Λοιπον τωρα που εχω γνωρισει τον Μανουσο λιγο καλυτερα μπορω να πω οτι ειναι εκπληκτικος, μεσα σε 2 μερεσ εμαθε τις εντολες "καθησε' και 'δωσε μου το χερι". Ειναι πολυ εξυπνος και τα πιανει σχεδον με την πρωτη, βεβεα δεν συνεχεισαμε την εκπαιδευση γιατι ολο αυτον τον καιρο πηγαμε στις ελιες, με τον μανουσο ενοειτε. Στην αρχη φοβομουνα λιγακι μην τυχον και φυγει απο κοντα μου αλλα ευτυχως δεν εφευγε πολυ μακρυα και ακομα οταν δεν τον εβλεπα και τον φωναζα ερχοτανε αμεσως διπλα μου. φυσικα βοηθησε και ο μανουσος, δαγκωνε και κυνηγουσε τις ελιες που επεφταν, δαγκωνε και τραβουσε τα πανια ή εμπαινε απο κατω και μετα δεν μπορουσε να βγει!!1 χι χι χι χι..
Εχω και ενα δυσαρεστο οταν πηγαμε προχτεσ στο γιατρο για το 2 εμβολιο εχασε μισο κιλο, και με ειπε η γιατρος να τον βαλω κανενα κιλο. Τον ταισω κροκετες και μαλλον οι συγκεκριμενες δεν τον πολυαρεσουν, πηγα πηρα αλλες πηρα και κονσερβες και ξεκινησαμε εντατικα για να βαλουμε κιλα!!!!!
Ααααα επισης ενα απιθανο πραγμα που εκανε πριν κανα 2 βδομαδες τον ειχα μεσα στο σπιτι αλλα το νερο του το εχω εξω στην αυλη και μια στιγμη πηγε στην πορτα και αρχισε να την γρατζουναει και αμεσως καταλαβα οτι κατι ηθελε, του ανοιξα και πηγε να πιει νερο.
Αυτα προς το παρον!!!