Καλησπερα και απο μενα! Εγω εχω ενα cane corso κοριτσακι, κοντα 4 μηνων τωρα τη Blue. Πριν αποφασισω να την παρω διεθεσα πααααρα πολυ χρονο ωστε να μαθω οσα περισσοτερα μπορω γι αυτη τη φυλη (το προηγουμενο σκυλακι μου ηταν γαλλικο μπουλντογκ δλδ καμια σχεση). Θεωρω οτι αν παρεις απο εκτροφεα οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω, δλδ γνωριζεις οτι θα εχει σωστο χαρακτηρα, οι γονεις του ειναι απαλλαγμενοι απο δυσπλασια που για μενα ειναι τα δυο πιο βασικα μεληματα κανεις μια σωστη αρχη. Απο κει και περα τα cane ειναι σκυλοι που δενονται παρα πολυ με την οικογενεια, θελουν πολυ κοινωνικοποιηση απο μικρα και γενικα μαθαινουν ευκολα (βασικη υπακοη, που να κανουν πιπι κλπ). Επικινδυνα δεν θα τα χαρακτηριζα κυριως γιατι θεωρω οτι κανενα σκυλι δε γεννιεται επικινδυνο ουτε γινεται αν το μεγαλωσεις σωστα και με πολλη αγαπη. Επισης δεν θα ακουσεις τη φωνη του σχεδον ποτε γιατι τα διακρινει μια φοβερη ψυχραιμια, θα γαυγισει μονο αν θεωρησει οτι μια κατασταση παει να γινει περιεργη.
Επισης εγω ο μονος λογος που πηρα κοριτσακι ειναι γιατι γινεται περι τα 10 κιλα μικροτερη απο το αγορακι οποτε αν σκεφτεις οτι εγω ειμαι 58kg, βαλε αλλα 50 το θηριο δε 8α χωραμε στο δυαρι!!χαχαχαχα
Αυτα προς το παρον, οτι αλλο θες να μαθεις ευχαριστως!