Έχεις απόλυτο δίκιο. Το μαλλί της είναι είναι αρκετά πιο χοντρό (wooly και όχι silky όπως θα έπρεπε να είναι) από τα εκτροφικά Yorkie... Τουλάχιστον έχει το καλό ότι δεν κομπιάζει εύκολα... και φυσικά συμφωνώ μαζί σου 1000 % πως είναι θέμα εκτροφής. Και αυτό όπως χίλια δύο άλλα πράγματα τα οποία αυτή τη στιγμή βγάζουν τη μικρούλα μου εκτός προτύπου... (δεν αλλάζει κάτι αυτό βέβαια για τη σχέση μας με τη Κλαίρη, αλλά έτσι για την ιστορία και για να κατανοούν όλοι οι "νέοι" γιατί χτυπιόμαστε εμείς που κάναμε εντέλει λάθος επιλογή περισσότερο από τους άλλους για την αξία τελικά των Εκτροφέων). Αλλά όταν ζευγαρώνεις ό,τι λάχει και ό,τι σου κατέβει και όταν πετυχαίνεις και το κορόιδο (ναι, ναι σε μένα αναφέρομαι) αυτά συμβαίνουν...
Εάν εννοείς τους γνωστούς Έλληνες ΒΥΒ που δηλώνουν εκτροφείς με κρατική άδεια, ναι είναι ένας από αυτούς. Αλλά στερνή μου γνώση να σ' είχα τότε...!!!
Τέλοσπάντων, καλά να ΄ναι το κοριτσάκι μου... αυτό μόνο!!
Όσο για το μαλλί, μετά το grooming η μικρή έλαμπε παρά την ποιότητα της τρίχας της. Οπότε έχω αρχίσει ψάξιμο για το πως μπορώ να πετύχω αγώ πλέον έστω και μία μικρή βελτίωση ή μία κλή διατήρηση του υπάρχοντος μαλλιού.
Είμαι σε αναζήτηση σωστών προϊόντων περιποίησης και ήδη παίρνει συμπλήρωμα (λαδάκι) για την τρίχα.
Όποιες παρατηρήσεις και συμβουλές, κάτι παραπάνω από δεκτές και καλοδεχούμενες...!!