Μανούσος

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Γλυκας ο Μανουσος να σου ζησει,πραγματικα η φωτογραφια με την γατα ειναι ολα τα λεφτα!!!Να σου ζησειιιιι.....

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!

Λοιπον πήγαμε σήμερα στη γιατρό και είναι 5,100 kgr, είναι ενα κίλο πιο βαρύς απο το γάτο!!!!!!

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Από τα πιο όμορφα γκριφονάκια που έχω δεί και μ' αρέσουν και τα λίγα μαύρα μαλλάκια πάααααααρα πολύ! Φυσικά όπως ειπώθηκε πολλάκις, η φωτο με τη γάτα σούπερ. Να τον χαίρεσαι:)

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Λοιπον τωρα που εχω γνωρισει τον Μανουσο λιγο καλυτερα μπορω να πω οτι ειναι εκπληκτικος, μεσα σε 2 μερεσ εμαθε τις εντολες "καθησε' και 'δωσε μου το χερι". Ειναι πολυ εξυπνος και τα πιανει σχεδον με την πρωτη, βεβεα δεν συνεχεισαμε την εκπαιδευση γιατι ολο αυτον τον καιρο πηγαμε στις ελιες, με τον μανουσο ενοειτε. Στην αρχη φοβομουνα λιγακι μην τυχον και φυγει απο κοντα μου αλλα ευτυχως δεν εφευγε πολυ μακρυα και ακομα οταν δεν τον εβλεπα και τον φωναζα ερχοτανε αμεσως διπλα μου. φυσικα βοηθησε και ο μανουσος, δαγκωνε και κυνηγουσε τις ελιες που επεφταν, δαγκωνε και τραβουσε τα πανια ή εμπαινε απο κατω και μετα δεν μπορουσε να βγει!!1 χι χι χι χι..
Εχω και ενα δυσαρεστο οταν πηγαμε προχτεσ στο γιατρο για το 2 εμβολιο εχασε μισο κιλο, και με ειπε η γιατρος να τον βαλω κανενα κιλο. Τον ταισω κροκετες και μαλλον οι συγκεκριμενες δεν τον πολυαρεσουν, πηγα πηρα αλλες πηρα και κονσερβες και ξεκινησαμε εντατικα για να βαλουμε κιλα!!!!!

Ααααα επισης ενα απιθανο πραγμα που εκανε πριν κανα 2 βδομαδες τον ειχα μεσα στο σπιτι αλλα το νερο του το εχω εξω στην αυλη και μια στιγμη πηγε στην πορτα και αρχισε να την γρατζουναει και αμεσως καταλαβα οτι κατι ηθελε, του ανοιξα και πηγε να πιει νερο.
Αυτα προς το παρον!!!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Να τον χαίρεσαι το Μανουσάκο σου!!
Θα σου έλεγα φιλικά να τον προσέχεις λίγο περισσότερο.Δηλαδή δεν είναι ότι καλύτερο να μην του έχεις λουρί και να μην έχεις οπτική επάφη.
Χίλια δυο μπορεί να συμβούν!!
Επίσης γράψε αν θες ποιά τροφή του δίνεις και χάνει κιλά??

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Ευχαριστω πολυ radionuclide1
Δεν ξερω τι μαρκα ειναι γιατι μου την εχει φερει ενας φιλος που του προσεχα το σκυλι του, δεν ειναι οτι την ετρωγε κ αδυνατησε απλα δεν ετρωγε πολυ γι αυτο έχασε κιλά, προφανος δεν του άρεσε η συγκεκριμενή, νομιζα οτι οσο ετρωγε του αρκουσε γιατι και το αλλο σκυλι που ειχα δεν ετρωγε μεγάλη ποσότητα, αλλα κάθε σκύλι ειναι διαφορετικό. Τωρα του έχω πάρει μια άλλη πεντιγρι και σε συνδιασμο με κονσερβες ειναι μια χαρα και νομιζω οτι η κοιλιτσα του πάχυνε!!
Δεν ειναι οτι τον αφήνω χωρίς λουρί καθε φορά που βρισκόμαστε έξω άπλα επηδή έτυχε και πήγαμε στο χωρίο ηταν μια ευκαιρια για να τρέξει και να παίξει. Αλλα στο σπίτι εκτός αύλης πάντα με λούρι!!! Επίσης επηδή έπαθα και έμαθα έχω πάντα μαζί μού ατροπίνη όταν πάμε βόλτα εκ΄τός πόλεως!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Αυτό που σου λέει ο Βαγγέλης να κάνεις. Αν ψάξεις λίγο στο forum θα βρεις πολλά θέματα που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις μια σωστή τροφή για το Μανούσο

delijohn

Active Member
3 Αυγούστου 2010
32
0
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!!
Οπως είπα πηρα την πεντιγκρι , την τρωει ευχαριστα (οταν τελειωσει θα παρω καποια αλλη για αλλαγη!) και εχει βάλει 700 γραμμαρία και η γιατρος με είπε οτι παμέ παρα πολυ καλα!!!