Μαύρο Ρώσικο Τέρριερ

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Απιστευτη ειναι! Να σου ζησει!:D

(και επιτελους ειδα τα ματια ενος τσιορνι γιατι στις μεχρι τωρα φωτογραφιες αναρωτιομουν πως βλεπουν αλλα ντρεπομουν να ρωτησω:p)

lakis

Active Member
27 Σεπτεμβρίου 2008
27
0
Artemis
Ευχαριστω για τις ευχες το προβλημα που εχω,ειναι οτι:
1.τρεχουν τα σαλια μας απο χθες ,παρα ! μα παρα ! πολυ & στην Μουρη(Καυκασου)& στην Cookie(Yorky)
2.Το yorky (3,5 ετων)αποφασισε σημερα το πρωι να χρησιμοποιησει για wc (οχι για πιπι)το χαλακι της κουζινας:(.
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ΄?????????:confused:

Attachments

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Υπομονή.

Πάρε τα άλλα σκυλιά για μερικές μεγάλες βόλτες, παίξε μαζί τους, και δώσε σε όλα τα ζώα χώρο, μην αφήνεις το κουτάβι να κάνει τον κλόουν και να "κατακτά" το σπίτι.

harry1

Active Member
30 Ιανουαρίου 2012
25
3
Καλησπέρα σε όλους.
Τελικά σήμερα ,υπάρχει κάποιος που εκτρέφει tchiorny στην Ελλάδα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Νομίζω πως όχι, αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις με τον ΚΟΕ [www.koe.gr] να ρωτήσεις.

Koukounari

Member
3 Δεκεμβρίου 2016
16
2
44
Γεια σας, μόλις προστέθηκε καινούριο μέλος στην οικογένεια μας!! Η ursa μας, ρωσικό μαύρο τεριέ 2,5 μηνών. Έχω πολλά ερωτήματα γύρω από εκπαίδευση, διατροφή και άσκηση! Δεν το πήρα από εκτροφέα αλλά ένας πολύ καλός μας φίλος έβαλε τη δικιά του να ζευγαρώσει και μου έκανε δώρο ένα κουτάβι. Και τα δυο σκυλιά έχουν χαρτιά, pedigree. Εγώ από την άλλη μεγάλωσα με ένα γερμανικό ποιμενικό που έζησε 10 χρόνια. Με τον θάνατο της ( παλέψαμε πολύ να τη κρατήσουμε στη ζωή ) δεν θέλαμε να πάρουμε άλλο σκυλί γιατί μας κόστισε ψυχολογικά .. Τέλος πάντων ,σας κουράζω ... αλλά σας πρέπει να σας παραθέσω τη γενικότερη εικόνα. Έχουμε μια κόρη 4 ετών και έναν ξενώνα στον ορεινό όγκο βόρειας Πινδου στον οποίο μένω εγώ η κόρη μου και η κυρία Ολγα. Όποτε ιδανικά θα ήθελα η Ursa μας να είναι ένα κοινωνικό σκυλί ( σε ξενώνα είμαστε κόσμος μπαίνει - βγαίνει ) αλλά τις περιόδους που πέφτει η κίνηση να είναι φύλακας της οικογένειας. Και τέλος μένουμε για 6-7 μήνες σε ένα από τα ποιο όμορφα μέρη που όμως εχει άγρια ζωή... Έχουμε κάτω από το χωριό καταγεγραμμένη φωλιά αρκούδας, η οποία κάνει τις τσάρκες στο χωριό!! Όποτε θέλω να μάθει να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο νωρίτερα όταν κάνουμε τους περιπάτουςας!
Πως πρέπει να κινηθώ στο θέμα τις εκπαίδευσης, ασκησης διατροφης και φυσικά κουρέματος και σε τι χρόνους

Ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε!

PEPPER CORN

New Member
27 Μαϊου 2017
1
0
57
Γεια σου κουκουνάρι, τα brt. είναι μια ιδιαίτερη ράτσα, αυτά που επιθυμείς είναι από δύσκολα ως αδύνατα. Υποψιάζομαι ότι έχω τον πατέρα του κοριτσιού. Θα χρειαστούμε ώρες για να καταλάβεις τι σκυλι πήρες, σε κάθε περίπτωση θέλω να σε βοηθήσω. Για αρχή να σου πω ότι τα brt είναι από την φύση τους καχυποπτα με τους ξένους, λατρεύουν την οικογένεια τους, έχουν έντονο το ένστικτο της σωματοφυλακης.Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορείς να τον έχεις να περιφέρεται μονος του στην εξοχη η αναμεσα σε ξενους ανθρωπους. Τα πρώτα σημάδια φύλαξης τα βγάζουν γύρω στο ετος, ωριμαζουν στα 3 έτη οπου πλέον θα ξέρεις τι σκυλι έχεις. Αμεσα θα σου χρειαστεί εκπαιδευτης, πραγμα δυσκολο διοτι χρειάζεται να γνωριζει και εκεινος την φυλή και πως να την χειριστεί. Το καθε σκυλι έχει τα γονίδια του ο εκπαιδευτής μπορεί να τα καλλιεργήσει, ΟΧΙ όμως να το μεταλλάξει

Last edited: