Με γειά μας!!

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Να ρωτήσω κάτι? και συγγνώμη εάν το έχουμε ξαναπει.
Γιατί δεν μπορώ να βάλω άλλες φωτογραφίες?Μόνο 5 μπορώ και μόνο για ένα άλμπουμ ενώ για παράδειγμα ο denis έχει καμιά εικοσαριά?Συμβαίνει σε όλους ή μόνο σε μένα?:(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μαμα γιατι ο Κωστακης εχει δυο σοκολατες και εγω μια ... :lol::lol::p:D

χαχαχαχαχαχα ...

sorry .. αλλα το ειπες πολυ παιδικα !!:D:)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ξερω γιατι, ειναι που εχουν τα κονε με τον αντμιν. Ειναι μοντερεητορς βλεπεις. Ωρε δε θα ερθει η ωρα σας και σας? Εξουσια στο λαο εεεε :p:p:p:D

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Εγώ λέω Άννα (το πέτυχα?) να στείλουμε μία επιστολή παραπόνων όλοι μαζί. Αντίσταση κατά της αρχής του forum. Τι λες? :D:D
Εντάξει η αλήθεια έιναι ότι το είπα κάπως... :p
Άσε που ο Νταλί είναι πιο όμορφος από τα σκυλιά που έχει βάλει ο denis :D

πείτε μου όμως, συμβαίνει και σε σας?Μόνο 5 φωτογραφίες ρε γαμώτο:(

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
To πετυχες το πετυχες!
Ψωναραααααααα:D
Επισης εχω μια απορια.. τι διαφορα εχε ο αντμιν -ο θεος του φορουμ- με τον δευκαλιωνα ττον αντμινιστρατορ? :confused:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μια ακόμα απορία.

Διαβάζω τα posts από τα unread posts που βγάζει το φόρουμ πάνω δεξιά.

Όταν μου βγάζει το θέμα, επειδή δε θυμάμαι σε ποια σελίδα το είχα αφήσει, πάω κατευθείαν στην τελευταία. Και όταν πατάω να με πάει στο πρώτο unread ποστ, με πάει στο πάνω πάνω ποστ της τελευταίας σελίδας, με συνέπεια να μη διαβάζω κάποια ποστ στις προηγούμενες σελίδες.

Δε το χειρίζομαι σωστά? Πως μπορώ να πηγαίνω στο πρώτο ποστ που είχα αφήσει αδιάβαστο?:confused:

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Δεν νομίζω ότι μπορείς.Μόνο στο τελευταίο σε πηγαίνει αλλά μπορείς να δεις πιο ήταν το πρώτο από αυτά που δεν έχεις διαβάσει από το πορτοκαλί κουτάκι που έχει πάνω αριστερά.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Ναι, αυτό κάνω.

Απλά ρωτάω μήπως υπάρχει τρόπος να το βρίσκω πιο εύκολα, αντί να ψάχνω τις σελίδες.:rolleyes:

Defkalion

Administrator
23 Ιουνίου 2008
161
10
Melbourne
www.defkalion.com
To πετυχες το πετυχες!
Ψωναραααααααα:D
Επισης εχω μια απορια.. τι διαφορα εχε ο αντμιν -ο θεος του φορουμ- με τον δευκαλιωνα ττον αντμινιστρατορ? :confused:
Εεεεε πολλές, εγώ είμαι πιο ψηλός, πιο όμορφος, πιο σκύλος βρε παιδί μου :D

Μια ακόμα απορία.

Διαβάζω τα posts από τα unread posts που βγάζει το φόρουμ πάνω δεξιά.

Όταν μου βγάζει το θέμα, επειδή δε θυμάμαι σε ποια σελίδα το είχα αφήσει, πάω κατευθείαν στην τελευταία. Και όταν πατάω να με πάει στο πρώτο unread ποστ, με πάει στο πάνω πάνω ποστ της τελευταίας σελίδας, με συνέπεια να μη διαβάζω κάποια ποστ στις προηγούμενες σελίδες.

Δε το χειρίζομαι σωστά? Πως μπορώ να πηγαίνω στο πρώτο ποστ που είχα αφήσει αδιάβαστο?:confused:
Δεν νομίζω ότι μπορείς.Μόνο στο τελευταίο σε πηγαίνει αλλά μπορείς να δεις πιο ήταν το πρώτο από αυτά που δεν έχεις διαβάσει από το πορτοκαλί κουτάκι που έχει πάνω αριστερά.
Και όμως γίνεται πανεύκολα. Όταν πατάτε το undread posts και σας βγάζει τη λίστα, δίπλα σε ΚΑΘΕ θέμα αριστερά ακριβώς από τον τίτλο του, έχει ένα μυστήριο :D βελάκι, αν το πατήσετε αυτό θα σας πάει ΑΚΡΙΒΩΣ στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα του θέματος. :)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
φτου σου να μη σε ματιασουμε κουκλε μας:D Αλλα ειστε και οι δυο αντμιν? Η καποιος ειναι πιο αντμιν απο τον αλλον? Γιατι καπου εγραψες "για αυτο ρωτηστε τον αντμιν" και μπερδευτηκα:rolleyes:
Επισης για να μη φαω κραξιμο απο καποια ψυχη οτι αλλαζω το θεμα-και θα εχει και δικαιο, πειτε και για τον αριθμο των φωτο, ευχαριστω:D

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
O αντμίν είναι ο γνωστός άγνωστος, η υπέρτατη αρχή του φόρουμ που έχει προκαλέσει θεωρίες επί θεωριών περί του ποιος μπορεί να είναι.

Ο Δευκαλίων είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το σάιτ μας! (Ασχολείται δηλαδή με το τεχνικό κομμάτι).

Νομίζω το 'πιασα!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ελααα.
Κατι σαν αντμιν ο θεος, δευκαλιων ο αγιος και οι μοντς οι παπαδες ενα πραμα:D
Κριμα να μην ειναι ανοιχτο το κομματι του κουςκους να το αναλυσουμε φιλοσοφικα και.. θεολογικα το θεμα.
Αν προσευχηθουμε λες η υπερτατη φορουμοαρχη να μας ακουσει? αμην!:D
και το θεματακι με τις 5 φωτο δεν εχει διευκρινιστει ακομα! με ολο το σεβασμο!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
O αντμίν είναι ο γνωστός άγνωστος, η υπέρτατη αρχή του φόρουμ που έχει προκαλέσει θεωρίες επί θεωριών περί του ποιος μπορεί να είναι.

Ο Δευκαλίων είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το σάιτ μας! (Ασχολείται δηλαδή με το τεχνικό κομμάτι).

Νομίζω το 'πιασα!

Νομίζω το 'πιασα!
αχαχαχαχα αυτο ειναι πιστευω ...:D:D αλλο ο γνωστος αγνωστος και αλλο ο γνωστος γνωστος ...:D