ξενέρωτηΕγώ δεν έχω δοκιμάσει ούτε θέλω !!
ταυτόχρονα;Εγω προσωπικα εχω μασησει και καταπιει καμποσες. (διαφορετικες μαρκες)
Αλλα γιατι φρικαρεις δεν εχω καταλαβει
τα πάντα συνηθίζονταιΤελικά δεν θα πάρω ποτέ σκύλο γιατί είτε θα αποκτήσω τις συνήθειές του, είτε τα έξοδα θα είναι τόσα πολλά που για να επιβιώσω θα τρώω την τροφή του.
Γιατί καλέ εντός θέματος ήμαστε!!!ακόμα να το μυριστεί κανάς μοντεράτορας να 'ρθει να μάς μαδήσει σα γαλόπουλα;
έλεος εσύ το παράκανες, εγώ τα βλέπω αυτά και μου θυμίζουν σνακ οδοντόπαστας μπλιάαααααααξ!!!!εγω της επερνα συνεχεια τα στικακια για δοντια δενταστιξ κ πεντιγρει προχθες ακουμπισα μολις την γλωσσα μου ηταν λυσσαααααααααααα....μαρεσε που δεν της δινω αλλατι κ ετρωγε ενα τετοιο την ημερα επαθα σοκ!!!κ εφτιαξα κουλουρακια με λιγο φιλαδελφια της αρεσουν αλλα οχι σαν αυτα τα χαζα
χαχα!!! όχι ΟΚ συγκοπή δεν έπαθα... απλά προτιμώ να ξεκινήσω με μασουλητήρι, πνίχτη, μπισκοτάκι και να αφήσω την ξηρά για το τέλος!Ελα πλακα κανεις ουτε μια κροκετιτσα?
εκτος απο τροφη εχω δοκιμασει τον πνιχτη,στο ποδι γιατι στην κεφαλα μου δεν χωραγε και 1 μασουλητηρι του γιατι μου ειχε κανει εντυπωση,επαθες συγκοπη?
Tην προ πλαν τη θεωρώ καλή,την έχω δοκιμάσει και έχω μείνει ευχαριστημένη.η pro plan (που είναι κι αυτή purina-ίδια εταιρία με φρισκις) είναι το ίδιο κακή;
έλα σαρανταήμερη νηστεία σε λίγο καιρό και μετά τζιμπολυκόσκυλο Τζίμπο θα φέρεις και Ασιάτη σέφ;;;μην φαμε και κανα σκυλο.Ο αλπεν τα χει παρει τα κιλακια του,ετοιμος για σουβλα ειναι.Ειναι και γαλακτος!!!!