Μοιάζουμε με τον σκύλο μας?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
τώρα που το σκέφτομαι
είναι πανεξυπνη
πολύ όμορφη
ευκίνητη κι αθλητική
το παίζει "κακιά" ενώ δεν είναι , κι αυτό για να μην την "πατάνε"
γουστάρει οικογένεια
γουστάρει βόλτες σε θάλασσα και βουνά

ε λοιπόν τελικά μοιάζουμε πολύ :lol:
Αν δεν έλεγες το τελευταίο με την οικογένεια θα έλεγα πως έχεις την Μάιρα στο σπίτι και περιέγραφες εμάς και όχι εσάς! Εμείς με το θέμα "οικογένεια" δεν τό' χουμε! Προτιμάμε να είμαστε οι δύο μας... Στους δύο τρίτος δεν χωράει ένα πράγμα...

Αλλά κατά τα άλλα μοιάζει η δικιά μου με την δικία σου πάρα πολύ!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Πιστεύω οτι αυτά είναι αμφίδρομα αφού ο σκύλος μπαίνει στην ζωή μας όπως και εμείς στη ζωή του σκύλου. Όταν είμαι νευρική είναι και ο Ερμής νευρικός και το ανάποδο, όταν βαριέμαι να παίξω μπαλάκι και το πετάω με βαρεμάρα μετά απο λίγο βαριέται και ο Ερμής και με παρατάει, όταν είμαι χαλαρή είναι χαλαρός και αυτός, μέχρι και στο φαι μοιάζουμε λιγόφαγοι και οι δύο κ.ο.κ. Έχουμε μάθει και μας αρέσουν τα ίδια περπάτημα, θάλασσα κλπ. Όσο για την ομοιότητα φυσιογνωμικά ε......τότε είμαι κούκλα!:D:D

Billy

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
230
2
Και εμενα με προβληματιζει πολυ! Εχω πηξει στις ζαρες βρε παιδι μου!!Και ειδικα στην περιοχη της κοιλιας!! :p :p :D :D

Χμ... αυτό είναι πρόβλημα.
Γι'αυτό εγώ αποφεύγω τα σαρ-πέι!!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
:D \\:D/ :D

Για την ακριβεια σε γλυκαδια φερνουν! Σημερα μια κοπελα μου ειπε οτι της θυμιζω πολυ το Φωντα! Κανουμε λεει παρομοιες γκριματσες! Να και κατι που δεν μου εχουν ξαναπει.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.396
10.574
Athens
Σε μια έκθεση πριν από 1,5, αφού τελειώσαμε από το στίβο, ο καλός μου καθόταν στην καρέκλα με την Κάρλα επάνω του. Περνάει ένας πιτσιρικάς γουστόζικος και κοινωνικοποιημένος με σκυλιά και του λέει: "Εσείς οι δύο μοιάζετε!". Φεύγει για λίγο ο πιτσιρικάς και΄πάει σε άλλου σκύλους, ξαναγυρνάει και του λέει ενθουσιασμένος "Ίδιοι είσαστε!" :D

(από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...)

Επίσης, ο εκπαιδευτής που είχα φέρει για την Κάρλα, την πρώτη φορά που μας είδε, μας είπε ότι ταιριάζουμε φυσιογνωμικά με το γαλλικό μπουλντόγκ...:maria::paja1:

Πάντως η Κάρλα μοιάζει στον "πατέρα της" ή αυτός την έχει κάνει σαν τα μούτρα του. Το βράδυ τηλεορασάκιας μέχρι αηδίας, αυτή κολημμένη πάνω του και μαζί σαπίζουν τον καναπέ - άσε που το σκυλί γουστάρει ποδόσφαιρο και φόρμουλα1.