Μετακόμιση στην Αθήνα!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Καλημερα σας!
Ρομποτης Ευστάθιος επί της Δαβάκη. Τον ξέρει κάποιος; Είναι κυριολεκτικά 3 λεπτά από το σπίτι μου. Απλά θα ήθελα γνώμες αν τον ξέρει κανείς.

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Με ελαχιστο ψαξιμο στο google βρηκα απο το site filozwos.gr ενα λινκ με παραπομπη στον Κο. με πολλα αρνητικα σχολια. Θα παραθεσω το λινκ, αλλα σε καμια των περιπτωσεων δεν θελω να θεωρηθει δυσφημιση η κατι τετοιο. Εγω προσωπικα δεν τον ξερω,ουτε εχω εμπειρια με τον εν λογο κτηνιατρο.
http://www.filozwos.gr/mtree/Κτηνίατροι/Αττική/Καλλιθέα/ΓΑΡΜΠΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΝΙΚ

Εμεις για νοτια προαστια, εχουμε επισκεφτει την κ. Γιανναρακη στην Αργυρ/πολη η οποια τοσο αυτη οσο και η ομαδα της απαρτιζεται απο επιστημονικο προσωπικο με πολλη αγαπη για τα κατοικιδια και σαν γιατρος ειναι εξαιρετικη στις διαγνωσεις και αρκετα οικονομικη για εποχη "οικονομικης κρισης".

• Like
Reactions: Lavernne and medusa

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Απο φιλη που μενει στην καλλιθεα...μας ειπε για τον κ. Δανιηλ Γαλο
(http://www.hva.gr/el/veterinary.php?id=257)
Δεν ειναι τοπ....οπως μας ειπε η ιδια, αλλα για εμβολιασμους,εξετασεις,αντιμετωπιση τραυματων (δαγκωνιες,σκισιματα,κτλπ) ειναι "ενταξει". Εχει παει σκυλο της που δαγκωθηκε απο αδεσποτο και εμεινε ευχαριστημενη.

• Like
Reactions: Lavernne

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Καλημέρα σε όλους! Πριν 3 μέρες πήγαμε στον κύριο Ρομποτή.
Η Νεφέλη μπήκε μέσα άνετη, μύρισε τα πάντα, τον μύρισε και του κουνούσε ουρά.
Την ξεπάτωσε στην εξέταση. Δόντια, ούλα, μάτια, ακρόαση, θερμοκρασία.
Για την καρδούλα της είπε οτι δεν άκουσε κάτι στην ακρόαση, αλλά καλό είναι να κάνουμε έναν υπέρηχο για να είμαστε σίγουροι, μιας και η Νεφ δεν έχει συμπτωματολογία φυσήματος (δε βήχει, δε δείχνει να κουράζεται εύκολα κλπ).
Κάναμε και το pneumodog που δε το είχαμε κάνει στην αλεξανδρούπολη και τώρα μένει να γίνουν οι εξετάσεις οι ετήσιες (γενικές-βιοχημινές και το πακετάκι).

Έφαγε και το πρώτο της μπισκότο στην Αθήνα στο κτηνιατρείο του κυρίου Ρομποτή, μιας και μέχρι τότε ούτε ήθελε να δει μπροστά της φαγητό ή λιχουδιά.

@Giannis_Rottie σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα τον έχω υπόψιν τον δεύτερο, σε περίπτωση που δε μπορώ να βρω τον "δικό" μας! :)