Μεταφορά Αίγιο - Θεσσαλονίκη

groun

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
10
18
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω σκύλο μέσω φιλοζωικής. Έχω καταλήξει σε ένα σκυλάκο από το Αίγιο, αλλά το μόνο κόλλημα είναι η μεταφορά. Τα pet taxi είναι απροσέγγιστα. Έχετε να προτείνεται κάποιο τρόπο;
Το δρομολόγιο είναι Αίγιο - Θεσσαλονίκη.
Ευχαριστώ.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Kαλησπέρα και καλώς ήρθες!
Μπορείς να βάλεις μία αγγελία σε σελίδες του φβ που αφορούν μετακινήσεις ζώων.

https://www.facebook.com/metaforesgiazoakiaapoe8elontes?fref=ts εδώ πχ.

Μπορεί κάποιος να είναι διαθέσιμος και να μπορεί να κάνει το δρομολόγιο :)

• Like
Reactions: Gilida

Gilida

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2015
78
25
37
Kαλησπέρα και καλώς ήρθες!
Μπορείς να βάλεις μία αγγελία σε σελίδες του φβ που αφορούν μετακινήσεις ζώων.

https://www.facebook.com/metaforesgiazoakiaapoe8elontes?fref=ts εδώ πχ.

Μπορεί κάποιος να είναι διαθέσιμος και να μπορεί να κάνει το δρομολόγιο :)
Με τα εξοδα μεταφορας καλυμμενα απο εσενα, σωστα; :)

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Αν κάποιος εθελοντής κάνει το δρομολόγιο, ναι.
Αλλά αν κάποιος κάνει ούτως ή άλλως αυτή τη διαδρομή, μπορεί να βοηθήσει το σκυλάκι να φτάσει στο σπίτι του!! :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν το ελεγες μια βδομαδα πριν αυτό.... θα σου είχα άτομο που απο Πάτρα διορίστηκε Θεσσαλονίκη για τις εκλογές και θα μπορούσε.
Τωρα δες και στο φβ μήπως βρεθεί εθελοντής, βάλε αγγελία να το δει κόσμος και να αυξηθούν οι πιθανότητες να βρεθεί μεταφορά.

• Like
Reactions: johnk

groun

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
10
18
Θεσσαλονίκη
Κ εγώ ήμουν Πύργο πριν από λίγες μέρες! Είναι ο νόμος του Μέρφυ να γίνουν όλα ανάποδα. Έβαλα στο fb, στην ομάδα που μου υποδείξατε, περιμένω και από έναν φίλο που έχει μεταφορική και κάνει συχνά το δρομολόγιο (όχι να έρθει σαν δέμα το σκυλί, αλλά σαν συνεπιβάτης φυσικά). Περιμένω αν και δεν αισιοδοξώ ιδιαίτερα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αν το ελεγες μια βδομαδα πριν αυτό.... θα σου είχα άτομο που απο Πάτρα διορίστηκε Θεσσαλονίκη για τις εκλογές και θα μπορούσε...
Έ, εντάξει... το "άτομο από Πάτρα" θα την ξανακάνει σύντομα τη διαδρομή!:p:D

• Like
Reactions: ghelly

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
off-topic...

Ενώ, αν υπήρχε η ανάγκη από Αίγιο για Μανωλάδα (συγγνώμη, Αμαλιάδα)... θα μπορούσε να καλυφθεί πάραυτα, έτσι?:p:D

• Like
Reactions: groun and ghelly

groun

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
10
18
Θεσσαλονίκη
Πιο πιθανό είναι να ξανακάνει εκλογές ο Τσίπρας ώστε να ξαναδιοριστεί φίλος της @ghelly στην Θεσσαλονίκη, παρά να βρείτε άτομο που να πάει από Αίγιο-Θεσσαλονίκη! :D
Και αν σου πω ότι βρέθηκε τέτοιο άτομο; :p
Και μάλιστα ήρθε μέσω pm πριν αναρτήσεις το post. :D

Δεν κάθισε βέβαια η μεταφορά, αλλά που θα πάει.......
Σκέφτομαι ότι μάλλον είναι καλύτερα να κατέβω προσωπικά στη φιλοζωική για να είναι πιο προσωποποιημένη η υιοθεσία και να γίνει μια πρώτη γνωριμία με το σκυλάκι πριν φύγει από το μέρος που ήδη φιλοξενείτε και αναρρώνει από τη στείρωση του. Πως έφτασα από Θεσσαλονίκη στο Αίγιο μεγάλη ιστορία. Λες και δεν έχει αδεσποτάκια η πόλη μας. Αλλά ήταν για την κυρία του σπιτιού αυτό που λέμε έρωτας από την πρώτη ματιά. Η αυτό ή κανένα μου διαμήνυσε!

Και για την ιστορία ο εν λόγω σκυλάκος είναι αυτός στο avatar. Κάτι από pitbullωηδές, μάλλον ημίαιμο (αν μπορεί να διακρίνει κάποιος κάτι παραπάνω πολύ ευχαρίστως), κοντά στους 10 μήνες, στεριώθηκε πριν από λίγες μέρες....και έχει πέσει πολύ διάβασμα στο forum.
Αυτά!
Ευχαριστώ.
12048549_1054887711188780_676845668_n.jpg12038013_1197814613568369_4294616540480746732_n.jpg

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
O σκύλος είναι κούκλος, να τον χαίρεσαι!!
Συμφωνώ μαζί σου είναι πολύ καλύτερα να πας να τον παραλάβεις ο ίδιος.
Έτσι θα ξεκινήσει η κοινή σας συμβίωση με ένα όμορφο ταξίδι. Άλλωστε σε ποιόν θα τον εμπιστευτείς για τη μεταφορά;

• Like
Reactions: groun

groun

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
10
18
Θεσσαλονίκη
Δεν του άνοιξα ακόμα θέμα, γιατί ενώ έχουν κανονιστεί όλα πλην της μεταφοράς, η φιλοζωική έχει να διαλέξει ανάμεσα σε 2-3 ενδιαφερόμενους, οπότε ποτέ δεν ξέρεις.

Έχω συγγενείς στον Πύργο που κάνουν συχνά το δρομολόγιο, απλά δεν έχουν κάτι κανονισμένο αυτή τη στιγμή. Εγώ σκοπεύω να κατέβω επίσης Πελοπόννησο για κάτι δουλειές αλλά σε ένα μήνα περίπου. Άρα όλα είναι ρευστά.

Παρεμπιπτόντως αν ο φίλος της @ghelly έρθει προς τα βόρεια, ας μου στείλει ένα pm. Κερνάμε ελληνικό με λουκουμάκι και βανίλια υποβρύχιο. :ROFLMAO:

• Like
Reactions: Μαρια&Ηρα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν του άνοιξα ακόμα θέμα, γιατί ενώ έχουν κανονιστεί όλα πλην της μεταφοράς, η φιλοζωική έχει να διαλέξει ανάμεσα σε 2-3 ενδιαφερόμενους, οπότε ποτέ δεν ξέρεις.

Έχω συγγενείς στον Πύργο που κάνουν συχνά το δρομολόγιο, απλά δεν έχουν κάτι κανονισμένο αυτή τη στιγμή. Εγώ σκοπεύω να κατέβω επίσης Πελοπόννησο για κάτι δουλειές αλλά σε ένα μήνα περίπου. Άρα όλα είναι ρευστά.

Παρεμπιπτόντως αν ο φίλος της @ghelly έρθει προς τα βόρεια, ας μου στείλει ένα pm. Κερνάμε ελληνικό με λουκουμάκι και βανίλια υποβρύχιο. :ROFLMAO:
χαχαχαχαχα δεν εχουμε εκλογές τώρα. Είχαμε μετακινήσεις πληθυσμών ενόψει εκλογών και επιστρέψαμε ήδη στις βάσεις μας.

groun

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
10
18
Θεσσαλονίκη
Όσο περνάν οι μέρες και δεν βρίσκω δρομολόγιο αρχίζω και απογοητεύομαι. Μίλησα με κάποιους εθελοντές όπως και εταιρίες μεταφοράς κατοικίδιων και μου ζήτησαν από 170€ έως 350€. Μου φάνηκαν πολλά. Θα προτιμούσα αυτά τα χρήματα να τα επένδυα σε κάτι πιο ουσιαστικό για το σκυλάκο (ποιοτικότερη τροφή, κτηνιατρικές εξετάσεις, εκπαίδευση, αξεσουάρ) παρά στη μεταφορά του...Τι λέτε;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δρομολόγιο σε ποιο μέσο?
Με λεωφορείο θα μπει στη μπαγκαζιέρα, αρα εκ προοιμίου απορρίπτεται. Με τρένο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και μετά προαστιακό ως το Κιάτο.

groun

Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
10
18
Θεσσαλονίκη
Όχι - όχι. Έχω απορρίψει τελείως την περίπτωση των ΜΜΜ, τουλάχιστον σίγουρα αυτή των λεωφορείων. Για αυτοκίνητο μιλάω πάντα.