Με τραμπουκησαν!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
ειχα μπει στο σχολειο που η περιφραξη ειναι ξεφραγο αμπελι
με το που μπηκα στο σχολειο δεν περασαν πεντε λεπτα
και το ξαναλεω απλα περασα
δυσκολο ειναι να το καταλευτε?
αν δε μπορεις να αντιληφθεις απο μονος σου την διαφορετικη εννοια που εχουν οι συγκεκριμενες ελληνικες λεξεις, φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουμε εμεις τι εννοεις...
και επειδη προφανως μπηκες...αυτο τα λεει ολα:
Απο τη στιγμη που στο σχολειο απαγορευεται και που πασχιζουμε ολοι να τηρουμε το νομο για να μην εχουμε θεματα, καθως και τον επικαλουμαστε και τον χρησιμοποιουμε οταν εχουμε εχθρικες περιπτωσεις να αντιμετωπίσουμε....τι νοημα εχει η ανταλλαγή "επιχειρηματων"
Δεν επιτρεπεται να εισαι εκει με το σκυλο τελος... Όταν αυριο μεθαύριο στην πουν με κατι ακυρο στο νομο θα ανατρεξεις για να τους ακυρωσεις.... να τον τηρεις λοιπον... δεν παει κατα περιπτωση και κατα βουληση. Ετσι ειναι τελος....

rummen

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
132
94
34
αν δε μπορεις να αντιληφθεις απο μονος σου την διαφορετικη εννοια που εχουν οι συγκεκριμενες ελληνικες λεξεις, φαντασου ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουμε εμεις τι εννοεις...
και επειδη προφανως μπηκες...αυτο τα λεει ολα:
μπορει και να ηταν τεσσερα λεπτα και 57 δευτερολεπτα...
φαντασου οτι θες Haris Drazen

Last edited:

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Τι νευρα ειναι αυτα;;
@rummen κακως μπηκες σε σχολειο. Βεβαια, εχω περιμενει πολλες φορες/ωρες σε αυλη σχολειου με το σκυλο μου. Και εχω παιξει με το μπαλακι κλπ. Δε θεωρησα οτι κανενα εγκλημα.
Αν μου την ελεγε καποιος, θα εβγαινα ομως χωρις πολλες κουβεντες γιατι δικιο θα χε.

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Εμένα μια φορά πήγε ενας να με τραμπουκισει και καταλήξαμε να τον τραμπουκίσω εγω. Απλά χωρίς φωνές χωρίς τίποτα βγάζω το κινητό μου και του λέω " Δώστε μου μισό λεπτάκι να πάρω την αστυνομία να δούμε αν είμαι εγώ παράνομος που βγάζω βόλτα το σκυλί μου η εσείς που ενοχλείστε. (Το σκύλι μ εννοείται με λουρί και με απόσταση 10 μέτρα τουλάχιστον). Απλά λέγωντας οτι ναναι έφυγε. Βλέπετε το ν εχεις τατουάζ και σκυλι σημαίνει οτι είσαι κακοποιός

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.764
4.039
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Κάτι παρόμοιο συνέβη σήμερα σε εμάς. Ο Κούκης σηκώνει το πόδι του να κατουρήσει ένα δέντρο μπροστά σε μία πολυκατοικία. Ενας τύπος απ' το αμάξι το βλέπει και μού φωνάζει "Να το πας σπίτι σου να χέζει". Με είδε γυναίκα μάλλον και στη γυναίκα του στο σπίτι του μάλλον δεν μπορεί να βγάλει γκιχ, γυρίζω κι εγώ και πάνω στα νεύρα μου που είχα ήδη του φωνάζω αν έχει πρόβλημα. Επειδή δεν μου απάντησε τον ξαναρώτησα με το ίδιο ύφος, έβαλε μπρος το αμάξι του και έφυγε.

Αι στο διάολο. Οχι θα κάτσω να κατεβάσω το κεφάλι στον κάθε μαμάκα.

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
35
Αχχχ δυστυχως ειχα ξυριστει:p... Γυναικα με τατου σκυλι και παιδι? Βασανιστηκε.. Γενικα παντως δεν αξιζει να ασχολεισαι μωρε... Εγω λογω δουλειας τον βγαζω πολυ νωρις το πρωι με το που γυρναω αλλα σε κατι μεσημεριανες τσαρκες εχουμε και αυτα...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Αχχχ δυστυχως ειχα ξυριστει:p... Γυναικα με τατου σκυλι και παιδι? Βασανιστηκε.. Γενικα παντως δεν αξιζει να ασχολεισαι μωρε... Εγω λογω δουλειας τον βγαζω πολυ νωρις το πρωι με το που γυρναω αλλα σε κατι μεσημεριανες τσαρκες εχουμε και αυτα...
Τι να μην ασχοληθεις;;;;οχι οχι...
Σημερινό φρεσκοτατο....καροτσι στο ενα χερι λουρι στο αλλο καμαρωτες κ οι τρεις κανουμε τη βόλτα μας... Ένας κυριος λοιπόν μου λέει (αυτο που πιστεύουν οτι εχουν το δικαιωμα να σε ενοχλουν με ξεπερνάει)
"Κυρια για πεστε μου...απο ποσο μηνών τα έχετε μαζί;"
"Από τη μερα που γεννήθηκε το παιδι"του λεω
-"Να κανεις το σταυρό σου που δεν επαθε τιποτα"
,"Στην αρχη φοβομουν αλλα μετα το εμβολιασαμε το παιδι κ ευτυχως ο σκυλος δεν κινδυνεύει πια"
-"Σαν δεν ντρέπεσαι λιγακι κινδυνεύει το παιδι σου κ κανεις κ πλακα"
-" κατσε ρε φιλαρακι δηλαδή ποιος σου δινει εσενα το δικαιωμα να κρινεις το δικο μου μοντελο οικογένειας;;;ποιος σε ρώτησε;;;γιατι να με νοιαζει η γνωμη σου κ να πρεπει να την ακουσω κιολας;;"
-"να σε χαιρεται ο αντρας σου τετοια που εισαι"
-"να κανεις το σταυρο σου που δεν πέτυχες εκεινον να του καταθέσεις τις απόψεις σου"

Του ειπα κ αλλη μια λεξη μετα αλλα δεν μπορω να τη πω...ειναι κ αυτο που κανουμε στη σαλατα με το ψωμι στο ζουμακι;;; αυτο....

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Φταιει το ανοιχτοχρωμο του σκύλου σε οσα τραβάτε!

@Μάρθα & Σίλβα περνα μια φουμο την σκυλα,κόλλα αυτοκολλητα με νεκροκεφαλες στο καροτσι,παρε κ συ ενα υφος πιο μπλαζέ να δεις για ποτε θα εξαλειφθουν κ κατι τυποι ωσάν τον παραπάνω

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Φταιει το ανοιχτοχρωμο του σκύλου σε οσα τραβάτε!

@Μάρθα & Σίλβα περνα μια φουμο την σκυλα,κόλλα αυτοκολλητα με νεκροκεφαλες στο καροτσι,παρε κ συ ενα υφος πιο μπλαζέ να δεις για ποτε θα εξαλειφθουν κ κατι τυποι ωσάν τον παραπάνω
Αντε καλε που θα αλλαξουμε το στυλ μας... εμεις ετσι θα τους ταπωνουμε....floros style... να μην ξερουν απο που τους ήρθε....
Αυτος μου τη βαρεσε πολυ γιατι εκρινε και τη μητρικη μου ιδιοτητα εκει τρελαθηκα...κατι αλλους που τη λενε για το σκυλο τους έχουμε για πρωινο....

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
Τελικα μηπως οντως ειναι της μοδας το μαυρο? Διαφορετικα κατι υποπτο γινεται στη περιοχη μου. Πριν 10-15 χρονια εβγαζα το 9κιλο πατσαβουρακι και ειχα ακουσει τα απειρα. Πλεον με τον Μπατμαν απορω. Επι 4 μηνες δε μου χει κανει κανεις παρατηρηση, γεροι μου πιανουν τη κουβεντα για τα σκυλια και γατια και μου λενε μπραβο να τα αγαπας, τραβαω το σκυλο να μη παει κοντα σε γιαγιαδες και μου λενε αστον εμεις τα αγαπαμε ειναι καλυτερα απο ανθρωπους και απειρες μαναδες ενθαρυνουν τα παιδια και βρεφη να χαιδεψουν το σκυλο, που ειναι κατραμι και 17.5 κιλα πλεον. Στα δε μαγαζια παντου μου λενε ειμαστε Pet friendly. Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι καποια παγιδα.
Τερμα , παρτε ολοι μαυροσκυλα :ROFLMAO:

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Τελικα μηπως οντως ειναι της μοδας το μαυρο? Διαφορετικα κατι υποπτο γινεται στη περιοχη μου. Πριν 10-15 χρονια εβγαζα το 9κιλο πατσαβουρακι και ειχα ακουσει τα απειρα. Πλεον με τον Μπατμαν απορω. Επι 4 μηνες δε μου χει κανει κανεις παρατηρηση, γεροι μου πιανουν τη κουβεντα για τα σκυλια και γατια και μου λενε μπραβο να τα αγαπας, τραβαω το σκυλο να μη παει κοντα σε γιαγιαδες και μου λενε αστον εμεις τα αγαπαμε ειναι καλυτερα απο ανθρωπους και απειρες μαναδες ενθαρυνουν τα παιδια και βρεφη να χαιδεψουν το σκυλο, που ειναι κατραμι και 17.5 κιλα πλεον. Στα δε μαγαζια παντου μου λενε ειμαστε Pet friendly. Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι καποια παγιδα.
Τερμα , παρτε ολοι μαυροσκυλα :ROFLMAO:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.358
8.158
Δαφνη.Πιστευω οτι προκειται παντως περι συμππτωσεων και το γκρεμλιν ακομα κουταβιζει και τους φαινεται γλυκουλι....Συντομως θα τα ακουσω καμια μερα.

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα