Μητέρα μαλτέζ, μπαμπάς πεκινουά! Το παιδάκι τους;

sofina

Member
21 Σεπτεμβρίου 2011
15
0
Αυτά για μένα δεν πρέπει να λέγονται εν έτη 2011 σε ιστοσελίδα που έχει σχέση με την κυνοφιλία.
Αλλά δεν πρέπει να με ξαφνιάζει... Ελλάδα αθάνατη να χαίρεσαι τα παιδία σου.
δεν βαριεσαι καλη καρδια να υπαρχει..

fivi

Active Member
8 Αυγούστου 2010
26
0
Sofina επειδη εγω ειμαι ιδιοκτητρια ενος υπεροχου ημιαιμου που αγορασα πριν απο ενα χρονο απο ιδιωτη και οταν πρωτομπηκα στο forum βγηκαν οι ιδιοι ακριβως να λενε τα ιδια και τα ιδια και να διωχνουν οποιον κακομοιρη δεν συμφωνει μαζι τους το μονο που θα σου πω ειναι να το παρεις και να το χαιρεσαι αρκει να το θες πραγματικα και αρκει να εισαι ετοιμη να αντιμετωπισεις καθε δυσκολια που θα σου βγει.Το σκυλακι ειναι ενα μονιμο μωρο και θελει αντιστοιχο χρονο και εξοδα.Οσο για το πως θα βγουν τα κουταβακια ειναι πραγματικα τοσο σημαντικο για σενα;Αν ναι σκεψου μηπως τελικα πρεπει να κοιταξεις για κατι αλλο γιατι αμα δεν σου αρεσει οταν μεγαλωσει δεν υπαρχει επιστροφη.Κανε μια λιστα με το τι θες απο ενα σκυλο και με αυτα τα κριτηρια επελεξε τον γιατι κανεις δεν μπορει να σου πει τι θα βγει.Και πραγματικα δεν θελουμε τα εξαισια σκυλακια των εκτροφειων εγω τουλαχιστον με τοση διαφημιση που τους κανετε εδω δεν προκειται ποτε να παρω απο εκτροφειο.Δεν μας ενδιαφερουν οι διαγωνισμοι και τα χαρτια και να ξερετε οτι τα μεγαλυτερα προβληματα υγειας τα παρουσιαζουν τα καθαροαιμα των εκτροφειων γιατι αναπαραγονται τις πιο πολλες φορες σκυλια με συγγενεια πρωτου βαθμου μεταξυ τους.Επισης ακομα και εδω ειδα ανθρωπους που τα πηραν απο εκτροφειο και ειχαν προβλημα υγειας.Πραγματικα απο οπου και να το παρεις να το χαιρεσαι και να το αγαπας.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Sofina επειδη εγω ειμαι ιδιοκτητρια ενος υπεροχου ημιαιμου που αγορασα πριν απο ενα χρονο απο ιδιωτη και οταν πρωτομπηκα στο forum βγηκαν οι ιδιοι ακριβως να λενε τα ιδια και τα ιδια και να διωχνουν οποιον κακομοιρη δεν συμφωνει μαζι τους το μονο που θα σου πω ειναι να το παρεις και να το χαιρεσαι αρκει να το θες πραγματικα και αρκει να εισαι ετοιμη να αντιμετωπισεις καθε δυσκολια που θα σου βγει.Το σκυλακι ειναι ενα μονιμο μωρο και θελει αντιστοιχο χρονο και εξοδα.Οσο για το πως θα βγουν τα κουταβακια ειναι πραγματικα τοσο σημαντικο για σενα;Αν ναι σκεψου μηπως τελικα πρεπει να κοιταξεις για κατι αλλο γιατι αμα δεν σου αρεσει οταν μεγαλωσει δεν υπαρχει επιστροφη.Κανε μια λιστα με το τι θες απο ενα σκυλο και με αυτα τα κριτηρια επελεξε τον γιατι κανεις δεν μπορει να σου πει τι θα βγει.Και πραγματικα δεν θελουμε τα εξαισια σκυλακια των εκτροφειων εγω τουλαχιστον με τοση διαφημιση που τους κανετε εδω δεν προκειται ποτε να παρω απο εκτροφειο.Δεν μας ενδιαφερουν οι διαγωνισμοι και τα χαρτια και να ξερετε οτι τα μεγαλυτερα προβληματα υγειας τα παρουσιαζουν τα καθαροαιμα των εκτροφειων γιατι αναπαραγονται τις πιο πολλες φορες σκυλια με συγγενεια πρωτου βαθμου μεταξυ τους.Επισης ακομα και εδω ειδα ανθρωπους που τα πηραν απο εκτροφειο και ειχαν προβλημα υγειας.Πραγματικα απο οπου και να το παρεις να το χαιρεσαι και να το αγαπας.
Ειλικρινά πιστεύεις πως ένα σκυλί εκτροφής ο μόνος λόγος δημιουργίας του είναι για έκθεση? Συγγνώμη αλλά μαλών κάτι έχεις καταλάβει λάθος .
Όσον αφορά το pedigree ένας από τους σημαντικότερους λόγους ύπαρξης είναι για να αποφεύγονται τέτοιου οδούς ζευγαρώματα που περιέγραψες .
Επέτρεψε μου να σου πω πως δεν είναι και η καλύτερη συμβουλή αλλά ούτε και συμβολή στην κυνοφιλία αυτή που έδωσες , ελπίζω και εύχομαι να αλλάξεις κάποτε γνώμη και άποψη χωρίς να χρειαστεί να γνωρίσεις τους άσχημους λόγους και αίτιες._

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
ο κσαδερφος μου εχει 2 γαλλικα μπουλντογκ 14 χρονια... και εχουν κανει 6 με 7 γεννες ,,, και ολα ειναι υγιεστατα,,, ααα και μην κσεχασω τα ειχε παρει απο ουγαρια και οσο για τα μωρα δεν εχει παρει ουτε μια δραχμι... τα εδωσε αν8ροπους που κσερει οτι 8α τα φροντισουν καλα... και τα μικρα εχουν γενησει και αυτα και δεν εχουν το παραμικρο προβλημα..... αυτο τωρα πως σου ακουγετε????
Κωλοφαρδία....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω τον αντίλογο σε θέματα που αυτοί οι κακοί του forum επισημαίνουν.... και ειλικρινά λυπάμαι που ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει επιφανειακά και χάνει την ουσία...

1. Εκτροφή δεν σημαίνει σκύλος για διαγωνισμούς όπως πολύ ρηχά αναφέρεται! Άλλο έκθεση μορφολογίας που συμβάλλει στην εκτροφή άλλο καλλιστεία όπως μάλλον νομίζεται!

2. Σαφώς και υπάρχουν σκύλοι από εκτροφείο που παρουσίασαν προβλήματα υγείας! Ζωντανοί οργανισμοί είναι οι σκύλοι και ο εκτροφέας άνθρωπος και όχι Θεός. Ο εκτροφέας προσπαθεί να διασφαλίσει στον μεγαλύτερο βαθμό την υγεία και την συμπεριφορά του σκύλου και να συμβάλλει στην εξέλιξη της φυλής

3. Όποιος επισημαίνει ότι η απόκτηση σκύλου από ανεύθυνη γέννα ή pet shop, είναι λάθος δεν θεωρεί το σκυλάκι ούτε παρακατιανό ούτε β κατηγορίας αυτό καταλάβετε το! Η νοοτροπία της απόκτησης σκύλου πρέπει να αλλάξει προς τον σωστό δρόμο!

Καταλαβαίνω πως η δράση φέρνει αντίδραση! Ανοίξτε όμως λίγο το μυαλό σας και αναρωτηθείτε μωρέ μπας και μια ομάδα <γραφικών> δεν είναι τόσο γραφικοί τελικά???

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
](*,)

Sofina επειδη εγω ειμαι ιδιοκτητρια ενος υπεροχου ημιαιμου που αγορασα πριν απο ενα χρονο απο ιδιωτη και οταν πρωτομπηκα στο forum βγηκαν οι ιδιοι ακριβως να λενε τα ιδια και τα ιδια και να διωχνουν οποιον κακομοιρη δεν συμφωνει μαζι τους το μονο που θα σου πω ειναι να το παρεις και να το χαιρεσαι αρκει να το θες πραγματικα και αρκει να εισαι ετοιμη να αντιμετωπισεις καθε δυσκολια που θα σου βγει
Όταν πρωτομπήκες δεν ησουν και πολύ φιλική, πέραν αυτού πλήρωσες για ένα ημίαιμο σκυλί, όταν έξω υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αδέσποτα, που δεν έχουν να φάνε είναι άρρωστα και αργοπεθαίνουν,σαν και το δικό σου είναι, ημίαιμα.
Μήπως πρέπει να ζητωκραυγάζουμε τον κάθε ένα που ζευγαρώνει αβέρτα κουβέρτα ημίαιμα σκυλιά, ενώ πολλοί από εδώ μέσα δίνουν τον εαυτό τους χρόνο χρήμα πόνο,για τα αδέσποτα του δρόμου που δημιουργούνται από κάτι τέτοιους ιδιώτες????
Οσο για το πως θα βγουν τα κουταβακια ειναι πραγματικα τοσο σημαντικο για σενα
Για κάποιους δεν είναι.. Ας πάρουν λοιπόν ένα από εκείνα τα σκουπιδοκούταβα που βρίσκονται καθημερινά, ή από εκείνα τα παρατημένα κουτάβια που τα πατάνε τα αυτοκίνητα..
Κανε μια λιστα με το τι θες απο ενα σκυλο και με αυτα τα κριτηρια επελεξε τον γιατι κανεις δεν μπορει να σου πει τι θα βγει
Όταν επιλέγεις καθαρόαιμο από σωστό εκτροφέα τότε ο χαρακτήρας του θα είναι αυτός που περιγράφεται στο πρότυπο φυλής, τα συμπεράσματα που βγάζεις είναι αυθαίρετα.
Και πραγματικα δεν θελουμε τα εξαισια σκυλακια των εκτροφειων εγω τουλαχιστον με τοση διαφημιση που τους κανετε εδω δεν προκειται ποτε να παρω απο εκτροφειο.
Μην πάρεις από εκτροφείο, δεν σου είπε κανείς να πάρεις.
Εφόσον δεν θες όμως καθαρόαιμο, σώσε ένα που σε έχει ανάγκη, από τις πολλές χιλιάδες αδεσπότων της Ελλάδας.
Δεν μας ενδιαφερουν οι διαγωνισμοι και τα χαρτια και να ξερετε οτι τα μεγαλυτερα προβληματα υγειας τα παρουσιαζουν τα καθαροαιμα των εκτροφειων γιατι αναπαραγονται τις πιο πολλες φορες σκυλια με συγγενεια πρωτου βαθμου μεταξυ τους.
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας λένε.
Δεν υπάρχουν διαγωνισμοί αλλά εκθέσεις μορφολογίας, που προφανώς δεν ξέρεις τον σκοπό τους.
Δεν υπάρχουν χαρτιά, αλλά pedigree, το γενεαλογικό δένδρο του σκύλου.
Όσο για τα καθαρόαιμα των εκτροφείων, αμφιβάλω αν γνωρίζεις τα στοιχειώδη,περί εκτροφής, αν θέλεις κάτσε να διαβάσεις, και στήριξε αυτό που λες με επιχειρήματα , γιατί εγώ το μόνο που βλέπω είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια να στηρίξεις την λάθος επιλογή σου, και να βγάλεις όλους τους άλλους χαζούς, ενώ αγνοείς βασικά θέματα.
πισης ακομα και εδω ειδα ανθρωπους που τα πηραν απο εκτροφειο και ειχαν προβλημα υγειας.
Και εγώ εδώ διάβασα πολλά για τους ιδιώτες byb.
Και σε πολλά ακόμα θέματα που μπορώ να σου παραθέσω:rolleyes:
Ο Εκτροφέας (αν είχες διαβάσει 5 πράγματα θα το ήξερες) προσπαθεί να εξαλείψει τυχόν κληρονομικές παθήσεις στα σκυλιά του. Δεν έχει πάντα 100% επιτύχια, αλλά προσπαθεί για το καλύτερο. Ο σωστός εκτροφέας. Στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε τον σωστό.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Fivi, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα καταλαβαίνεις ότι με αυτά που λες βάζεις χρηματική αξία σε ένα ζωντανό?

Τα σκυλιά είναι τζάμπα, σου βρίσκω 10 αν θες αύριο και στα χαρίζω.
Ο λόγος που πληρώνουμε είναι γιατί αυτός που μας το δίνει έχει κάνει κάποια πράγματα. Όταν δίνεις χρήματα σε ιδιώτη (πχ 300Ε) αυτά τα λεφτά πάνε κατευθείαν στο τσεπάκι του χωρίς να έχει κάνει τίποτα. Μόνο το γεγονός που προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα κουτάβια και τα δίνουν απο 30ημερών μου λέει πολλά για το πόσο τα "αγαπάνε". Οπότε εσύ αγοράζοντας απο ιδιώτη έδωσες χρήματα με το σκεπτικό ότι αγοράζει ένα ζώο, μια ψυχή. ΔΕΝ είναι αυτός ο λόγος που δίνουμε χρήματα.

Όσο για τους εκτροφείς διάβασε μερικά θέματα και κάνε καμιά συζήτηση με μερικούς. Θα καταλάβεις ότι οι περισσότεροι σου μιλάνε για την φυλή τους και λιώνουν απο τον ενθουσιασμό και αγάπη τους προς αυτήν. Ένας λόγος που σαν χώρα είμαστε σκατά είναι ότι επιβραβεύουμε τους άσχετους και ανίκανους. Ήταν λάθος σου που έδωσες χρήματα σε ιδιώτη.

Εγώ όπους πολλοί εδώ μέσα ημίαιμα έχουμε, παρόλο αυτό οι περισσότεροι είναι κάθετοι για τον τρόπο απόκτησεις σκύλου, απο εκτροφέα ή αδέσποτο. Καλό είναι να βλέπουμε έξω απο το "κουτί" μας.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Κάποιος με άγνοια λέγετε άμαθος
Κάποιος που νομίζει ότι ξέρει λέγετε ημιμαθής
Κάποιος που δεν θέλει να μάθει λέγετε επικίνδυνος

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
καλα πηγες και πληρωσες για ημιαιμο και το λες κιολας?? σ επιασαν κοροιδο και το χαιρεσαι οταν υπαρχουν χιλιαδες εκει εξω, τζαμπα???τι να πει κανεις....

sofina

Member
21 Σεπτεμβρίου 2011
15
0
και οποιος γραφει το μαλλον παραπανω ετσι "μαλών" τι ειναι?
λοιπον το κουταβακι το πηρα.θα συμβουλευομαι το φορουμ καθημερινα γιατι με ενδιαφερουν αρκετα θεματα.
μπορει καποιος να κλεισει το τοπικ που ανοιξα γτ τις απαντησεις μου τις πηρα και πλεον δεν απανταει κανεις στο ερωτημα μου και εχουν στραφει ολοι στις γεννες.ευχαριστω για το χρονο και τις απαντησεις σας..και καταλαβα οτι δεν ειστε κακοι..απλα δεν μπορουμε να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις.ββ

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Να χαίρεσαι το κουτάβι και καλή συμβίωση.
Καλό διάβασμα, θα βρεις πολλά χρήσιμα θέματα για το μεγάλωμά του.
Τα θέματα δεν κλείνουν όταν δεν αρέσει η εξέλιξη στα μέλη που τα άνοιξαν.
Οι κακοί είναι στη φυλακή :D