Μια εμπειρία για το μέλλον...

spin7770

New Member
3 Μαϊου 2008
2
0
Θα ήθελα να πω μερικά λόγια για έναν «κτηνίατρο» ο οποίος δρα στην περιοχή του Χαλανδρίου, Μπραχαμίου και Νίκαιας γιατί το θεωρώ χρέος μου πια.

Αυτός ο άνθρωπος επιχείρησε να χειρουργήσει το ζωάκι μου αλλά τελικά μετά από 2 ώρες μέσα στο χειρουργείο, μου το παρέδωσε όχι εγχειρισμένο παρά με αίμα να βγαίνει από την μύτη μαζί με ένα διάφανο υγρό. Το ζωάκι πέθανε την άλλη μέρα από φρικτό ασφυκτικό θάνατο. Βλέπετε η μονάδα εντατικής θεραπείας που αναφέρει στην ιστοσελίδα του είναι και αυτή για λόγους διαφήμισης αφού εμένα μου είπε να του το ξαναπάω την επόμενη βδομάδα. Χάθηκε πολύτιμος χρόνος που ίσως αν είχε κάποιος ειδικός θα μπορούσε να το κρατήσει στην ζωή. Με τα πολλά παραδέχτηκε ότι έπαθε εισρόφηση αλλά να μην ανησυχώ γιατί τα περισσότερα γαστρικά υγρά αυτός και η βοηθός του τα είχαν βγάλει από τον πνεύμονα.

Δεν θέλω να ξέρω τι ακριβώς του κάνανε 2 ώρες εκεί μέσα, είδα πως φέρθηκε μετά, όπου ήταν τελείως αδιάφορος του κοπάνησε και μια ένεση μπροστά μου με τρόπο λες και ήταν σφαχτό και το φουκαριάρικο μου κούνησε και την ουρά του 2 φορές. Με «έδιωξε» αφού ζήτησε και αμοιβή παρακαλώ, αφού ξόδεψε μισό μπουκάλι αναισθητικό που είναι λέει ακριβό (τόσο φαίνεται του χρειάστηκε για να καταλάβει ότι το πνίγει).

Μετά θάνατο και αφού μου πήρε κάποιο διάστημα να καταλάβω τι έγινε, όταν του ζήτησα κάποιες σχετικές εξηγήσεις, μου είπε ότι του έκανε εντύπωση η στάση μου λέγοντας μάλιστα λυπάται και εντυπωσιάζεται (για την στάση μου, όχι για αυτά που εκείνος έκανε) και ότι αν με βολεύει να φορτώσω το φταίξιμο σε εκείνον εντάξει, αλλά εκείνος τα έκανε όλα σωστά και εγώ να κάνω ό,τι θέλω (να κουρεύομαι πχ).

Το να αποσυμφόρησει το στομάχι χορηγώντας παράλληλα με ορό κάτι από κορτικοστεροειδή, βρογχοδιασταλτικά, αντιβιοτικά, δεξτρόζη, βασικούς ηλεκτρολύτες, ηπαρίνη, λοιπά κολλοειδή, κρυσταλλοειδή διαλύματα ανάλογα με την περίσταση και την φάση που βρίσκεται το ζώο, και από τα δύο «χέρια» για πιο γρήγορα, αφού δεν υπήρχε χρόνος, φαντάζομαι ούτε που του πέρασε από το μυαλό. Εξιτήριο μετά από τέτοια ζημιά? και κάνοντας τον «κινέζο»?, ότι και καλά δεν έγινε τίποτα?

Επειδή το κράτος που ζω και οι νόμοι του θεωρούν τα ζώα αντικείμενα, το αδίκημα για το οποίο διώκεται ένας τέτοιος «κτηνίατρος» είναι φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Γι αυτό και μπορούν και είναι τόσο θρασείς. Αν αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος το έκανε σε άνθρωπο … Δεν το πέταγα από τον Πέμπτο καλύτερα? Τι να πεις?

Προσοχή σε όλους, ακόμα και για την πιο απλή επέμβαση, να ελέγχετε αν υπάρχει προσωπικό και μάλιστα ειδικευμένο (δεύτερος κτηνίατρος ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στο χειρουργείο), εξοπλισμός και αν κάτι δεν σας κάνει νόημα σε αυτά που σας λένε δρόμο κατευθείαν για αλλού.
«Εμπειρία για το μέλλον» από ό,τι μου είπε κυνικά ο κος ***************μεταξύ διαφόρων άλλων ανοησιών (μόνο που μιλούσε για το δικό του μέλλον, για το δικό μου είχε φροντίσει μερικές μέρες πριν).

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
μην το αφησεις ετσι!!! φυσικα και θα κανεις μηνυση!!! λυπαμαι πολυ για το σκυλακι...:mad::mad::mad::mad:

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Θα ήθελα να πω μερικά λόγια για έναν «κτηνίατρο» ο οποίος δρα στην περιοχή του Χαλανδρίου, Μπραχαμίου και Νίκαιας ).
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου και για τον τραγικό τρόπο αυτής, αλλά λύσε μου μία απορία έχει ιατρείο και στις 3 περιοχές; Μένω κοντά στο Χαλάνδρι και αναρωτιέμαι, μπορεί ακόμα και να τον ξέρω. Κάνε του όση φασαρία αντέχεις, ίσα-ίσα για να μη νομίζει οτι είναι όλοι μ******ς. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και πάλι, λυπάμαι.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
θα με ενδιεφερε και εμενα αν μπορεις να μου δωσεις το ονομα με p.m
Eυχαριστω!:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Λυπάμαι πολύ spin7770 και πραγματικά θαυμάζω την ψυχραιμία σου! Εάν ήμουν εγώ στη θέση σου ο κτηνίατρος θα αποκτούσε σοβαρότατο πρόβλημα.

Τι είδους χειρουργείο έπρεπε να κάνει το σκυλί? Από τι έπασχε?

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Λυπάμαι πολύ spin7770 και πραγματικά θαυμάζω την ψυχραιμία σου! Εάν ήμουν εγώ στη θέση σου ο κτηνίατρος θα αποκτούσε σοβαρότατο πρόβλημα.
πράγματι, δεν θα ήθελα να είμαι ούτε ψύλος στον κόρφο του, εαν είχα την Ρόττυ απέναντι μου και ήμουνα ο κτηνίατρος...

spin7770

New Member
3 Μαϊου 2008
2
0
reply

Ευχαριστώ ειλικρινά για την υποστήριξη, δεν το έχω ξεπεράσει δυστυχώς αν και έχει περάσει κάποιος καιρός. Δεν πιστεύω ότι ποτέ πραγματικά θα το ξεπεράσω γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να είμαι πιο γρήγορος στις αποφάσεις μου και πιο αποτελεσματικός και ό,τι γίνει στο κάτω κάτω. Με τον Κτηνιατρικό σύλλογο μίλησα και μου είπαν ότι θα κινηθούν αν γίνει δίκη και κριθεί ένοχος ο mister.
Είμαι από οικογένεια δικηγόρων (πατέρας, θείος, αδερφός) και ξέρω ότι έτσι όπως είναι ο νόμος πολύ λίγα πράγματα θα πετύχω και με μεγάλο ψυχολογικό κόστος. Να διαπραγματευτώ τι στο δικαστήριο, αν «η ψυχή της ψυχής μου» - έτσι την αποκαλούσα, κοστολογείται με 1000 ή 800? Είναι ντροπή και να το σκεφτεί κανένας, γιατί κάτι άλλο δεν περιμένω. Ευχαριστώ πάντως όλους σας.
Για την ιστορία το σκυλάκι είχε διάταση στομάχου (bloat) (γεμίζει αέρα), και αφού ούτε ολοκληρωμένη διάγνωση υπήρξε πριν είτε μέσω λαπαροσκόπησης είτε μέσω γαστροσκόπησης παρόλο που ζήτησα να γίνει αλλά και ούτε τελικά έγινε η εγχείρηση δεν έμαθα ποτέ τον λόγο που το στομάχι γέμιζε αέρα.. Οι αιτίες είναι πολλές και μερικές φορές ακόμα και άγνωστες. Εγώ μετά από εκτεταμένη έρευνα και αφού ρώτησα συνολικά 7 κτηνίατρους μετά θάνατο (ναι γυρνούσα με έναν μπλε φάκελο με ακτινογραφίες και εξετάσεις - ό,τι απέμεινε από το σκυλάκι μου, από κτηνίατρο σε κτηνίατρο , μίλησα με μερικούς από τους πιο κορυφαίους που δυστυχώς αργά ανακάλυψα -ναι υπάρχουν και τέτοιοι, έγινα σχεδόν γραφικός αλλά ΕΜΑΘΑ) και αφού διάβασα τα άπειρα άρθρα από Ελλάδα και εξωτερικό έχω καταλήξει στο τι συνέβη με σχεδόν μαθηματική ακρίβεια. Μια ιδέα μπορείτε να πάρετε και εσείς, αφού υπάρχουν πολλά επιστημονικά άρθρα δημοσιευμένα στο Internet, αλλά το ακόλουθο το βρήκα λιτό και σαφές. Δώστε έμφαση στο "μερική στροφή" (partial torsion or flip), έχοντας υπόψη ότι μιλάμε για μακρύ και στενό στέρνο σε 9 χρονο σκυλί και επίσης κρατείστε στο μυαλό σας και τις λέξεις «χαλαροί σύνδεσμοι στομάχου» - δεν γίνεται αναφορά για αυτό στο ακόλουθο άρθρο αλλά είναι σημαντικό στοιχείο.

http://pride-rock.tripod.com/id36.html

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Όχι, δεν θα διαπραγματευτείς την αξία της αγάπης σου προς τον σκύλο σου, ούτε την αξία της ζωής του. Να χαρίσεις προκαταβολικά τα χρήματα σε κάποιο καταφύγιο άγριων ζώων, πχ αρκτούρος, της Αίγινας, της καρέτα καρέτα, της μονάχους μονάχους, κλπ για να μην αισθάνεσαι ότι το κάνεις για τα λεφτά.

Ο σκοπός να τιμωρηθεί ο γιατρός, δεν είναι οικονομικός, αλλά για παραδειγματισμό και του ίδιου και των ομοίων του.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
έτσι όπως είναι ο νόμος πολύ λίγα πράγματα θα πετύχω και με μεγάλο ψυχολογικό κόστος. Να διαπραγματευτώ τι στο δικαστήριοhttp://pride-
Δεν μπορείς να ζητήσεις να του αφαιρεθεί η άδεια;

Λυπάμαι για το σκυλάκι σου και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Όχι, δεν θα διαπραγματευτείς την αξία της αγάπης σου προς τον σκύλο σου, ούτε την αξία της ζωής του. Να χαρίσεις προκαταβολικά τα χρήματα σε κάποιο καταφύγιο άγριων ζώων, πχ αρκτούρος, της Αίγινας, της καρέτα καρέτα, της μονάχους μονάχους, κλπ για να μην αισθάνεσαι ότι το κάνεις για τα λεφτά.

Ο σκοπός να τιμωρηθεί ο γιατρός, δεν είναι οικονομικός, αλλά για παραδειγματισμό και του ίδιου και των ομοίων του.

Προσυπογραφω τα παραπανω, ασφαλως εχει να κανει με μια ψυχοφθορο διαδικασια αλλα η σημασια της δεν ειναι συμβολικη αλλα παρα πολυ ουσιαστικη, οπως και να προσφερεις τα χρηματα σε καποια φιλοζωικη ειναι κινηση ουσιαστικη. Αν και θα σκεφτομουν μια εκδοση ενος μικρου βιβλιου περι της ελλειπης κυνοφιλιας στη χωρα μας.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Η Αμερικανική Πρεσβεία έχει σελίδα όπου γράφει διάφορα μη κολακευτικά για την ελληνική κυνοφιλία. Το έχει υπό τύπον οδηγίας για όσους θέλουνε να φέρουνε τα ζώα τους από Αμερική και γράφει ότι ακόμα και οι ξενώνες σκύλων δεν έχουνε υψηλά στάνταρ. Δε νομίζω ότι γενικεύουνε, αλλά είναι αλήθεια ότι δύσκολο να βρει κανείς το σωστό μέρος.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Βρε Ντένις δεν μπορείς να το ξέρεις αυτό! Εννοείται ότι ό,τι και να λέμε είναι χωρίς αποδείξεις και βασιζόμαστε στην αξιοπιστία του άλλου!
Όσοι ζήτησαν pm και το έλαβαν ξέρουν ποιος κτηνίατρος κατηγορείται. Και θα μπορούσε να είχε κατηγορηθεί ανοιχτά σε μια καφετέρια. Δεν ξέρουν ποιος και αν το έκανε. Απλώς ότι κατηγορείται. Ως εκεί λοιπόν. ΙΝΤΕΡΝΕΤ είναι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Όποιος το καταλαβαίνει...
Όπως είπα και στο άλλο τόπικ η κατάργηση των pm αν μη τι άλλο ΚΑΚΟ στο φόρουμ δεν θα κάνει. Δεν μπορείς όμως να εμποδίσεις την επικοινωνία των μελών με e-mail ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Και γιατί να το κάνεις?
Από κει και πέρα, ΟΛΟΙ οι επαγγελματίες όλων των κλάδων είναι εκτεθειμένοι στην κριτική, καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη. Ο μόνος τρόπος να το αποφύγεις είναι να κλειστείς στο σπίτι σου και να μη δουλεύεις.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
ΠΟΣΟΙ ξέρουν ποιός είναι ο κτηνίατρος ?

ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ότι ο καταγγέλων δεν είναι ο μπατζανάκης του ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥ κτηνίατρου ???
Τι θες να πεις denis?

Οτι ακομα και με p.m. μπορει να συκοφαντηθει ενας επαγγελματισς?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog