου δάγκωσαν το σκύλο

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Ταράτσα ακούω και....χμμ.....τι να πω....δεν ξέρω...., ένα ένα μας τα λες...., μπαλκόνια τις προάλλες...., ταράτσα τώρα...., δεν ξέρω.....:-k

:)D:D:D)
δεν είναι δική μου η ταράτσα αλλά πάω που και που γιατί έχει φοβερή θέα τόσο στην απεριόριστη ομορφιά της Ιον :rolleyes: όσο και στη θάλασσα απ' την άλλη πλευρά μιας και είναι σε ευθεία γραμμή προς την παραλία η ψηλότερη πολυκατοικία.
-------------

Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός χθες που το έγραψα, αλλά να το ξαναγράψω γιατί και μου έκανε εντύπωση και το θεωρώ υπερβολικά προκλητικό (και γι' αυτό σήμερα πήγα επιτούτου ξανά την ίδια διαδρομή παρότι δεν είναι η αγαπημένη μου, είχα σκοπό να πάω μόνος μου, αλλά τελικά πήρα μαζί μου τον πραγματικό λύκο, ευτυχώς και για τους δυο μας δε συναντηθήκαμε τώρα καταλαβαίνω περισσότερο από χθες ότι θα ήταν λάθος μου) ο άνθρωπος αυτός δε φαινόταν καν να έχει λουρί μαζί του και κράταγε ένα ξύλο. Δεν ανταλλάξαμε καμία κουβέντα ούτε μάζεψε το σκύλο του απλά ερχόταν με το ξύλο ανά χείρας και σφύριζε στο σκύλο του που τον είχε γράψει στα τέτοια του.

Και προς όλους όσους γράψατε για κλωτσίδια στο αφεντικό, δεν με βρίσκετε αντίθετο πάνω στη φούρκα της στιγμής αλλά πώς ακριβώς θα βαρέσεις έναν άνθρωπο που έχει διαπιστευμένα έναν επιθετικό σκύλο κι ο οποίος μπορεί να είναι και ακραία προστατευτικός;

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...αλλά πώς ακριβώς θα βαρέσεις έναν άνθρωπο που έχει διαπιστευμένα έναν επιθετικό σκύλο κι ο οποίος μπορεί να είναι και ακραία προστατευτικός;
Θα κάνεις μερικές βόλτες στην περιοχή, παρέα με τον Eammon και τον lawrence-gr... και τα σκυλιά τους...:cool:
Σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα χρειαστεί κάν να τον "βαρέσεις"!!!:eek::D

Υ.Γ. Μη σου αναφέρω και τον harryf3, με την Ηρα και το "χοντρύνω"...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Θα κάνεις μερικές βόλτες στην περιοχή, παρέα με τον Eammon και τον lawrence-gr... και τα σκυλιά τους...:cool:
Αμα ειναι να παρετε τα σκυλια των φιλων απο πανω ,σιγουρα ο τυπος θα προτιμουσε να τον βαραγε ολο το φορουμ!:p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920

Υ.Γ. Μη σου αναφέρω και τον harryf3, με την Ηρα και το "χοντρύνω"...
E τότε να φέρω και τον Elvis γιατί θα χρειαστεί κάποιος να του γλύψει τις πληγές! :p

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Γριφος αν θελεις ενισχυσεις κανε ενα τηλεφωνακι, να βαλω στο κλουβι της την γατα μου (αν τα καταφερω) και εχει τελειωσει το θεμα! :D
Α! Μην βιαστεις να σκασεις στα γελια με αυτο το μηνυμα, γτ πραγματικα σου μιλαω..This is a cat from HELL!! χ0αχ0αχ0αχ0χα0χα

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Παιδια εδω θελει οργανωμενο σχεδιο!! Καταρχας θα αφησω τον Ντιεγκο να τρεξει και να πηδηξει πανω του με ολη του την δυναμη (οπως κανει σε μενα το βουβαλι) και να τον σωριασει κατω. Μετα ερχονται τα σκυλια του Eammon και του lawrence-gr να κανουν την δουλεια τους, στην συνεχεια τον αποτελειωνει η γατα του Sadah και ο Ελβις μπορει να τον περιποιηθει στο τελος αναλογως!

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
Γριφε ετσι οπως το περιγραφεις εμενα μου ρχεται η εικονα να τον πλακωνεις στα πλασεδακια, απ τα γραφομενα σου φαινεται οτι εχεις κ ενα επιπεδο, τα "κλωτσιδια" ειναι για πιο βαρβαρους!!:) συμμαχει ο πραγματικος λυκος με το μπλαντχαουντ, περνουν τον τυπα στο κυνηγι κ το εργο κλεινει με σενα, δυο σκυλια μαζι σου με λουρι κ ενα τσιγαρο στο στομα σαν τον λουκι λουκ ενα πραμα, να οδευεις για το home οπου το μπλαντχαουντ θα ζητησει συγνωμη απ τη μικρη κ ζησαμε εμεις καλα κ εσεις καλυτερα!!:D:D:D

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Ααχαχχαχαχαχαχχα! :D Τον αποτελειωνει η γατα του Sadah λεει! LOL!
Πλακα,πλακα εμενα την αλλη φορα μου σκασε μαζι με τη κουρτινα +νυχια μες στα μουτρα! :( Δεν εκανα καλη κοινωνικοποιηση! :p
Νομιζω πως το ''φιλαρακι'' του Γριφου ομως, δεν θα ναι τοσο τυχερο! :p χ00α0χα0α0α

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
απ τα γραφομενα σου φαινεται οτι εχεις κ ενα επιπεδο, τα "κλωτσιδια" ειναι για πιο βαρβαρους!!:)
Κάποιος πρέπει να ξέρει να χρησιμοποιεί το savoir vivre εκεί που πρέπει και τη γλώσσα του πεζοδορμίου πάλι εκει που πρέπει.
Εκεί φαίνεται το πραγματικό επίπεδο κ το εύρος γνώσεων.
Το να χρησιμοποιείς savoir vivre όταν συνομιλείς με το Μπάμπη το Γκοτζίλα είναι πραγματικά χαζό :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Συναπαντηθήκαμε σήμερα πάλι, ευτυχώς όταν καταλαγιάζει η αδρεναλίνη που κάνω βουτιές στο μυαλό μου, άλλαξα στενό κι όπου φύγει αλλιώς θα είχαμε δράματα σίγουρα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97