Αμα γίνεις υστερικός το έχασες το κορμί πατριώτη... ε...το παιχνίδι δηλαδή... Εγώ θα σου πω ότι 9 χρόνια που βγαίνουμε στους δρόμους, δεν έχουμε αρπαχτεί ποτέ.Με ολα αυτα θα γινω υστερικος .
Θα φτιαξω μια φουσκα και θα το βαλω μεσα το παιδι χαχαχα .
χαχαχα.Αμα γίνεις υστερικός το έχασες το κορμί πατριώτη... ε...το παιχνίδι δηλαδή... Εγώ θα σου πω ότι 9 χρόνια που βγαίνουμε στους δρόμους, δεν έχουμε αρπαχτεί ποτέ.
Παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο που πας βόλτα.Αμα γίνεις υστερικός το έχασες το κορμί πατριώτη... ε...το παιχνίδι δηλαδή... Εγώ θα σου πω ότι 9 χρόνια που βγαίνουμε στους δρόμους, δεν έχουμε αρπαχτεί ποτέ.
ναι είναι γεγονός ότι τα κρέατα (ωμά ή ψημένα) του σολωμωνίδη μπορούν να δημιουργήσουν τέτοιες συμπεριφορές μην πιστεύεις όλα ότι σου λένεmacblack τα σκηνικά αυτα έγιναν έξω απτον σολωμωνίδη(ξέρεις εσύ)και οι γείτονες αποδίδουν το γεγονός στο ότι τα ταίζουν ωμά κρέατα απο τον σολωμωνίδη:shock::shock:
α εγω δεν ξερω η απο το γιωτη στην τουμπα ετρωγα η απο την πλατεια σκρα αρε βορεια ελλαδα σε πεθυμησαναι είναι γεγονός ότι τα κρέατα (ωμά ή ψημένα) του σολωμωνίδη μπορούν να δημιουργήσουν τέτοιες συμπεριφορές μην πιστεύεις όλα ότι σου λένε
εχθές είχα το ίδιο σκηνικό στη βραδινή βόλτα μου. Η Λίζα, το μεγαλόσωμο κοπρόσκυλο, μόλις είδε την δικιά μου άρχισε να γαυγίζει και να πλησιάζει απειλητικά στο μέρος μας. Πήρα τη δικιά μου και με ελαφρά την κάναμε για άλλο μαχαλά. Η Λίζα, ήρθε στο μέρος που βρισκόμασταν εμείς,κατούρησε και μετά έφυγε. Το γαμώτο είναι ότι όλα αυτά γίνονται έξω από την οικοδομή που μένω. Γιατί να είμαι υποχρεωμένος να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Το σκυλί μου όταν με βλέπει να αντιδρώ έτσι μπορεί να με εμπιστευτεί για αρχηγό ή την επόμενη φορά να πάρω στο κυνήγι με ένα καδρόνι την Λίζα (και την κάθε λίζα) ;
Να μην πάρεις κανέναν στο κυνήγι. Η σκύλα σου, που προφανώς αγαπάς και πολυπροσέχεις, θα μπορούσε να είναι στη θέση της λίζας (και της κάθε λίζας). Το ίδιο αισθάνεται και το ίδιο πονάει και φοβάται το καθε αδέσποτο με το δικό σου σκυλί.Γιατί να είμαι υποχρεωμένος να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Το σκυλί μου όταν με βλέπει να αντιδρώ έτσι μπορεί να με εμπιστευτεί για αρχηγό ή την επόμενη φορά να πάρω στο κυνήγι με ένα καδρόνι την Λίζα (και την κάθε λίζα) ;
Νομίζω ότι θα συμφωνήσω και εγώ!Μην με παρεξηγείσεται αλλά μου κάνει εντύπωση οτι κάποιοι δέχονται επιθέσεις και κάποιοι όχι. Και δεν μιλάω για τα σκυλιά αλλα για τους ανθρώπους. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ. Και μιλάω για μένα. Γιατί το σκυλί μου θα το προστατέψω εγώ και όχι το ανάποδο. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής όσο και να τα λυπάμαι σε άλλες περιπτώσεις τα αδέσποτα σε τέτοια περίπτωση δεν νιώθω τίποτα γι αυτα.
Εκεί που θελω να καταλήξω είναι μήπως εσείς είστε που το προκαλείται με τον φόβο σας;