Εεεεε πολλές, εγώ είμαι πιο ψηλός, πιο όμορφος, πιο σκύλος βρε παιδί μουTo πετυχες το πετυχες!
Ψωναραααααααα
Επισης εχω μια απορια.. τι διαφορα εχε ο αντμιν -ο θεος του φορουμ- με τον δευκαλιωνα ττον αντμινιστρατορ?
Μια ακόμα απορία.
Διαβάζω τα posts από τα unread posts που βγάζει το φόρουμ πάνω δεξιά.
Όταν μου βγάζει το θέμα, επειδή δε θυμάμαι σε ποια σελίδα το είχα αφήσει, πάω κατευθείαν στην τελευταία. Και όταν πατάω να με πάει στο πρώτο unread ποστ, με πάει στο πάνω πάνω ποστ της τελευταίας σελίδας, με συνέπεια να μη διαβάζω κάποια ποστ στις προηγούμενες σελίδες.
Δε το χειρίζομαι σωστά? Πως μπορώ να πηγαίνω στο πρώτο ποστ που είχα αφήσει αδιάβαστο?
Και όμως γίνεται πανεύκολα. Όταν πατάτε το undread posts και σας βγάζει τη λίστα, δίπλα σε ΚΑΘΕ θέμα αριστερά ακριβώς από τον τίτλο του, έχει ένα μυστήριο βελάκι, αν το πατήσετε αυτό θα σας πάει ΑΚΡΙΒΩΣ στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα του θέματος.Δεν νομίζω ότι μπορείς.Μόνο στο τελευταίο σε πηγαίνει αλλά μπορείς να δεις πιο ήταν το πρώτο από αυτά που δεν έχεις διαβάσει από το πορτοκαλί κουτάκι που έχει πάνω αριστερά.
O αντμίν είναι ο γνωστός άγνωστος, η υπέρτατη αρχή του φόρουμ που έχει προκαλέσει θεωρίες επί θεωριών περί του ποιος μπορεί να είναι.
Ο Δευκαλίων είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το σάιτ μας! (Ασχολείται δηλαδή με το τεχνικό κομμάτι).
Νομίζω το 'πιασα!
αχαχαχαχα αυτο ειναι πιστευω ... αλλο ο γνωστος αγνωστος και αλλο ο γνωστος γνωστος ...O αντμίν είναι ο γνωστός άγνωστος, η υπέρτατη αρχή του φόρουμ που έχει προκαλέσει θεωρίες επί θεωριών περί του ποιος μπορεί να είναι.
Ο Δευκαλίων είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το σάιτ μας! (Ασχολείται δηλαδή με το τεχνικό κομμάτι).
Νομίζω το 'πιασα!
Κοίτα να δεις αν ήξερα θα σου απαντούσα δεν τίθεται θέμα...
Σας ευχαριστώ πολύ καλοί μου συμφορουμητές...Ούτε εγώ ξέρω