Μεταφορά απο εξωτερικό

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Τελικα ..... Homer μπορεις να μας λυσεις την απορια και να μας πεις τι "χαρτια και τι διαδικασιες " χρειαστηκαν για να ερθει ο κουταβος στην Ελλαδα.
Τοση συζητηση εγινε ........

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Λοιπον...τον Asterix μου τον εφερε ο θειος του Παναγιωτη στο αεροδρομιο μεσα στο κλουβακι του και τα χαρτια του.
Διαβατηριο,βιβλιαριο υγειας που απο αυτα που μπορεσα να καταλαβω γτ ητσν στα ουγγρικα ειχε σφραγιδα για το πρωτο εμβολιο και μια απαρασιτωποιηση.Θαμπορουσε να μας πει ο Παναγιωτης που το πηγε στο γιατρο τι ακριβως ειχε κανει το κουταβι...
Τωρα η υπολοιπη διαδικασια ηταν πολυ ευκολη. Ζυγιστηκε μαζι με το κλουβακι του,βγαλαμε ticket περασαμε μαζι τον ελεγχο και....πτηση!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Φανταζομαι πως κανεις πλακα,ε???????
Ε, ναι! Φυσικά και κάνω πλάκα. :)
Ηθελα να πω με άλλα λόγια ότι είναι γλύκα!

Τελικά κατάλαβα και γιατί έμπλεξα τις χώρες. Μπέρδεψα τον Homer με τον toshko... :lol:#-o

Last edited:

Panayotis

Active Member
31 Ιανουαρίου 2011
41
0
Αθηνα
Παιδια ειναι οντως γλυκας!!!!! Και μεγαλωμενος σε σπιτι, ηξερε να κανει , οτι κανει, στην πανα του!Δεν γαυγιζει πολυ, και ειναι τοοοοοσο καλος!!φτου φτου!! Ο γιατρος μου ειπε οτι επειδη δεν ειχα σφραγιδα απο Ελληνα γιατρο θεωρησε οτι δεν ειχε κανει τπτ. Μετα την μια εβδομαδα αναμονης και αφου το σκυλακι ηταν αψογο, το ψεκασαμε για σιγουρια(αφου σιγουρα ειχε κανει αποπαρασιτωση)του καναμε το πρωτο τετραπλο και τον αλλο μηνα το δευτερο τετραπλο και τελος. Υγειεστατος ειναι, και με εχει κανει πολυ χαρουμενο! Hommer, χαιρομαι γιατι καλα περασατε στο ταξιδι ειδα :)

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν ειχε αυτοκόλλητα απο τα εμβόλια στο βιβλιάριο υγείας; Αυτα θελουμε να ξερουμε τι λένε, αν εκανε λύσσα κλπ. Ανεβασε μια εικόνα να ξέρουμε.
Η Βερονικα πάντως απο Σλοβακία ήρθε μονο με βιβλιάριο υγείας. Ειχε κάνει δύο εμβόλια (CPV & DA2Pi), τα οποια ξανακανε ο γιατρος του εισαγωγέα μαζί με stronghold(Παιανια γραφει η διευθυνση αν λέει κάτι) και είχε γραψει να κάνει και welpan.
Αλλαξαμε βιβλιάριο βέβαια και κάναμε κι αλλα εμβόλια και λύσσας που δεν έκαναν οι προηγούμενοι δύο. Τα αυτοκολλητα της λύσσας ειναι στο διαβατήριο που εβγαλα εγω για να την βγαλω απο την Ελλάδα.
Δεν ξερω πώς μεταφερθηκε το κοριτσακι μου, πάντως σιγουρα οχι με αεροπλάνο ουτε και με τις καλύτερες συνθηκες....

Panayotis

Active Member
31 Ιανουαρίου 2011
41
0
Αθηνα
Εννοειται ειχε αυτοκολλητα, αλλα ο doctor μου ειπε "εχουν δει εμενα τα ματια μου..!, δεν εμπιστευομαι τιποτα. Μπορει να ειναι πλαστα ή ψευτικα)
Και του εχω εμπιστοσυνη και κανω οτι μου πει.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ε, ναι, κι εμείς τα ίδια. Αλλα γιατι ειχες αμφιβολίες αφου ηταν εμπιστοσυνης η κυρία που σου το εστειλε;
Για λύσσα ειχε; Γραφει rabies ή σκέτο R πάνω.