Μελλοντικη μαμα μαλτεζ ζητα συμβουλες για το νεοφερτο μελος

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
οχι ... δε καταλαβες...
θα το υιοθετησω δε θα το αγορασω... μηπως βιαζεσαι λιγο να την"πεις" :p ?
εχω την εντυπωση πως τα λαθη μιας απειρης οικογενειας που συνετιστηκε επειτα,ας τα αφησουμε. Η στειρωση που εκαναν δεν ηταν στειρωση αλλα νομισαν πως ηταν. φταιει ο τροπος στειρωσης. αν το πω θα ανοιξω κεφαλαιο για τους τροπους στειρωσης που ειναι ασχετο και φυσικα ειμαι και εγω ασχετη για να το ανοιξω. καποιοι οταν αφηνουν τα παιδια τους να αναλαβουν το μεγαλωμα σκυλου,πληρωνουν και τις συνεπειες. ο σκυλος δεν ειναι παιχνιδι που πηραμε δωρο στο παιδι και το βαζει στο...παιχνιδοκουτο οταν δε το παιζει. ειναι ισοτιμο μελος της οικονεγειας(οσο φυσικα γινεται για τεχνικους και ηθικους λογους)και οι γονεις πρεπει να επιβλεπουν τις ενεργειες των παιδιων.αλλα το παθημα μαθημα.Απο αυτο το...ολισθημα γεννηθηκε ενα χαριτωμενο μπουμπουκακι που θα το παρω χωρις αντιτιμο.

• Like
Reactions: dazo

vikimp

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2018
56
55
49
οχι ... δε καταλαβες...
θα το υιοθετησω δε θα το αγορασω... μηπως βιαζεσαι λιγο να την"πεις" :p ?[/QU

Περίεργα μου "ακούγονται" όλα αυτά που λες... απ την αρχή μπήκα και διάβασα όσα έχεις γράψει και δεν βγάζω νόημα με τα όσα κάνεις.

Θα υπογράψεις χαρτί υιοθεσίας; Δεν ξέρω, δεν είχες και ποτέ σου σκύλο κι εμένα όλα αυτά δεν μου κάθονται καλά!!

• Like
Reactions: new-malta-mama

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
ρε συ... τι να λεμε τωρα... θελω σκυλακι. προσπαθω να παρω και εχω πεσει με τα μουτρα στην αναζητηση. καθε μερα διαβαζω αγγελιες,μιλαω,εχωπαρει απειρα τηλεφωνα,μου ηρθε ενας χαζολογαριασμος ναααααααααα! τζαμπα χωρις ναχω παρει ακομα και ακομα ψαχνω. εχω αγορασει πολλα ειδη οχι για το συγκεκριμενο σκυλακο αλλα γενικα γιατι θα παρω. το ιντερνετ εχει γεμισει με αδεσποτα. τι κακο εχει να σου χαρησει καποιος εναζωακι? πρεπει να αγορασω? καποια σκηνικα δε μου εκατσαν,τα αφησα πισω. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΩ??????????????? επειδη λες οτι με διαβασες... καταλαβες οτι εκανα λαθη που μετανιωσα. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙς ΓΙΟΡΤΕς ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ? Ε ΟΧΙ ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ημουν και στο ιντερνετ και εψαχνα οικογενειακως!!!!! αντε θυμωσα....:sick::sick::sick::sick::sick:

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
και προς ολους οσους με διαβαζουν ο προηγουμενος εκτροφεας ΔΕΝ ειχε πεντιγκρι και αφησα ανοιχτο το θεμα με ενα "θα σας ενημερωσω μεχρι τη προθεσμια που μου δωσατε". εαν μου ΧΑΡΙΣΟΥΝ-το παρω- το σκυλακι(το νεο), το κλεινω το θεμα γιατι οι πολλοι νονοι κατσιαζουν το παιδι.

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
και προς ολους οσους με διαβαζουν ο προηγουμενος εκτροφεας ΔΕΝ ειχε πεντιγκρι και αφησα ανοιχτο το θεμα με ενα "θα σας ενημερωσω μεχρι τη προθεσμια που μου δωσατε". εαν μου ΧΑΡΙΣΟΥΝ-το παρω- το σκυλακι(το νεο), το κλεινω το θεμα γιατι οι πολλοι νονοι κατσιαζουν το παιδι.
Ας τα πιασουμε ενα ενα. Απο τη στιγμη που ηδη γεννηθηκαν οκ, καλως να το παρεις εσυ που πιστευω θα το φροντησεις κιολας. Τα λουρακια κλπ δεν θα τα χρειαστεις μεχρι το 4ο μηνα. Οταν σ πει η κτηνιατρος οτι ειστε οκ με υα εμβολια θα αρχισουν οι εξοδοι. Τα υπολοιπα που πηρες ενταξει. Συμβουλες εχω πολλες αλλα ειναι νωρις. Θα δεις οτι το κοθταβι μεχρι να μυρισει-εξερευνησει δεν θα πολυκουνιεται οποτε ευκαιρια να μαθει το crate σαν δικο του ασφαλες χωρο. Απο εκει ξεκινανε ολα. Η βαση της εκπαιδευσης ειναι αυτο γιατι εκει μεσα δεν θα κανει την αναγκη του κ αυτο βοηθαει πολυ... Ξεχασες ομως το πιο βασικο... σφουγγαριστρα, χλωρινη, γαντια, ξυδι!!!! Θα γινει χαμος μολις αρχισει να περιφέρεται...

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
Ας τα πιασουμε ενα ενα. Απο τη στιγμη που ηδη γεννηθηκαν οκ, καλως να το παρεις εσυ που πιστευω θα το φροντησεις κιολας. Τα λουρακια κλπ δεν θα τα χρειαστεις μεχρι το 4ο μηνα. Οταν σ πει η κτηνιατρος οτι ειστε οκ με υα εμβολια θα αρχισουν οι εξοδοι. Τα υπολοιπα που πηρες ενταξει. Συμβουλες εχω πολλες αλλα ειναι νωρις. Θα δεις οτι το κοθταβι μεχρι να μυρισει-εξερευνησει δεν θα πολυκουνιεται οποτε ευκαιρια να μαθει το crate σαν δικο του ασφαλες χωρο. Απο εκει ξεκινανε ολα. Η βαση της εκπαιδευσης ειναι αυτο γιατι εκει μεσα δεν θα κανει την αναγκη του κ αυτο βοηθαει πολυ... Ξεχασες ομως το πιο βασικο... σφουγγαριστρα, χλωρινη, γαντια, ξυδι!!!! Θα γινει χαμος μολις αρχισει να περιφέρεται...
η πλακα ειναι πως απορησα που μουανοιξες θεμα ακριβως πανω σε αυτο που ρωτησα :D. λοιπον μαλλον πηρα πολλα και απο τα ειδη καθαριοτητας:D:D:D:D

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
η πλακα ειναι πως απορησα που μουανοιξες θεμα ακριβως πανω σε αυτο που ρωτησα :D. λοιπον μαλλον πηρα πολλα και απο τα ειδη καθαριοτητας:D:D:D:D
οπως και ναχει φανταζομαι πως οντως οταν ειναι μικρο θα τριγυρνα γυρω απο το crate. προσπαθω καθε μερα να φανταστω τη καθημερινοτητα με το κουταβι. παντως ειμαι ετοιμη να καθαριζω. νομιζω πως το δουλεψα πολυ μεσα μου το θεμα κακα-τσισα αλλα πλεον ειμαι ετοιμη!!!!!

elinapol2

Well-Known Member
13 Δεκεμβρίου 2018
326
405
36
οπως και ναχει φανταζομαι πως οντως οταν ειναι μικρο θα τριγυρνα γυρω απο το crate. προσπαθω καθε μερα να φανταστω τη καθημερινοτητα με το κουταβι. παντως ειμαι ετοιμη να καθαριζω. νομιζω πως το δουλεψα πολυ μεσα μου το θεμα κακα-τσισα αλλα πλεον ειμαι ετοιμη!!!!!
Και μολις καταφερω κ εγω το θεμα της τουαλετας θα σ πω ποιο ηταν τελικα το λαθος που εκανα γιατι ακομη δεν το εχω βρει. Δεν τα παμε κ πολυ καλα... 27 Ιανουαριου θα μπορει να αρχισει να βγαινει κ εξω, ελπιζω πως θα μυριζει τον Μέλμπεργκ στην αυλη κ θα του έρχεται κ αυτουνου...

• Like
Reactions: new-malta-mama

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Βγάλε σε παρακαλώ μια φωτογραφία το πέντιγκρι της μαμάς του όταν πας να το πάρεις. Θέλω πολύ να το δω.

Κατά τ'άλλα, καλορίζικο. Δεν μπορούμε να ευχηθούμε παρά να είναι υγιές.

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
Βγάλε σε παρακαλώ μια φωτογραφία το πέντιγκρι της μαμάς του όταν πας να το πάρεις. Θέλω πολύ να το δω.

Κατά τ'άλλα, καλορίζικο. Δεν μπορούμε να ευχηθούμε παρά να είναι υγιές.
Ευχαριστω!!!!. Θα το βγαλω φωτο..δηλαδη θα ζητησω εαν γινεται να βγαλω το κινητο μου και να φωτογραφισω το πεντιγκρι των ξενων ανθρωπων..χεχε.. πλακα θαχει.
Αλλα ετσι κι αλλιως και φεικ ναναι δε θα αρνηθω να το παρω εαν τελικα το παρω...πολλα γινονται,ματιαζομαι ευκολα...δε λεω σιγουρα μεχρι να κατεβω τις σκαλες τους με το κουταβι στα χερια μου...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αλλα ετσι κι αλλιως και φεικ ναναι δε θα αρνηθω να το παρω εαν τελικα το παρω...
Και κάπως έτσι, καταλήγουμε και πάλι τελικά, στην αρχή κάποιων συζητήσεων.
Στην ματαιότητά τους :rolleyes:

zerom0

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2015
490
728
Αθήνα
Επίσης μακριά από χλωρίνες. Είναι ό,τι χειρότερο για την υγεία τους και φέρνει και αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή ξανακάνουν τσίσα στην περιοχή. Ξύδι και αποσμίνη καλύτερα. Εχει στα σουπερ μάρκετ.
Για τα υπόλοιπα, ΟΛΑ τα υπόλοιπα θα σου πουν και μπορείς να ψάξεις και μόνη σου.

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
Και κάπως έτσι, καταλήγουμε και πάλι τελικά, στην αρχή κάποιων συζητήσεων.
Στην ματαιότητά τους :rolleyes:
Ααααααααααααντε πααααααααααααααααλι! :p:p:p:p:p:p:p:p:pΜαλλον δεν ειπα το ιστορικο!
Μια φορα κ ενα καιρο μια οικογενεια εκανε δωρο στο εφηβο κοριτσι της ενα σκυλακι οπου αυτο τοχε ευθυνη η ιδια η κοπελα και το "στειρωσε"με χαπια. Τελικα δεν στειρωθηκε γεννησε και δε θελουν το κουταβι και το εβαλαν αγγελια οτι ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. εγω μιλησα,ειναι μια καλοδιατηρημενη οικογενεια ασχετη εντελως απο ζωα(μια κλασσικη ελληνικη οικογενεια δηλαδη) και ειδα το σκυλακι(αρσενικο ειναι και αξιαγαπητο το ζουζουνακι μου!!!ηθελα θηλυκο αλλα ενταξει δε πειραζει)και ειπα οτι δε θα το παρω τωρα οταν γινει 2μηνων.Δεν ηξεραν γιατι να μη το παρω τωρα αλλα ΕΧΕΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ (y)(y)(y) και ηξερα να απαντησω το γιατι.Η σκυλα θα κανει ΚΑΝΟΝΙΚΗ στειρωση μετα απο αυτο.Δε ξερω κατι αλλο να απαντησω περα απο αυτα που ειπα χθες και σημερα. Η οικογενεια δεν ηταν καμια σταβοοικογενεια.ΠΡΟΤΕΙΝΑ τη σελιδα σας να διαβαζουν συχνα και πιστευω πως θα σας γραψουν την ιστορια τους κι ολας !! σορρυ για τα κεφαλαια αλλα καμια φορα στη βιασυνη μας να διαβασουμε προσπερναμε καποιες λεξεις κλειδια.

Και το καλυτερο δεν το ειπα!!!!!!!!!!!!!Ειπαν οτι η φιλοζωικη που επικοινωνισαν πρωτου το βαλουν αγγελια ,το εβλεπαν σαν ξερολουκουμο και οτι θα το εδιναν με τη μια!!!!!!!!Δηλαδη εγω αμα πηγαινα στο καταφυγο να το παραλαβω απο τις κοπελες θαμουν οκαυ αλλα τωρα που το παρελαβα πριν παει στο καταφυγιο δεν ειμαι? (n)(n)(n)(n)(n).

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
Καλως να το δεχτεις πρωτα απ ολα. Τωρα θα το χεις να το λες οτι εχεις μαλτεζ αφου αυτο εχει σημασια :/
Ποσο ειναι τωρα το κουταβι, και σε ποια ηλικια θα το δωσουν;
Βασικα σημασια εχει ναχει τοχαρακτηρα του μαλτεζ γιατι εγω ηθελα αλλες φυλες αλλα δε μου ταιριαζαν στηνοικογενεια και το προγραμμα μας πχ ειμαστε λιγο σπιτισιοι και ησυχοι και διακριτικοι και πολλα αλλα που αλλα ειπα αλλα τα εγραψα σε αλλο θεμα... οποτε κατεληξαστο μαλτεζακι.αλλα να μη τα ξαναπω ποιος ειναι ο μπαμπας του καιποια η μαμα του. αυτα. αμα και οταν εχω καινουρια νεα θα ξαναγραψω εδω γιατι δεν εχει νοημα. εγω ρωτησα για "εξοπλισμο" και μονο ενα ατομο χθες ηταν μεσα στο θεμα:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

υγ.τους ειπα δυο μηνων

• Like
Reactions: Tonaki

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
Επίσης μακριά από χλωρίνες. Είναι ό,τι χειρότερο για την υγεία τους και φέρνει και αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή ξανακάνουν τσίσα στην περιοχή. Ξύδι και αποσμίνη καλύτερα. Εχει στα σουπερ μάρκετ.
Για τα υπόλοιπα, ΟΛΑ τα υπόλοιπα θα σου πουν και μπορείς να ψάξεις και μόνη σου.
(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

new-malta-mama

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2018
90
12
Η οικογενεια δλδ εχει θηλυκο και αρσενικο σκυλι; Αυτος ήταν ο πρωτος οιστρος της; Ενα κουταβι εκανε; Ποσο ειναι τωρα;
Εχω πολλες αποριες. :p
Νομιζω απο κατι λιγο που ειδα στο ιντερνετ οτι τα μαλτεζ κανουν και εξι εφτα κουταβια. Αυτο εχουν μονο!μαλλον προλαβαν και τα πηραν ημερων/βδομαδων τα αλλα δε ξερω. αλλα εγω ειπα οτι πρεπει ναναι δυο μηνων πρωτα και εξηγησα το λογο.Νομιζω οτι παραξενευτικαν λιγο αλλα και εγω δεν ηθελα να δειξω οτι ειμαι και ξερολας και τους ειπα για τη σελιδα ντογκφορουμ.ενηλικο αρσενικο δεν εχει. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπα πριν οτι η κοπελα ειχε το σκυλο,οι γονεις απο αποντες μεχρι αδιαφοροι για το σκυλι,αλλα οχι ¨κρυοι¨απλα οπως τους ειδα πολυασχολοι.Η καλαθουνα και η "λεχωνα"με το μικρο ειναι στο ιδιαιτερο δωματιο της κοπελας ,οχι στο σαλονι ας πουμε. Κατι αλλο δε ξερω. Παντως δε βιαζομαι να το παρω γιατι θελω να γινουν ολα σωστα Μακαρι η κορη να κρατησει το μικρο κοντα της πολυ καιρο. Ελπιζω να μη το δωσουν και να μεινω ρεστη! γιατι τα λογια ειναι αερας.

vikimp

Well-Known Member
31 Δεκεμβρίου 2018
56
55
49
Νομιζω απο κατι λιγο που ειδα στο ιντερνετ οτι τα μαλτεζ κανουν και εξι εφτα κουταβια. Αυτο εχουν μονο!μαλλον προλαβαν και τα πηραν ημερων/βδομαδων τα αλλα δε ξερω. αλλα εγω ειπα οτι πρεπει ναναι δυο μηνων πρωτα και εξηγησα το λογο.Νομιζω οτι παραξενευτικαν λιγο αλλα και εγω δεν ηθελα να δειξω οτι ειμαι και ξερολας και τους ειπα για τη σελιδα ντογκφορουμ.ενηλικο αρσενικο δεν εχει. Αλλα ετσι κι αλλιως ειπα πριν οτι η κοπελα ειχε το σκυλο,οι γονεις απο αποντες μεχρι αδιαφοροι για το σκυλι,αλλα οχι ¨κρυοι¨απλα οπως τους ειδα πολυασχολοι.Η καλαθουνα και η "λεχωνα"με το μικρο ειναι στο ιδιαιτερο δωματιο της κοπελας ,οχι στο σαλονι ας πουμε. Κατι αλλο δε ξερω. Παντως δε βιαζομαι να το παρω γιατι θελω να γινουν ολα σωστα Μακαρι η κορη να κρατησει το μικρο κοντα της πολυ καιρο. Ελπιζω να μη το δωσουν και να μεινω ρεστη! γιατι τα λογια ειναι αερας.

Εμένα κάτι δεν μου αρέσει σ όλα αυτά... νομίζω πως δεν τα λες όπως είναι!!