Με τα μουστάκια τι....;

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Καλά έτσι καρμίρω που είναι η Κλαίρη με τους ξένους μόνο απολαυστικό δεν θα είναι (το πρώτο τουλάχιστον) αλλά τι να την κάνω που έχει γίνει σα σφουγγαρόπανο...!!

Η μανούλα άραγε θα μπορεί να είναι εκεί...να βοηθάει την κατάσταση???
συνηθως δεν αφηνουν για να μην υπαρχει συναισθηματικη φορτιση:p
δεν εχει ξανακανει? ουτε την εχεις ποτε ανεβασει σε τραπεζι να την πασπατεψει groomer σαν κουταβι να μαθαινει? ξερεις, πιστολακι κλπ....θα της κανει stripping? τι χρειαζεται για την φυλη δεν ξερω....

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
οχι δεν ειναι Γιαπωνεζικο το συγκεκριμενο αλλα εχω δει πολυ ωραια κουρεματα που κανουν οι σχιστοματηδες ^_^ προσωπικα δηλαδη μου αρεσουν πολυ...

Last edited:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ναι μιλαμε για πετ παντα ... που δεν εισαι υποχρεωμενος να το εχεις με τοσο μακρυ μαλλι .
Παντως η αποψη μου ειναι να κραταμε την φυλη καπως στα προτυπα....σε βολικο Puppy cut στυλ δεν λεω, αλλα και τα ξυρισμενα maltese και yorkies δεν μου αρεσουν...παρε ενα πινσερ οπως λεει και η Χρυσουλα...

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
εχω αχαχχα ημιαιμο :p εγω δε βρισκω κακο να κουρευουμε ομορφα το γιορκι μας ...το ξυρισμενο στον κτηνιατρο που κανουν πολλοι δε μ'αρεσει,αλλα χαριτωμενα κουρεματα που ειναι βολικα γιατι οχι ?τι καλυτερο εχει το puppy cut ...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
συνηθως δεν αφηνουν για να μην υπαρχει συναισθηματικη φορτιση:p
δεν εχει ξανακανει? ουτε την εχεις ποτε ανεβασει σε τραπεζι να την πασπατεψει groomer σαν κουταβι να μαθαινει? ξερεις, πιστολακι κλπ....θα της κανει stripping? τι χρειαζεται για την φυλη δεν ξερω....
Η φυλή δε χρειάζεται στρίπινγκ όπως π.χ. τα Westies... από κουτάβι ξέρει και δέχεται το μπάνιο, το πιστολάκι (δεν τρελαίνεται κιόλας βέβαια), το χτένισμα και τον ήχο και την αίσθηση της ξυριστικής μηχανής (για τα αυτιά).

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
θα κατσει ,θα ειναι κ με τη ξενη κοπελα η οποια βεβαια θα ξερει πως να του φερθει ,δε θα σε βλεπει για να κανει μαλαγανιες ...κ μια χαρα θα γινουν ολα...θα δεις που σε λιγες μερες θα μπεις κ θα μας πεις οτι τζαμπα αγχωνοσουν τοσο πολυ.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
αν η groomer ειναι αστερι, μια χαρα θα το καλοδεχτει....εχουν καποιες πολυ καλη αυρα κι επικοινωνουν πολυ καλα με τα σκυλια....
εγω καποτε επαιρνα την ωρα που ηταν να τη παρω "ματι" απο το τζαμι και καθοταν παρθενα στο τραπεζι...μολις με πηρε χαμπαρι αρχισε τα χαζοκουνηματα και την ουρα προπελα....αντε να δουλεψει η κοπελα :p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
θα κατσει ,θα ειναι κ με τη ξενη κοπελα η οποια βεβαια θα ξερει πως να του φερθει ,δε θα σε βλεπει για να κανει μαλαγανιες ...κ μια χαρα θα γινουν ολα...θα δεις που σε λιγες μερες θα μπεις κ θα μας πεις οτι τζαμπα αγχωνοσουν τοσο πολυ.
Μωρέ έχουμε θέμα με το άγγιγμα με τους ξένους... και έχουμε κάνει πολλή δουλειά με τον εκπαιδευτή μας... αυτό σκέφτομαι.

Βέβαια και στο γιατρό με τον που την πιάνει και την εξετάζει δείχνει ότι δε γουστάρει καθόλου, αλλά κάθεται.
Δε μιλάμε για επιθετικότητα και τέτοια βέβαια...ποτέ το παιδί μου!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μωρέ έχουμε θέμα με το άγγιγμα με τους ξένους... και έχουμε κάνει πολύ δουλειά με τον εκπαιδευτή μας... αυτό σκέφτομαι.

Βέβαια και στο γιατρό με τον που την πιάνει και την εξετάζει δείχνει ότι δε γουστάρει καθόλου, αλλά κάθεται.
Δε μιλάμε για επιυετικότητα και τέτοια βέβαια...ποτέ το παιδί μου!!
Στη θεση σου Χρυσουλα εφ'οσον μεχρι τωρα δεν την εχεις παει για δοκιμες με groomer που πιστευω οτι ειναι απαραιτητο να γινεται στα σκυλια απο κουταβια, να μην την πας κατευθειαν για ολη την περιποιηση...
πατε επισκεψη, απλα να την μυρισει, να την βαλει στο τραπεζι, να της ριξει λιγο ζεστο αερα, να της βαλει το λουρακι στο λαιμο κλπ....να εισαι κι εσυ για λιγο, μετα να φυγεις....λιγακι να εκπαιδευτει στην διαδικασια...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ναι, είδες λάθος μου αυτό... ενώ έδωσα μεγάλη βάση στο να μάθει τον έλεγχο στο σώμα της και την περιποίηση... δεν σκέφτηκα το θέμα groomer.
Βέβαια από ότι έχει πει ο εκπαιδευτής είναι σκύλος που αν δει ότι δεν έχει επιλογή γρήγορα δέχεται καταστάσεις και τις διαχειρίζεται, απλά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι υπομονετική μαζί της στην αρχή η κυρία εκεί.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ναι, είδες λάθος μου αυτό... ενώ έδωσα μεγάλη βάση στο να μάθει τον έλεγχο στο σώμα της και την περιποίηση... δεν σκέφτηκα το θέμα groomer.
Βέβαια από ότι έχει πει ο εκπαιδευτής είναι σκύλος που αν δει ότι δεν έχει επιλογή γρήγορα δέχεται καταστάσεις και τις διαχειρίζεται, απλά θέλω να πιστεύω ότι θα είναι υπομονετική μαζί της στην αρχή η κυρία εκεί.
ολα θα πανε καλα, think positive, γιατι το παραμικρο μας αγχος το αρπαζουν στο λεπτο!
οταν λες ελεγχο στο σωμα τι εννοεις?

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Τον κλασσικό "ιατρικό" μωρέ...ξέρεις τώρα αυτάκια, δοντάκια, ματάκια, πατουσάκια, κοιλίτσα... και από μικρή την έπιανα παντού... χούφτωνα όπου έβρισκα... :p

Απλά για να μάθει ότι η μανούλα μας πιάνει παντού και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!

Μου συστήσανε ένα σχετικά κοντά μας και λέω να πάω να μιλήσουμε. Μου είπε η κυρία που σήκωσε το τηλ. ότι σήμερα στις 5.30 έχει ραντεβού ένα Υorkie και αν θέλω να πάω να δω τι παίζει...

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Να ρωτησω κατι... τα σκυλια για να εχουν μουστακια.. απο οτι διαβασα τα χρειαζονται.. γιατι να κοβονται?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog