Μα τι βάζουν πια μέσα στα friskies;

dimitra1971!

Banned
Banned
29 Σεπτεμβρίου 2011
171
2
Mε φρισκισ το σκυλι βρωμαγε.Με προ πλάν αργοτερα που δοκιμασα ακομα χειροτερα.Με φρισκισ ειχε και χάλια τριχωμα.Τη φρισκισ την ειχαμε πάρει στην αρχή απο την οικογένεια που φροντιζε το σκυλο και ειχαν ήδη ένα σακι ανοιγμένο. Την pedigree την πηραμε αμέσως μέτα απο το μάρκετ γιατι ήμασταν διακοπες και δεν ήξερα και την τυφλα μου, αλλά τη θεωρω καλυτερη απο αυτές τις δυο. Ή για να το πω καλυτερα έκατσε καλυτερα στον δικο μου. Μετά τις διακοπες ομως που ασχοληθηκα μονο σουπερ πριμιουμ και τωρα τελευταια μονο ολιστικες και προσπαθώ με χαμηλή πρωτείνη.

Elpidaki

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2012
205
0
Πειραιάς
Ελπιζω να μιλας για την κροκετα:D
χαχαχαχαχαχαχαχ τι γέλιο με το ποστ σου!!! όταν διάβασα το δικό του, έκανα ακριβώς την ίδια σκέψη και λέω... "τι διάολο..." αλλά μετά που το είδα γραμμένο μου φάνηκε πολύ αστείο!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... σορρυ αν το ποστ μου είναι ανούσιο, αλλά έπρεπε να μοιραστώ με κάποιον το γέλιο μέχρι δακρύων που έριξα! χιχιχιχιχιχιχι... τυροπιτακιαααα.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

moglhs

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2007
51
54
41
έχω ένα φίλο με λαμπραντόρ που έτρωγε τα πάντα (2 φορές περιμέναμε να βγάλει κάλτσα με τα κακά του και ευτυχώς τις έβγαλε) και του δωσαμε μια κροκέτα friskies και την κοιταζε! εσάς πως την τρώνε με λύσσα δεν καταλαβαίνω.

ILia

Well-Known Member
31 Οκτωβρίου 2013
119
3
ΑΘΗΝΑ
Τι διαβαζουν τα ματακια μου στις 2 τα ξημερωματα! Πατε καλα ρε? δοκιμαζετε friskies και proplan κτλ κτλ? Ο αργηγός συστηνει BARF! εχει δικιμασει κανεις να μου πει πως taste? :p
Λοιπόν μιας και μιλαμε για φαί και λιχουδιες εγω δοκιμασα αυτα! Της εφτιαξα τα basic dog biscuits με συνταγούλα από δω .. ( http://www.cesarsway.com/dog-care/d...r-Quick-and-Healthy-Homemade-Dog-Treats#link1) , μοσχομυρισε η κουζινα μου και δεν αντεξα να μη μπω στον πειρασμο να τα δοκιμασω .. ! Ειμαι νομιζω λιγοτερο "αρρωστη " από σας! Ουφ και ειχα αγχωθει! ;)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Τι διαβαζουν τα ματακια μου στις 2 τα ξημερωματα! Πατε καλα ρε? δοκιμαζετε friskies και proplan κτλ κτλ? Ο αργηγός συστηνει BARF! εχει δικιμασει κανεις να μου πει πως taste? :p
Λοιπόν μιας και μιλαμε για φαί και λιχουδιες εγω δοκιμασα αυτα! Της εφτιαξα τα basic dog biscuits με συνταγούλα από δω .. ( http://www.cesarsway.com/dog-care/d...r-Quick-and-Healthy-Homemade-Dog-Treats#link1) , μοσχομυρισε η κουζινα μου και δεν αντεξα να μη μπω στον πειρασμο να τα δοκιμασω .. ! Ειμαι νομιζω λιγοτερο "αρρωστη " από σας! Ουφ και ειχα αγχωθει! ;)
αυτος ο σιζαρ παντως πρεπει να εχει κανει καλη κονομα..σε λιγο και προφυλακτικα για σκυλους θα βγαλει ! συνταγες-βιβλια-τροφη κτλ κτλ..αξεσουαρ,χαλακια,ντι βι ντι,παιχνιδια..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog