Μανίκια σωματοφυλακής

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κάνε το καλό και δώσε κανένα τίμιο σε τιμή τότε
Θα προσπαθήσω να κάνω κανα δυό ερωτήσεις και θα σου πω...
Γιατί το θέμα είναι να μην δαγκώσει το μανίκι και να σου κόψει το μπράτσο!!!

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
με ποσα πανω κατω θες και τι μανικι θες

Τίποτα το ιδιαίτερο, κανένα 50€ θα ήταν μια χαρά. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά μόνος μου δεν έχω παρέα για βοήθεια. Πιο πολύ το θέλω γιατί όλο βασική υπακοή έχει λιώσει η μικρή, να κάνουμε και τπτ άλλο (προστασία - δαγκώματα) να της εξάψω το ενδιαφέρον για αλλαγή.
Το θέμα είναι ότι μόνος μου πιο πολύ θα το πάρει σαν παιχνίδι και δεν θα είναι τόσο εύκολο να της δώσω drives για προστασία. Αυτά.

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
μπορεις να κοιταξεις στο pet-spot στον Αγ.Στεφανο.

ξεκινα με λουκανικο κ μετα με μαξιλακι.

χωρις να ξερω βεβαια τι εχεις κανει στον σκυλο σου, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να τον πας κατευθειαν σε μανικι.

οσον αφορα τα "drives για προστασια", σιγουρα δεν μπορεις να τα δωσεις εσυ κ ακομα πιο σιγουρα δεν θα ηθελες να βγαλει "προστασια" απεναντι σου.
αλλωστε υπαρχουν σκυλια που βγαζουν "προστασια" κανοντας χρηση του Prey drive.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
με ενα 50αρικο δεν θα βρεις μανικι,ουτε καν καλο σφηνομανικο.
παρε κανα ταγκ οπως σου λεει ο γιωργος,καλυτεραθα εινναι και θα μπορεις να του δωσεις μια βαση.καλυτερα ετσι παρα να κανεις κακο (που δενν θα το καταλαβεις) στο σκλι με το μανικι.
αν παλι επειμενεις ναξερεις οτι θα πρεπει να παρεις σειρα και οχι ενα και τελειωσες.
ειναι διαδικασιια ολοκληρη αλμπ

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
πάρε ένα tug και εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις χωρίς κίνδυνο κάποιο μαλακό σαν αυτό...http://www.gappay.gr/product.php?id_product=319
το μανίκι είναι μια ολόκληρη διαδικασία και δεν είναι εύκολο να ''φτιάξεις'' μόνος σου το δάγκωμα της σκύλας.....
αν βάλεις όμως τα δαγκωματάκια με μορφή παιχνιδιού στην βασική υπακοή , θα ανεβάσεις την σκύλα και αυτό είναι κάτι που θα την οφελήσει έτσι και αλλιώς....
όσον αφορά την ίδια την διαδικασία της προστασίας καλό θα είναι να δουλέψεις την ''ψυχολογία'' της σκύλας...

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
κ θα φορας εσυ το μανικι ας πουμε?
Αφού δεν υπάρχει άλλος; λες να το βάλω στην Άιρα και να δαγκώνω εγώ για αλλαγή lol

πάρε ένα tug και εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις χωρίς κίνδυνο κάποιο μαλακό σαν αυτό...http://www.gappay.gr/product.php?id_product=319
το μανίκι είναι μια ολόκληρη διαδικασία και δεν είναι εύκολο να ''φτιάξεις'' μόνος σου το δάγκωμα της σκύλας.....
αν βάλεις όμως τα δαγκωματάκια με μορφή παιχνιδιού στην βασική υπακοή , θα ανεβάσεις την σκύλα και αυτό είναι κάτι που θα την οφελήσει έτσι και αλλιώς....
όσον αφορά την ίδια την διαδικασία της προστασίας καλό θα είναι να δουλέψεις την ''ψυχολογία'' της σκύλας...
ΟΚ! έτσι κι αλλιώς όπως έγραψα και πιο πάνω ο βασικός λόγος είναι να κάνει και κάτι άλλο η κακομοίρα για αλλαγή.
Όσο αφορά τώρα την ψυχολογία τι ακριβώς μπορώ να κάνω; Δώσε κάποιο παράδειγμα αν μπορείς.

μπορεις να κοιταξεις στο pet-spot στον Αγ.Στεφανο.

ξεκινα με λουκανικο κ μετα με μαξιλακι.

χωρις να ξερω βεβαια τι εχεις κανει στον σκυλο σου, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να τον πας κατευθειαν σε μανικι.

οσον αφορα τα "drives για προστασια", σιγουρα δεν μπορεις να τα δωσεις εσυ κ ακομα πιο σιγουρα δεν θα ηθελες να βγαλει "προστασια" απεναντι σου.
αλλωστε υπαρχουν σκυλια που βγαζουν "προστασια" κανοντας χρηση του Prey drive.

και πάλι πες ότι την δένω σε ένα δέντρο και κάνω εγώ pray drive, δεν θα δουλέψει σωστά γιατί θα έχει εμένα απέναντι της, καλά δεν λέω;

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
39
Αφού δεν υπάρχει άλλος; λες να το βάλω στην Άιρα και να δαγκώνω εγώ για αλλαγή lol

ΟΚ! έτσι κι αλλιώς όπως έγραψα και πιο πάνω ο βασικός λόγος είναι να κάνει και κάτι άλλο η κακομοίρα για αλλαγή.
Όσο αφορά τώρα την ψυχολογία τι ακριβώς μπορώ να κάνω; Δώσε κάποιο παράδειγμα αν μπορείς.

και πάλι πες ότι την δένω σε ένα δέντρο και κάνω εγώ pray drive, δεν θα δουλέψει σωστά γιατί θα έχει εμένα απέναντι της, καλά δεν λέω;
μια χαρα θα δουλεψει το prey drive, αλλωστε παιχνιδι ειναι, την κανεις να θελει κ να κυνηγησει ενα αντικειμενο.
δεν χρειαζεται να την δεσεις σε σταθερο σημειο.
για να την δεσεις θα χρειαστεις στηθολουρο κ δεν θα παιξεις με tug, χρειαζεσαι "τσουβαλακι-πανακι".
ξεκινα εχοντας την ελευθερη.
κ αφου δεν εχει δουλευτει καθολου ουτε στο "τσουβαλακι", θα ηταν καλυτερα να την ξεκινησεις απο αυτο.

οσον αφορα την ψυχολογια...υποθετω οτι η TARA εννοει να της ανεβασεις την αυτοπεποιθηση, να μην φοβαται καταστασεις κ αντικειμενα.

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
μια χαρα θα δουλεψει το prey drive, αλλωστε παιχνιδι ειναι, την κανεις να θελει κ να κυνηγησει ενα αντικειμενο.
δεν χρειαζεται να την δεσεις σε σταθερο σημειο.
για να την δεσεις θα χρειαστεις στηθολουρο κ δεν θα παιξεις με tug, χρειαζεσαι "τσουβαλακι-πανακι".
ξεκινα εχοντας την ελευθερη.
κ αφου δεν εχει δουλευτει καθολου ουτε στο "τσουβαλακι", θα ηταν καλυτερα να την ξεκινησεις απο αυτο.

οσον αφορα την ψυχολογια...υποθετω οτι η TARA εννοει να της ανεβασεις την αυτοπεποιθηση, να μην φοβαται καταστασεις κ αντικειμενα.
Έχω στηθόλουρο :p άρα να πάω να πάρω ένα τσουβαλάκι, έγινεεεεεε!!

Μέσα από τα ''παιχνίδια'' την έχω ήδη σε πολύ καλό επίπεδο στο θέμα αυτοπεποίθησης. Δεν φοβάται τίποτα! ούτε αντικείμενα ούτε ήχους. Έχω δουλέψει ήδη και το κράτημα στο δάγκωμα, δηλαδή την ώρα που παίζουμε tug την χαζοβάραγα στα πλευρά και στο κεφάλι, ή έκανα απότομους ήχους και κινήσεις. Είναι σε καλό επίπεδο δεν αφήνει με τίποτα.

• Like
Reactions: george_gs