Με γειά μας!!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Πήγα να ποστάρω ένα θέμα στο περιβάλλον/ οικολογία, και όταν έκανα submit μου έβγαλε ένα μήνυμα που δε το πρόφτασα.

Και δε φαίνεται τώρα το θέμα :confused:

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Ρύθμιση που είχε μπεί από λάθος... :D

Τώρα πρέπει να είναι εντάξει...κανονικά δηλαδή δημοσιεύεται.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν προσεξα εαν εχει ερωτηθει..
υπαρχει τροπος να ερχεται μηνυμα σε καποιο μειλ ,οτι υπαρχουν απαντησεις σε συγκεκριμενα θεματα, που εχουμε επιλεξει -μας ενδιαφερουν?

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
δεν προσεξα εαν εχει ερωτηθει..
υπαρχει τροπος να ερχεται μηνυμα σε καποιο μειλ ,οτι υπαρχουν απαντησεις σε συγκεκριμενα θεματα, που εχουμε επιλεξει -μας ενδιαφερουν?
Βοηθηματα (επανω στα μενου) - διαφορα - θεματα που παρακολουθειτε - κλικ στο κουτακι του θεματος που μας ενδιαφερει - μετα κατω κατω στα επιλεγμενα θεματα - ειδοποιηση μεσω μειλ - και τελος το κουμπακι παμε:)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
admin

Mη χρησιμοποιείται μεγάλες γραμματοσειρές παρακαλώ...κουράζουν!
γιατί υπάρχουν τότε αν δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε???????

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Πολλά υπάρχουν που δεν μπορούμε ή δεν ενδύκνειτε να χρησιμοποιούμε.

Απλά είναι ενοχλητικό και κουραστικό όπως και οι χρωματιστές γραμματοσειρές,κλπ.

Τουλάχιστον αν και όταν τα χρησιμοποιείται να μην είναι και τεράστια.

:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Είναι προκαθορισμένη ρύθμιση, αλλά:

Η χρήση κεφαλαίων,πολύ μεγάλων ή πολύ μικρών γραμματοσειρών και διαφόρων χρωμάτων δεν ενδείκνυται.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

:)

EDIT: Admin, γράφαμε ταυτόχρονα. :grin:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν μπορώ να κάνω quote !!!πατάω για να κάνω και μου βγαίνει μισό σαν το πάνω ..τι συμβαίνει με αυτό?:rolleyes:

edit !sorry sorry μπερδευτικα επρεπε να το γραψω αλλου ... να το μεταφερει καποιος πλιζ!!!!!

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Defk, θέλω να ποστάρω κάτι σε αυτό το θεμα:

http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?p=67528#post67528 και μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα:

ROTTIE, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:
  1. Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
  2. Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί.