Μετακόμιση στο Λονδίνο

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Φαίνεται ότι έχετε μπει στο κλίμα για τα καλά! Καλά να περνάτε και καλές βόλτες!

Σε λίγο καιρό θα έχουμε και μεις τα αντίστοιχα για μετακόμιση στο εξωτερικό...

h4wk

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2012
50
1
τρελή φάτσα ο μικρός :) :) καλά να περνάτε!!
σιγά σιγά όλους στο εξωτερικό μας βλέπω..

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Χρήστο, να σου ευχηθώ κι εγώ καλή αρχή και σε σένα και στο ζουζούνι σου! 'Οσο κι αν δεν τους χωνεύω τους Άγγλους ΚΑΘΟΛΟΥ (ΚΑΘΟΛΟΥ όμως!) , η αλήθεια είναι πως ως προς τα σκυλιά είναι πολύ ενημερωμένοι και αυτό που μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση είναι πως 1 χρόνο στο Μάντσεστερ δεν είδα αδέσποτο σκύλο ή γάτα ούτε για δείγμα! Θα καταφχαριστηθείτε τα μεγάλα πάρκα και το πράσινο (πάρε και του μικρού αδιάβροχο γιατί θα το χρειαστεί οπωσδήποτε :) ).

Το σκέφτομαι το αδιάβροχο αλλά δεν αρέσει και στους δύο μας έτσι και αλλιώς μετά από βόλτα σε βροχή πάντα στο μπάνιο πάμε, έχουμε χαμηλό σασί.

Άσε l.Kyveli αυτό με τα πάρκα είναι όντως μαχαίρι στην καρδία, σήμερα βρήκαμε κάτι Άγγλους με 3 σκυλάκια από καταφύγιο όλα και μας είπανε ότι σήμερα θα τους πάνε βόλτα σε 3 πάρκα.
Εγώ θα βάλω και την άνεση που έχεις να τα πάρεις στα ΜΜΕ και να μη πει κανείς τίποτα.

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Σου ευχομαι και γω τα καλυτερα εκει στα ξενα!

Να μας ενημερωνεις και να ανεβαζεις πολλες φωτογραφιες ;)

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
δεν ηξερα οτι ολα τα ΜΜΜ ειναι ελευθερα για σκυλους...
δεν τους συμπαθω τους αγγλους ειναι η αληθεια,αλλα τελευταια καταληγω οτι δε συμπαθω τους λονδρεζους...ωστοσο αποσα διαβαζω μαλλον ο σκυλος θα ζησει εμπειριες που εδω δε θα τις ζουσε,κ ας μην το ξερει! :)

αν σας δωθει η ευκαιρια χτυπα μια βολτα κανενα μπριστολ,ετσι για αλλαγη αερα και πιο εναλλακτικες καταστασεις....

καλη συνεχεια!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Φαίνεται ότι έχετε μπει στο κλίμα για τα καλά! Καλά να περνάτε και καλές βόλτες!

Σε λίγο καιρό θα έχουμε και μεις τα αντίστοιχα για μετακόμιση στο εξωτερικό...
Εσείς που θα πάτε; Θα ακολουθήσει και ο σκύλος μαζί;

Και για βόλτα εκτός Λοδίνου το κοιτάμε απλά θέλουμε να βρούμε πρώτα δουλεία και οι δύο και μετά βλέπουμε.

Πρώτος στόχος είναι το Keresley, Coventry που νομίζω γίνεται φέτος η έκθεση του ομίλου των Welsh Corgi

Last edited:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Να πω οτι δεν ζεις το όνειρο μου θα είναι ψέματα :p
Αχ αυτά τα πάρκα !!! Πόσο υπέροχα είναι !!
Καλά να περνάτε και εύχομαι να βρείτε και δουλειά . ( εκτός αν δεν κατάλαβα καλά γιατί η ώρα είναι περίεργη )

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλό ξεκίνημα να έχετε και να μας βάζεις πολλές φώτο...καλά τι πάρκα είναι αυτά,σουπερ!
Ο μικρός σου δείχνει να το απολαμβάνει!:)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ενταξει η εικονα που περιμενεις στον υπογειο με τον σκυλο δεν διαφερει σε τιποτα απο πινακα του Dali. Σουρεαλισμος!! Μαγικη εικονα!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πληρώνεις εισιτήριο για τον σκύλο σε κάποιο ΜΜΜ; Εμείς στη Βερόνα χτυπάμε και για τον σκύλο στα λεωφορεία, τον οποίο πρέπει να έχουμε αγκαλιά πάντα.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πληρώνεις εισιτήριο για τον σκύλο σε κάποιο ΜΜΜ; Εμείς στη Βερόνα χτυπάμε και για τον σκύλο στα λεωφορεία, τον οποίο πρέπει να έχουμε αγκαλιά πάντα.
Δεν πληρώνεις εισιτήριο και τον έχεις στην αγκαλιά μόνο όταν είσαι στις κυλιόμενες.

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
Κοίτα και στην Barklays (αν την γράφω σωστά). Μπορείς εύκολα να ανοίξεις λογαριασμό σε αυτήν ακόμα και με ελληνική διεύθυνση.
δε μπορεις!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Barklays μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό από Ελλάδα αλλά είναι offshore και θες 5.000 λίρες νομίζω.
Είχα ρωτήσει και στο κατάστημα της Εθνικής για να ανοίξω λογαριασμό σε αυτούς και θέλανε αρχικό κεφάλαιο 50.000 ευρώ για να ανοίξω λογαριασμό.
Και ύστερα ψάχνουμε να δούμε Έλλαδα πως βγάλανε τα λεφτά έξω.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Α, είχα μιλήσει μαζί τους και μου λέγανε ότι μπορώ κτλ και τους ρώτησα αν μπορώ να χρησιμοποιώ αυτό το λογαριασμό για το μισθό μου εκεί και μου είχαν πει ναι. Δεν μου είχαν πει τίποτα για λεφτά που πρέπει να βάλω. :ο
Πάλι καλά που μου το είπατε!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Πήγαμε σήμερα στον κτηνίατρο γιατί τον ενοχλούσε το αυτάκι του, μας έδωσε κάτι σταγόνες και μας είπε ότι πρέπει να γκρουμάρουμε τα αυτιά μας για να αερίζονται λόγω της υγρασίας που έχει στην Αγγλία μας είπε ότι μπορεί να είναι τίποτα μύκητες.

Ιωάννα μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό μισθοδοσίας αν έχεις επιστολή από τον εργοδότη σου ή απλά αν πέσεις σε κανέναν χαλαρό υπάλληλο

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Μία ερώτηση παιδιά, του σκύλου του αρέσει να παίζει όπως τον βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, και γενικά όταν δαγκώνει το παιχνίδι του να τον τοινάζω δέξια αριστερά πάνω κάτω και αυτός να συνεχίζει να δαγκώνει το παιχνίδι του.
Είναι επικίνδυνο για την μέση του αυτό;

φωτογραφία (5).JPG

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος σε ένα τοπικό διαγωνισμό με τον Κερβερό μας, δεν είναι τίποτα σοβαρό και διοργανώνεται από την τοπική φιλοζωική για να προωθήσουν σκυλάκια και για να βγάλουν τίποτα λεφτά και εμείς πάμε για τον χαβαλέ μας εκεί ελπίζοντας να δούμε και άλλες ράτσες που έχουμε βάλει στο μάτι. Εγώ θα πάω και σας εθελοντής για κάποιες ώρες και μετά θα πάω να παρακολουθήσω το καμάρι μου στα καλλιστεία. Η κατηγορία μας είναι αυτή Best Youngster (Dog) 1-2 years. Ελπίζω να είναι μια ενδιαφέρον Κυριακή.

Dog Show Registration