Με τραμπουκησαν!

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
προσωπικη συμβουλη, μην ασχολειστε...συνεχιστε με το σκυλακι σας σαν να μην υπαρχει ο αλλος...

δεν ξερετε ποτε πως μπορει να εξελιχθει μια κατασταση,ειτε ειστε αντρες ειτε γυναικες...

η μανα του φευγατου ποτε δεν εκλαψε...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
προσωπικη συμβουλη, μην ασχολειστε...συνεχιστε με το σκυλακι σας σαν να μην υπαρχει ο αλλος...

δεν ξερετε ποτε πως μπορει να εξελιχθει μια κατασταση,ειτε ειστε αντρες ειτε γυναικες...

.....Μπαμπα;;;;....εσυ;;;;;

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
Μου αρέσουν αυτές οι ιστορίες !!!!!! Έχουν κάτι σουρεάλ !!!

Εμένα μου είχαν τύχει μερικά περιστατικά όταν ήταν κουταβι ο Μαξ !!! Τώρα δεν ζυγώνουν να πουν κουβέντα !!! Είναι ο Μαξ από τα 5-6 μέτρα στο Μουυυυυυυυ ... Όσο λιγοστεύει η απόσταση ανεβαίνει κ το ντεσιμπέλ !!
Να κ ένα καλό λοιπόν !!!

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Χαχαχαχαχαχχ ακου εκει εμβολιασαμε το παιδι και δεν φοβομαστε για το σκυλι... Ατακαρα λεμε!! Ρε φιλε ελεος δικαιωμα σου να μην το θελεις αλλα δικαιωμα μου κ μενα να κοιμαμαι μαζι του να το φυλαω να με γλειφει και απειρα ακομα. Εγω ερχομαι να σε κραξω που δεν τα γουσταρεις στην τελικη; Απλα αναγκαζομαι να το τραβολογαω να ερθει πιο κοντα επειδη εσυ φοβασαι (κατι που ειναι σεβαστο) Και αμα ειναι μωρο τι εγινε; Η ανηψια μου 3χρ τον κανει κιμα απτα χαδια και αυτος απλα παραδινεται... Το πολυ πολυ να προσεχει το σκυλι το μωρακι,ποτε δεν εχει υπαρξει προβλημα σε μενα τουλαχιστον με τα μωρα. Ισα ισα...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.552
Athens

Αυτά τα ζεν τα λέτε εσείς που έχετε τα μουλάρια - κάτι ντόγκο, κάτι ροτ - και δεν σας μιλάει κανείς έτσι κι αλλιώς και γίνονται όλοι μπουχός μόλις σκάτε μύτη στο δρόμο.

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
Αυτά τα ζεν τα λέτε εσείς που έχετε τα μουλάρια - κάτι ντόγκο, κάτι ροτ - και δεν σας μιλάει κανείς έτσι κι αλλιώς και γίνονται όλοι μπουχός μόλις σκάτε μύτη στο δρόμο.
και χωρις τον σκυλο το ιδιο σκεπτικο εχω και καλο ειναι να το αποκτησουν και περισσοτεροι-ες...βασικα ειναι μεχρι να καταληξεις νοσοκομειο η να στειλεις τον αλλο νοσοκομειο και να τρεχεις και να μην φτανεις...εκει,trust me, κανεις τα κοτοπουλα να φαινονται ταλιμπαν συγκριτικα με εσενα...

• Like
Reactions: Yorkaddict

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Το να τσαμπουκαλευτεις ειναι το μονο ευκολο. Το να γελοιοποιησεις κάποιον λεκτικα ειναι και δυσκολο αλλα του μπιπ και την ψυχολογια παραλληλα το οποιο ειναι double whammy win

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.920
Μπα δεν νομίζω, ίσα ίσα αυτούς τους παίρνει πιο πολύ να τσαμπουκαλευτούν...δεν τους πλησιάζει κανείς εύκολα.

Αυτό που λέει και είναι αλήθεια έιναι ότι κυκλοφορούν πολλοί τρελοί εκεί έξω και ένας φαινομενικά επιφανειακός διαπληκτισμός μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα .

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
Τελικα μηπως οντως ειναι της μοδας το μαυρο? Διαφορετικα κατι υποπτο γινεται στη περιοχη μου. Πριν 10-15 χρονια εβγαζα το 9κιλο πατσαβουρακι και ειχα ακουσει τα απειρα. Πλεον με τον Μπατμαν απορω. Επι 4 μηνες δε μου χει κανει κανεις παρατηρηση, γεροι μου πιανουν τη κουβεντα για τα σκυλια και γατια και μου λενε μπραβο να τα αγαπας, τραβαω το σκυλο να μη παει κοντα σε γιαγιαδες και μου λενε αστον εμεις τα αγαπαμε ειναι καλυτερα απο ανθρωπους και απειρες μαναδες ενθαρυνουν τα παιδια και βρεφη να χαιδεψουν το σκυλο, που ειναι κατραμι και 17.5 κιλα πλεον. Στα δε μαγαζια παντου μου λενε ειμαστε Pet friendly. Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι καποια παγιδα.
Τερμα , παρτε ολοι μαυροσκυλα :ROFLMAO:
Κατι οντως συμβαινει στη περιοχή η έχει αλλάξει ο κόσμος ή το γκρεμλιν είναι τόσο γλυκούλικο...

Περπατω στο πεζοδρομιο και ασπρομάλλα αναμαλλιάρα κυρία απο παράθυρο στον ημιόροφο μου φωνάζει κοπελιααααά....Λεω τωρα θα αρχίσει να μου τη λέει για όλους οσους κατουράνε στο πεζοδρόμιο, σημαδευουν τα δεντρα, χεζουν και οτι αλλο θυμηθεί. Πέρνω υφος σκύλας σε επίθεση και τη κοιτάω και ακούω χαμογελαστά " Πολυ όμορφο το σκυλάκι σου και του πάει πολυ το κόκκινο".Τα χασα πραγματικά και την ευχαρίστησα με χρονοκαθυστέρηση!

powerdog

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2016
53
14
68
απλα δεν απαντας ουτε δινεις δικαιωμα να σου πει τι θα κανεις και τι οχι. εγω εχω μαλωσει αρκετες φορες πολες φορες ειχα δικιο πολες αδικο αλλα δεν συγκρατω τα νευρα μου. οι παπουδες ειναι το προβλημα που απλα μην σου τυχει να μαλωσεις μαζι τους....

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Κατι οντως συμβαινει στη περιοχή η έχει αλλάξει ο κόσμος ή το γκρεμλιν είναι τόσο γλυκούλικο...

Περπατω στο πεζοδρομιο και ασπρομάλλα αναμαλλιάρα κυρία απο παράθυρο στον ημιόροφο μου φωνάζει κοπελιααααά....Λεω τωρα θα αρχίσει να μου τη λέει για όλους οσους κατουράνε στο πεζοδρόμιο, σημαδευουν τα δεντρα, χεζουν και οτι αλλο θυμηθεί. Πέρνω υφος σκύλας σε επίθεση και τη κοιτάω και ακούω χαμογελαστά " Πολυ όμορφο το σκυλάκι σου και του πάει πολυ το κόκκινο".Τα χασα πραγματικά και την ευχαρίστησα με χρονοκαθυστέρηση!
Παντως οντως και εγω απορω για τους ιδιους λογους τωρα τελευταια!! Σε σημειο που εχω βαρεθει να τον πιανουν ολοι μεγαλοι μικροι! Και σκεφτομουν οτι με το μαυρο νεας γης κυυυυρια δεν θα μας πλησιαζουν.. ειδικα σε μερη με πολυ κοσμο κοιταω κατω μπας κ δεν μου πιασουν 50 γεροι την κουβεντα (κοινωνικουλα και γλυκουλα ναι:X3:) σε σημειο που λεω πλεον μπας επρεπε να επαιρνα μαλινουα να ξεμπερδευαμε:ROFLMAO::ROFLMAO:

@Μάρθα & Σίλβα γαματο!!!!!!!!!!!:cool:

Spiros_Sersey

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2017
184
618
56
Ζωγράφου
ΔΕΝ με τραμπούκισαν, αλλά πέτυχα το πρώτο νούμερο.
Με τα πολλά μου ζήτησε να δει ότι έχει βιβλιάριο με τα εμβόλια. Του απάντησα να μου δείξει ταυτότητα καθότι έλεγχο δέχομαι μόνο από αστυνομία. Ψάρωσε μεν, αλλά το έβγαλα την ώρα που μουρμούραγε χωρίς να του το δώσω επειδή δεν είχα σιγουριά για να λήξει.

Επειδή πάω btb kαι δεν έχω τη διάθεση να παραχωρήσω ούτε πόντο από τα δικαιώματά μου...: Το δείχνουμε στον καθένα ή μόνο σε έλεγχο.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Δεν το δείχνεις σε κανένα εκτός από επίσημη κρατική αρχή.-

Αν έχει ο καθένας πρόβλημα ας κάνει καταγγελία. Αν είναι Καραγκιόζης και κάνει, μετά την 2η 3η παπαριά που θα απασχολήσει την αστυνομία/κρατική υπηρεσία δεν θα τον λαμβάνει κανένας στα σοβαρά.
Λαμπρό
παράδειγμα ηλίθιος γείτονας που είχε πρόβλημα (στο κεφάλι) με σκυλί της γειτονεισας. Μετά από ένα μήνα και 3 κλήσεις της αστυνομίας (επιθετικός σκύλος, ώρα κοινής ησυχίας εις διπλούν που βγήκαμε 2-3 και μιλήσαμε στους αστυνομικούς ότι ΔΕΝ είχε κάνει φασαρία ο μικρός) ο βλακακος κολλημένος δεν ξαναενοχλησε και έχω την ευχαρίστηση να του λέω καλημέρα και εγώ και οι γείτονες και να μανουριαζει μέντα ρούχα του. Αν δε πάθει οτιδήποτε κάποιο τετράποδο στην γειτονιά είναι ο πρώτος ύποπτος πλέον (είχε στο παρελθόν ενοχλήσει κι αλλους ιδιοκτήτες)

• Like
Reactions: Spiros_Sersey

Spiros_Sersey

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2017
184
618
56
Ζωγράφου
Δεν χρειαζεται να δειχνεις βιβλιαριο ατο καθένα...δεν φοράει κονκαρδα ο σκυλος για τον ετήσιο εμβολιασμο;;;αρκεί για πιστοποιηση στον καθε καημενο....
Όχι. Είναι 2,5 μηνών και δεν έχει κάνει το αντιλυσικό που είναι για τον Οκτώβριο. Τα υπόλοιπα κανονικά.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
31
Όχι. Είναι 2,5 μηνών και δεν έχει κάνει το αντιλυσικό που είναι για τον Οκτώβριο. Τα υπόλοιπα κανονικά.
Εφόσον το εμβόλιο δεν προβλέπεται να έχει γίνει σε αυτή την ηλικία και στα υπόλοιπα είσαι τυπικός δεν νομίζω να έχεις θέμα...εκτός από τη ζαλουρα φυσικα.
Τα στοιχεία σ κλπ τα δίνεις μόνο σε επίσημους κρατικούς φορείς...