Μας επιλέγουν οι εκτροφείς;

isohos

Active Member
22 Ιουνίου 2011
34
0
Athens
www.bostonterriers.gr
Σηγουρα οποιος ειναι χρονια εκτροφεας μπορει να καταλαβει τον π@π@ρα....
αλλα...
ποσοι εκτροφεις θα πουν "δεν σου δινω κουταβι" ?
ελαχιστοι πολυ ελαχιστοι :)
καθως για πολλους(οχι ολους) ειναι τροπος απο τον οποιο ζουν και ισως αυτα τα 1000 ευρω να τους ειναι μεγαλη αναγκη... :)
οσοι το κανουν σαν χομπυ θα πουν ποιο ευκολα το "οχι" :)
Σωστός!

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
¨Εκανες καλά και το πήρες από την Σκωτία γιατί οι ελληνες εκτροφεις δεν θα στο έδιναν για το μπαλκόνι. Μπορείς να τους ρωτήσεις, κάποιοι γράφουν και εδώ.
Δεν διαφωνω ρε παιδια ...αλλα

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και χωρις υπερβολες....ειναι 4 ωρες τουλαχιστον εξω....μαζι μου για βολτα κα ιπαιχνιδι......

Το βραδυ πολυ απλα θελει και μονος του να βγει εξω γτ ειμαι σε πλατειακ αι χαζευει (τρελος κουτσομπολης) :)

Οταν τον ειχα μεσα καθε βραδυ πηγαινε μετα απο καποια ωρα στην πορτα και την χτυπαγε να βγει να κατσει εξω...απο τοτε εμεινε στο μπαλκονι και καθεται ανετα...
Οταν πω παμε για υπνο εχει απλα βγει εξω...χωρις να τον εχω πιεσει εγω....

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Δ
Το βραδυ πολυ απλα θελει και μονος του να βγει εξω γτ ειμαι σε πλατειακ αι χαζευει (τρελος κουτσομπολης) :)
Ε συγνώμη ρε φίλε αλλά έτσι όπως το είπες δεν το κατάλαβα έτσι..Αυτό είναι άλλο πράγμα, μην τρελαθούμε κιόλας..Εγώ όταν ακούω σκυλί στο μπαλκόνι φέρνω στο μυαλό μου γνωστά μπαλκονόσκυλα που ζουν όλη τους την ζωή φυλακισμένα. Άλλη περίπτωση αυτή.

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Ε συγνώμη ρε φίλε αλλά έτσι όπως το είπες δεν το κατάλαβα έτσι..Αυτό είναι άλλο πράγμα, μην τρελαθούμε κιόλας..Εγώ όταν ακούω σκυλί στο μπαλκόνι φέρνω στο μυαλό μου γνωστά μπαλκονόσκυλα που ζουν όλη τους την ζωή φυλακισμένα. Άλλη περίπτωση αυτή.
Ε οχι ....φυλακισμενο δεν θα ειχα ποτε σκυλο
Ειχα 3 σκυλια εως τωρα γενικα σε ολη μου την ζωη....ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ βγαινανε τρελες ωρες και ποτε δεν τα αφηνα μονα τους σε κηπο - αυλη μπαλκονι με την εννοια που τα εχουν καποιοι κλεισμενους σε 4 τοιχους.....

Αυτο που θελω να πω ειναι ...πως θα καταλαβει ο εκτροφεας π.χ μαι τετοια περιπτωση με μια αλλη......αυτο εννοω...δλδ εμενα αμα με ρωταγε μαλλον δεν θα μου το εδινε ενω στην ουσια θα επρεπε να μου το δωσει ...αυτο ηθελα να διαχωρισω

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εκτροφέας που δε μου έκανε τις σωστές ερωτήσεις, ή μάλλον που δε μου έκανε καμιά ερώτηση ήταν η αιτία να μην πάρω σκύλο απ' αυτόν.

Δεν έχω ως τώρα πάρει σκύλο από Έλληνα εκτροφέα. Αλλά από τις κουβέντες εδώ μέσα των εκτροφέων που γράφουν, επειδή μπορεί κάποιος εκτροφέας να έχει το αισθητήριο να καταλάβει αν είμαι μπούρδας νομίζω ως ένα βαθμό ότι κι εγώ μπορώ να το καταλάβω για 'κεινον άμα συναντηθούμε. Πράγμα που σημαίνει ότι θεωρώ δεδομένο ότι ο επόμενος σκύλος που θα πάρω θα είναι από Έλληνα εκτροφέα, διότι είδα μια ωριμότητα από ανθρώπους που δεν υπήρχε την τελευταία φορά που αγόρασα σκύλο. Επομένως αν αυτός με ανιχνεύσει σωστά κι εγώ τον καταλάβω ως εντάξει θα αγοράσω απ' αυτόν.
Όσον αφορά το φίλο παραπάνω που πήρε λαμπραντόρ για το μπαλκόνι, φαίνεται απευθύνθηκε σε byb και όχι σε εκτροφέα του εξωτερικού. Αυτοί κι αν κάνουν τις σωστές ερωτήσεις. Και δεν τις κάνουν μόνο, όταν σου κάνουν το τραπέζι μιας κι έχεις έρθει από μακριά ανά πάσα στιγμή σε μετράνε.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ε οχι ....φυλακισμενο δεν θα ειχα ποτε σκυλο
Ειχα 3 σκυλια εως τωρα γενικα σε ολη μου την ζωη....ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ βγαινανε τρελες ωρες και ποτε δεν τα αφηνα μονα τους σε κηπο - αυλη μπαλκονι με την εννοια που τα εχουν καποιοι κλεισμενους σε 4 τοιχους.....

Αυτο που θελω να πω ειναι ...πως θα καταλαβει ο εκτροφεας π.χ μαι τετοια περιπτωση με μια αλλη......αυτο εννοω...δλδ εμενα αμα με ρωταγε μαλλον δεν θα μου το εδινε ενω στην ουσια θα επρεπε να μου το δωσει ...αυτο ηθελα να διαχωρισω

Δεν θα το καταλάβει γιατι δεν θα το ξερει ουτε ο ιδιος ο ιδιοκτήτης!!! Αν παω εγω σε ενα εκτροφεα κ του πω θελω σκυλο να κοιμάται στο κρεβατι μου κ εγω στο πάτωμα δεν εχω προβλημα κ τετοια θα γουστάρει !!! Αλλα αμα μετα απο 1 χρονο γυρίσω κ του πω, ακου να δεις ο σκυλος δεν γουσταρει το κρεβατι τελικα κ την αραζει κ κοιμάται στο μπαλκονι πιστευεις οτι θα μου πει κατι ???

Μιλαμε για αυτους που πανε κ λενε εγω δεν μπορω με τον σκυλο μεσα στο σπιτι κ θα τον εχω στο μπαλκόνι να αράζει !!

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Δεν θα το καταλάβει γιατι δεν θα το ξερει ουτε ο ιδιος ο ιδιοκτήτης!!! Αν παω εγω σε ενα εκτροφεα κ του πω θελω σκυλο να κοιμάται στο κρεβατι μου κ εγω στο πάτωμα δεν εχω προβλημα κ τετοια θα γουστάρει !!! Αλλα αμα μετα απο 1 χρονο γυρίσω κ του πω, ακου να δεις ο σκυλος δεν γουσταρει το κρεβατι τελικα κ την αραζει κ κοιμάται στο μπαλκονι πιστευεις οτι θα μου πει κατι ???

Μιλαμε για αυτους που πανε κ λενε εγω δεν μπορω με τον σκυλο μεσα στο σπιτι κ θα τον εχω στο μπαλκόνι να αράζει !!
Αυτοι καλο θα ηταν να μην περνανε σκυλια...

Grifos....Δεν διαβασες καλα τα μνμτα μου μαλλον(δεν το πηρα για το μπαλκονι...απλα κοιμαται εκει γτ εκει θελει),,,,,...

Για τον εκτροφεα που το πηρα ...σαφεστατα ηταν εκτροφεας καλος , αφου ειναι αρκετα γνωστος,...εγω εμενα εκει ενα διαστημα και για αυτο δεν χρειαστηκε τπτ απο τα παραπανω που αναφερεις...και δεν ηταν εκτροφεας της πισω αυλης..εννοειται αυτο.....
Σαφεστατα αμα ξαναπαρω σκυλο θα κοιταξω και για Ελληνα εκτροφεα....

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Αυτοι καλο θα ηταν να μην περνανε σκυλια...

Grifos....Δεν διαβασες καλα τα μνμτα μου μαλλον(δεν το πηρα για το μπαλκονι...απλα κοιμαται εκει γτ εκει θελει),,,,,...

Για τον εκτροφεα που το πηρα ...σαφεστατα ηταν εκτροφεας καλος , αφου ειναι αρκετα γνωστος,...εγω εμενα εκει ενα διαστημα και για αυτο δεν χρειαστηκε τπτ απο τα παραπανω που αναφερεις...και δεν ηταν εκτροφεας της πισω αυλης..εννοειται αυτο.....
Σαφεστατα αμα ξαναπαρω σκυλο θα κοιταξω και για Ελληνα εκτροφεα....

Συμφωνω !!

Αρα ολοι οι ελληνες εκτροφεις θα σου δίνανε σκυλο με αυτα που λες οποτε μην τρελαίνεσαι δεν ειναι κ μπαμπούλες!