Με γειά μας!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν γίνεται παιδιά, το προσπάθησα.:(
Ελπίζω να το δει και να το διορθώσει αύριο το πρωί ο Defk!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω ότι απορίες ή προβλήματα παρουσιάζονται να τα συζητάμε σ’ αυτό το θεμα και όχι στα άλλα θέματα, διότι θα γίνει μπάχαλο.

Οι δημοσιεύσεις στο «Δημόσιοι χώροι, ΜΜΜ & σκύλος» που αφορούν το πρόβλημα που προέκυψε με την δημοσίευση της xritaki, θα αφαιρεθούν. Ήδη το γνωστοποίησα και στη διαχείριση και ελπίζω να λυθεί το συντομότερο.
Σας ζήτω συγνώμη για την ταλαιπωρία!
:grin:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δόξα σοι ο καλός Θεούλης! Τώρα μπορώ επιτέλους να πάω για ύπνο! Μέχρι τις 3.00, στην πίεση! Σαν τον Βέγγο με τρέχετε την κακoμοιρα!

:D:D:D

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Εβαλα στην αναζητηση τις λεξεις κλειδια "καθαρισμος οθονης" πριν στειλω π.μ. στη Rottie και δεν μου εβγαλε τιποτα,ενω οπως μου απαντησε η Rottie και ειδα και εγω το θεμα υπηρχε.Κανω εγω κατι λαθος;Οι υπολοιποι πως κανετε αναζητηση θεματος;Αισθανομαι λιγο ασχημα που βασανιζω με ασχετοσύνες, κυριως τη Rottie, που απ'οτι βλεπω τρεχει και δεν φτανει.Χαρα στο κουραγιο σου κοπελα μου.
Καποια στιγμη οταν ηρεμησουν τα πραγματα με τις αλλαγες θα ανοιξω θεμα για το πως καταφερνουν οι ανθρωποι πισω απο το forum να διαχειριζονται ολο αυτο τον ογκο δεδομενων.
(αν πει καποιος οτι υπαρχει το θεμα, θα κανω χαρακιρι)

elena

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2007
136
0
Heraklion
www.cookiespirit.freegr.net
Να μας ζήσει το καινούργιο στήσιμο του forum :)
Να ρωτήσω όμως κάτι, γιατί η ώρα που κάνουμε post είναι άλλα τι άλλων , δηλάδή ποστάρω στις 10.15πμ και φαίνετε ώρα του ποστ 7.15 φταίω εγώ :confused: ή είναι οι ρυθμίσεις κάπως ........:confused:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Kotsidas said:
Εβαλα στην αναζητηση τις λεξεις κλειδια "καθαρισμος οθονης" πριν στειλω π.μ. στη Rottie και δεν μου εβγαλε τιποτα,ενω οπως μου απαντησε η Rottie και ειδα και εγω το θεμα υπηρχε.Κανω εγω κατι λαθος;
Kotsidas, εγώ μόνο την λέξη «καθαρισμός» έβαλα ως "λέξη-κλειδί" στο “Search” και μου εμφάνισε κατευθείαν το αποτέλεσμα. Για δοκίμασε το και συ! Σου βγάζει αποτέλεσμα?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, προσπαθώντας χθες το βράδυ να διορθώσω το πρόβλημα που είχε προκύψει με τη δημοσίευση της Xritaki, παρατήρησα πως δεν είχε αφήσει κενά ανάμεσα στις λέξεις. Όταν άφησα κενά, η δημοσίευση εμφανίστηκε κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και με την δημοσίευση της Galazio στο θεμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας», την οποία διόρθωσα.
Όταν έβαλα τα κενά ανάμεσα στις λέξεις, η δημοσίευση εμφανίστηκε κανονικά όπως μπορείτε να δείτε και σεις εδώ: http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?p=63408#post63408

Σας το επισημαίνω για να το προσέξετε και να φροντίζετε να αφήνετε κενά ανάμεσα στις λέξεις.

Last edited:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
εε.. ροτι τωρα βλεπω τη δικη σου μιση.. κενα αναμεσα στις λεξεις βαζω.. δεγραφωετσι.. εκτος αν εννοεις μετα το κομμα κενο. επισης που ειναι τα σμαιλεις μου οεο?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
εε.. ροτι τωρα βλεπω τη δικη σου μιση..
Το είδα. Έγινε μόλις παρέθεσα την πρώτη δημοσίευση της Galazio η οποία δεν είχε κενά, για να σας περιγράψω τι εννοώ. Όταν έκανα "edit" και την αφαίρεσα τη δημοσίευση της Galazio, εμφανίστηκε κανονικά η υπόλοιπη δημοσιευση.

Xritaki, αυτό που έγραψες εννοώ!

Εάν γράψεις κολλητά λέξη κόμμα λέξη δημιουργείται πρόβλημα. Oποτε μην ξεχνάτε μετά το κόμμα, τα θαυμαστικά, τα αποσιωπητικά κτλ να αφήνετε κενά πριν γράψετε την επόμενη λέξη.;)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Γίνεται με τύπο, ([url=η διεύθυνση του θέματος]ο τίτλος του θέματος[/url], χωρίς κενά) αλλά επειδή είναι λίγο περίπλοκο, πολύ φοβάμαι πως θα γίνει μπέρδεμα με τα links...
εμένα δεν μου δουλεύει ο τύπος :(..

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Μη με καθαρισετε αλλα εβαλα Καθαρισμος - καθαρισμος αλλα και με τονους, βγηκαν ενα σωρο θεματα αλλα το συγκεκριμενο οχι. Μην ασχολεισαι αλλο με τον "καθαρισμο μου", μην τρελανουμε και τον Defkaliona γιατι η δουλεια που κανει με 500 "τρελους" ;) να λενε 500 γνωμες γινεται πολυ πιο δυσκολη.