Μας την έπεσαν (μάλλον) αδέσποτα...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η καθημερινότητα μας ειναι αυτη... αλλαζουμε δρομο, στειρωνουμε αρσενικους και παλι θα βρεθει καποιος αλλος... Μεχρι σημερα εχω καταφερει να "το σωσω"... Εντωμεταξυ για ενα περίεργο λόγο κανένα δε φοβάται τον Ντιεγκο...

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Εγώ βγάζω βόλτα 2 γιορκσαράκια με μια διχάλα.
Κρατάω ένα λουράκι δλδ το οποίο διακλαδώνεται σε 2 σαμαρια.
Να διευκρινήσω πως είναι ένα αρσενικό και ένα θυληκό - στειρωμένα και τα 2.

Εκεί που προχωρούσαμε, βλέπω 2 ροτβάιλερ να έρχονται τρέχοντας μπρος το μέρος μου. Ο ιδιοκτήτης τα αφήνει ελεύθερα, υπο την επίβλεψή του βέβαια. Φυσικά μέχρι να φτάσει αυτός, τα σκυλιά ήδη μας έχουν περικυκλώσει και μυρίζονται με τα δικά μου.
Ξαφνικά το ένα από τα 2 ροτ, άρχισε να γρυλίζει ψιλοεπιθετικά, και όπως και να το κάνουμε ΧΕΣΤΗΚΑ. Τα πιάνω λοιπόν όπως ήταν τα δικά μου και με το λουρί τα σηκώνω πάνω σε μένα.

Μη φοβάσαι, μη φοβάσαι, ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη τους, που ήρθε εκεινη τη στιγμή. Είναι κοινωνικά και εκπαιδευμένα :rolleyes:

Και ρωτάω εγώ....

Αν στη θέση τη δική μου ήταν η γυναίκα μου ή ακόμα χειρότερα η κόρη μου, τι θα γινόταν???
Αν ξέσκιζαν τα σκυλιά μου, τι θα μου έλεγε μετά?
Δεν ξέρω... μήπως είμαι παράλογος?
Εσείς τι λέτε?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Ο ιδιοκτήτης τα αφήνει ελεύθερα, υπο την επίβλεψή του βέβαια.
Άλλος ένας έλληνας μάγκας με τα γαmάτα σουπερ-εκπαιδευμένα, σούπερ-έξυπνα σκυλιά...
Να του πεις ότι είναι υποχρεωμένος βάσει νόμου να τα έχει σε οδηγό.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Του το είπα, μαζί με χίλια δυο άλλα.
Μπίλιες γίναμε εκείνη τη στιγμή και δεν μπορούσα και να "πράξω" όπως όριζαν τα νεύρα μου, γιατί ήταν και 2 ροτ δίπλα και με στραβοκοιτάγαν :eek:

Και τι κατάλαβα?
Εξακολουθεί και τα αμολάει ελεύθερα.
Τον έπιασα και μια άλλη στιγμή και του εξήγησα τα αυτονόητα.
Με έγραψε στα @@@
Είναι κοινωνικά μου λέει και εκπαιδευμένα :dohh:
Και αναγκάζομαι να πηγαίνω αλλού.
Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Να αμολύσω και γω τον λύκο μου ελεύθερο και όποιον πάρει ο χάρος?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.417
10.621
Athens
Του το είπα, μαζί με χίλια δυο άλλα.
Μπίλιες γίναμε εκείνη τη στιγμή και δεν μπορούσα και να "πράξω" όπως όριζαν τα νεύρα μου, γιατί ήταν και 2 ροτ δίπλα και με στραβοκοιτάγαν :eek:

Και τι κατάλαβα?
Εξακολουθεί και τα αμολάει ελεύθερα.
Τον έπιασα και μια άλλη στιγμή και του εξήγησα τα αυτονόητα.
Με έγραψε στα @@@
Είναι κοινωνικά μου λέει και εκπαιδευμένα :dohh:
Και αναγκάζομαι να πηγαίνω αλλού.
Τι άλλο μπορώ να κάνω?

Να αμολύσω και γω τον λύκο μου ελεύθερο και όποιον πάρει ο χάρος?
Εφόσον έχεις να κάνεις με μα1άκα, στην αστυνομία για σύσταση.

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Τετοιου ειδους ανθρωποι ειναι η μεγαλυτερη φοβια μου...Το θεμα ειναι οτι σου λενε οτι τα σκυλια τους ειναι φουλ εκπαιδευμενα και κοινωνικα αλλα οταν αρχιζουν να τρεχουν κατα πανω σου και τους φωναζουν να γυρισουν πισω τα σκυλια τους γραφουν στα @@@@@@ τους! Και μετα αρχιζουν να φωναζουν σε σενα "Μη φοβασαι! Δεν δαγκωνει!!" Αιντε απο κει! Τσατιστηκα παλι...

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Ωρέ που το ξεθάψατε αυτό;:p

Να πω κι εγώ τον πόνο μου; (πάλι!)

Και άντε πες είναι φουλ κοινωνικός κι εκπαιδευμένος, ο δικός μου που είναι μαλ@@@@ας και προκαλεί αδιακρίτως από πίνσερ μέχρι μολοσσό;
Σκύλο που ξέρω πως είναι ήρεμος και ανεκτικός τον έκανε να σηκώσει ράχη το σκατό!

Αυτό δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι. Ναι φίλε μου εσύ ξέρεις το σκύλο σου, εγώ όμως που πασχίζω να στρώσω το δικό μου γιατί να είμαι συνεχώς στην τσίτα μην τυχόν βρεθεί στο δρόμο μου λυτό αρσενικό;

Και για την ιστορία, προ ολίγων ημερών έμαθα ότι το σκυλί που μας την έπεσε (στο αρχικό μου ποστ) είναι δεσποζόμενο, το αμολάει αυτός που το έχει στην πιλοτή και την πέφτει αδιακρίτως σε θηλυκά και αρσενικά. Από τότε που έγινε το σκηνικό τον έχω πετύχει άλλες 4-5 φορές και τον έδιωξα - ευτυχώς - με επιτυχία.

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Εχει έρθει η αστυνομία τώρα πρόσφατα στον συγκεκριμένο, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του.
Μια γειτόνισσα την φώναξε επειδή είχαν τρομάξει την κόρη της που έπαιζε με κάτι άλλα παιδακια.
Του την είπαν. Ε και?????
Εξακολουθεί και τα αφήνει ελεύθερα.
Επρεπε να δαγκώσουν δλδ για να κάνει κάτι δραστικό?
Και είναι και κρίμα τα σκυλιά ρε γμτ...
Τι χρωστάνε αυτά αν το αφεντικό τους είναι %$@*&

Παλιότερα είχε άλλον σκύλο, που τον άφηνε και κυκλοφορούσε ελεύθερο. Κάποια στιγμή του ρθε και δάγκωσε έναν πιτσιρικά.
Ετσι πάνω στην τρέλα, που λενε. Ενα απίστετυο πλασμα που ούτε καν πήγαινε το μυαλό σου πως θα σε δαγκώσει ή θα επιτεθεί.
Απλά σε τρόμαζε ο όγκος του.
Του κάναν καταγγελία και από όσα έμαθα αργότερα κάναν ευθανασία στο σκύλο.
Τώρα έχει αυτά τα ροτ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αν δεν ιδρώσει το αφτί του με κανά-δυό εισαγγελικές παραγγελίες, βάλτε μερικοί γειτόνοι που ενοχλείστε, δικηγόρο και κάντε του μια μυνησούλα να έχει να του βρίσκεται. Διεκδικείστε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλά εκπαιδευμένα και αηδίες....
Έτσι και ένας ηλικιωμένος στη δουλειά μου τριγύρναγε με ένα boxer και ένα Γ.Π. χωρίς λουρί αλλά με κολάρα με ένα τηλεκοντρόλ, με το οποίο υποτίθεται ότι τα ελέγχει.... Κάθε φορά που το σκυλί πλησίαζε κάποιον, πάταγε κάτι κουμπιά και πίσω το σκυλί. Αποτέλεσμα μία μέρα με ένα μικρό (μαλτεζοκάτι...) δεν καταλάβανε ούτε κολάρα ούτε τίποτα... Το ριμάξανε το σκυλί με την κοπελιά που το είχε να ουρλιάζει από τον τρόμο... ευτυχώ άφησε το λουρί και έτρεξε το κακόμοιρο μες τα αίματα και το βρήκε πανικόβλητο σε ένα στενό η κοπελιά μεσ' τα κλάμματα με αυτό που είδε.
Του την επεσαν και από εκεί και πέρα δεν ματαείδα τον Γ.Π. παρά μόνο το boxer (πάλι χωρίς λουρί) και μετά από αρκετό χρόνο ούτε αυτό...
Ε, ρε φίλε κάτι τύποι που πάνε και παίρνουν σκυλιά χωρίς να έχουν ιδέα.... σύσταση στην αστυνομία από κοινού με άλλους (για να μην σε στοχοποιήσει ο αληταράς, που σίγουρα σε τα σηκώνει αυτά) κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας (την οποία αν έχεις όρεξη και χρόνο πάς και παίρνεις και μόνος σου), και κανένα εξώδικο πάλι από κοινού με άλλους για να δει ότι δεν είσαι ένας δικομανής, αλλά πολλοί ενοχλημένοι πολίτες...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
τελικά αυτό που καταλαβαίνω, από αυτά που διαβάζω αλλά και από τη μικρή μου εμπειρία είναι ότι δε φταίνε τα σκυλιά αλλά οι @ &^%$#@ που τα έχουν.
στην περιοχή που μένω (σ'ένα μικρό νησί) δεν υπάρχουν αδέσποτα, μόνο δεσποζόμενα (έτσι τα λένε;;) που οι καλοί ιδιοκτήτες τους τ'αφήνουν ελεύθερα να τριγυρίζουν. εκτός από τον κίνδυνο που διατρέχουν με τις φόλες (δόξα το Θεό, υπάρχουν ένα σωρό καλοί άνθρωποι εδώ πέρα) γυρνάνε γύρω γύρω και κάνουν τσαμπουκάδες...
όταν βγαίνω με το θηλυκό γκόλντεν, όλα οκ, κανένα πρόβλημα, θηλυκό γαρ. όταν βγαίνω όμως με τον άρη (αρσενικό ΕΠ), τότε τρέμει το φυλλοκάρδι μου. όχι για τον άρη, αλλά για τ'άλλα. γιατί τα'χει για πλάκα... ο άρης βέβαια πάντα με λουρί, τα άλλα λυτά. τι κάνω σ'αυτή την περίπτωση;;; αφήνω να λύσουν "τις διαφορές" τους μόνοι τους;;;; προφανώς όχι!
εκτός από αυτό, την έχουν δει κι έρχονται και κατασκηνώνουν έξω από την αυλή μου, και τα δικά μου λυσσάνε. τι κάνω λοιπόν;;;

και τώρα κάτι αστείο. μια φορά είχα ξαμολήσει τον άρη σ'ένα περιφραγμένο χωράφι κοντά στο σπίτι να τρέξει λίγο να ξελυσάξει. εκεί λοιπόν που μύριζε τα χορταράκια και τα δεντράκια κι έτρεχε χαρούμενο και ξένοιαστο, βλέπω πίσω από ένα θαμνάκι δύο ματάκια να με κοιτάνε. ο άρης είχε απομακρυνθεί, δεν το είχε πάρει χαμπάρι, και προσπάθησα σιγά σιγά και με τρόπο να το φέρω προς το μέρος μου, να του ανοίξω την πόρτα να το "φυγαδεύσω". αυτό τίποτα. κάποια στιγμή ξεθάρρεψε κι άρχισε να έρχεται προς το μέρος μου. δυστυχώς όχι τρέχοντας... και ξαφνικά από το βάθος του χωραφιού ήρθε το ιππικό (έτσι λέω τον άρη όταν τρέχει, γιατί καλπάζει...). το μικρό ήρθε τρέχοντας προς την πόρτα που καθόμουν αλλά το πρόλαβε ο άρης. το γυρόφερε 5-6 φορές, το μικρό (αρσενικό) του βγαλε δόντια, άρχισε να του αγριεύει κι εγώ εκεί τα'κανα πάνω μου, γιατί λέω τώρα αυτό δεν τη γλιτώνει, και πως να μπω ανάμεσα σε σκυλοκαβγά... ευτυχώς το αρουλάκι δεν έκανε τίποτα, γιατί σου λέει θα τα βάλω με τη μισοριξιά;;;; κι εκεί απάνω το μικρό την κοπανάει απ'τα κάγκελα του οικοπέδου. όπου έχει βγει το μισό έξω, το άλλο μισό μέσα, ο άρης να το μυρίζει και να του γαβγίζει από τη μέσα μεριά, κι εγώ τελικά να γελάω με το θέαμα... ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα.... αλλά ήταν τόσο αστείο (όχι όσο το περιγράφω, αλλά ήταν), κι αυτό γιατί ο μικρός τη σκαπούλαρε. αν και δεν νομίζω ότι θα του έκανε κακό. είναι πολύ καλό σκυλί, κι έχει επαφές και με άλλα.

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97