Καλησπέρα,
Έτσι είναι αυτά τα (εξειδικευμένα) πράγματα... ακριβά!
Γιατί (σε αρκετές περιπτώσεις) "το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι"!!!
Θα προσπαθήσω να κάνω κανα δυό ερωτήσεις και θα σου πω...Κάνε το καλό και δώσε κανένα τίμιο σε τιμή τότε
Σε κάτι ΠΟΛΥ φθηνό!!!...Τώρα σε κάτι πιό φτηνό, πρέπει να απευθυνθείς στον Καραμπάτσο.
Έχω κάποιον υπόψη για ολόσωμο μανίκι - να στον στείλω?
Ήχους, κίνηση, τα πάντα όλα. Και είναι τελείως ρεαλιστικό.Κάνει και ήχους;
με ποσα πανω κατω θες και τι μανικι θες
Αφού δεν υπάρχει άλλος; λες να το βάλω στην Άιρα και να δαγκώνω εγώ για αλλαγή lolκ θα φορας εσυ το μανικι ας πουμε?
ΟΚ! έτσι κι αλλιώς όπως έγραψα και πιο πάνω ο βασικός λόγος είναι να κάνει και κάτι άλλο η κακομοίρα για αλλαγή.πάρε ένα tug και εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις χωρίς κίνδυνο κάποιο μαλακό σαν αυτό...http://www.gappay.gr/product.php?id_product=319
το μανίκι είναι μια ολόκληρη διαδικασία και δεν είναι εύκολο να ''φτιάξεις'' μόνος σου το δάγκωμα της σκύλας.....
αν βάλεις όμως τα δαγκωματάκια με μορφή παιχνιδιού στην βασική υπακοή , θα ανεβάσεις την σκύλα και αυτό είναι κάτι που θα την οφελήσει έτσι και αλλιώς....
όσον αφορά την ίδια την διαδικασία της προστασίας καλό θα είναι να δουλέψεις την ''ψυχολογία'' της σκύλας...
μπορεις να κοιταξεις στο pet-spot στον Αγ.Στεφανο.
ξεκινα με λουκανικο κ μετα με μαξιλακι.
χωρις να ξερω βεβαια τι εχεις κανει στον σκυλο σου, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να τον πας κατευθειαν σε μανικι.
οσον αφορα τα "drives για προστασια", σιγουρα δεν μπορεις να τα δωσεις εσυ κ ακομα πιο σιγουρα δεν θα ηθελες να βγαλει "προστασια" απεναντι σου.
αλλωστε υπαρχουν σκυλια που βγαζουν "προστασια" κανοντας χρηση του Prey drive.
μια χαρα θα δουλεψει το prey drive, αλλωστε παιχνιδι ειναι, την κανεις να θελει κ να κυνηγησει ενα αντικειμενο.Αφού δεν υπάρχει άλλος; λες να το βάλω στην Άιρα και να δαγκώνω εγώ για αλλαγή lol
ΟΚ! έτσι κι αλλιώς όπως έγραψα και πιο πάνω ο βασικός λόγος είναι να κάνει και κάτι άλλο η κακομοίρα για αλλαγή.
Όσο αφορά τώρα την ψυχολογία τι ακριβώς μπορώ να κάνω; Δώσε κάποιο παράδειγμα αν μπορείς.
και πάλι πες ότι την δένω σε ένα δέντρο και κάνω εγώ pray drive, δεν θα δουλέψει σωστά γιατί θα έχει εμένα απέναντι της, καλά δεν λέω;
Έχω στηθόλουρο άρα να πάω να πάρω ένα τσουβαλάκι, έγινεεεεεε!!μια χαρα θα δουλεψει το prey drive, αλλωστε παιχνιδι ειναι, την κανεις να θελει κ να κυνηγησει ενα αντικειμενο.
δεν χρειαζεται να την δεσεις σε σταθερο σημειο.
για να την δεσεις θα χρειαστεις στηθολουρο κ δεν θα παιξεις με tug, χρειαζεσαι "τσουβαλακι-πανακι".
ξεκινα εχοντας την ελευθερη.
κ αφου δεν εχει δουλευτει καθολου ουτε στο "τσουβαλακι", θα ηταν καλυτερα να την ξεκινησεις απο αυτο.
οσον αφορα την ψυχολογια...υποθετω οτι η TARA εννοει να της ανεβασεις την αυτοπεποιθηση, να μην φοβαται καταστασεις κ αντικειμενα.