Τα κάνω μόνος γιατί δυστυχώς δεν έχω κάποιον για παρέα ώστε να βοηθάει και να τον βοηθάω και γω. Το τι θέλω να κάνω είναι όσα μπορώ να του μάθω να του τα μάθω. Δεν έχω κάποιο όριο, το καλοκαίρι φαντάσου θα την ξεκινήσω και agility.Γιατί τα κάνεις μόνος?και τι θες να κάνεις με τον σκύλο?
Δεν της βάζω όρια, ότι μπορεί να κάνει θα το κάνει. Δεν λέω όχι σε τίποταεφόσον της αρέσει το δάγκωμα γιατί δεν ασχολείσαι με κάποιο σπορ...;
πιθανά το ΙPO να ήταν μια πολύ καλή διέξοδος εκτόνωσης για την σκύλα...(εαν και εφόσον σου αρέσει και εσένα το άθλημα και δεν ''πεθαίνεις'' για την φύλαξη...)
όσον αφορά την δουλειά στην ψυχολογία της σκύλας για το κομμάτι της φύλαξης, είναι δύσκολο να ανοίξουμε μια τέτοια κουβέντα ιντερνετικά μιας και πρόκειται για πολύ λεπτούς χειρισμούς που αν δεν γίνουν με τον κατάλληλο τρόπο και σε κατάλληλες συνθήκες απο ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν, υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει ότι καλό στον χαρακτήρα της έφτιαξες ήδη.
Αν ειναι οικονομικής φύσεως το προβλημα οκ..αλλιως υπάρχουν εκπαιδευτές αυτο ρωτησα πριν!τι σκυλάκι εχεις;;;Τα κάνω μόνος γιατί δυστυχώς δεν έχω κάποιον για παρέα ώστε να βοηθάει και να τον βοηθάω και γω. Το τι θέλω να κάνω είναι όσα μπορώ να του μάθω να του τα μάθω. Δεν έχω κάποιο όριο, το καλοκαίρι φαντάσου θα την ξεκινήσω και agility.
Αν ειναι οικονομικής φύσεως το προβλημα οκ..αλλιως υπάρχουν εκπαιδευτές αυτο ρωτησα πριν!τι σκυλάκι εχεις;;;
Ωραιο το ατζιλιτι πολυ χαρούμενο και απαιτητικό και δυσκολο
IPo δεν ειναι αλλα οκΧαχα
Μπορεις και να τε συνδυάσεις!
τωρα ξερεις οτι εγω λεω κακιουλες ε
ωραιο το βιντεο και σιγουρα και τα αλλα που εχεις κανει ωραια
αλλα καμια σχεση ολα αυτα με το πως ξεκινησες και πως καταληγει το θεμα.
τι θελω να πω δηλαδη.
ξεκινας θεμα ζητωντας ανγωριζει καποιος οιικονομικα μανικια κλπ
ωραια ως εδδω,μετα αναφερεις οτι θα φορας εσυ το μανικι.
2 ττα λαθη για εμενα...κανενα (σχεδον) σκλι δεν δαγκωσε κατευθειανν σε μανικι,ειναι μια διαδικασιαι αν θες που πρεπει να ακολουησεις....χρησιμοποιοντας αρχικα το πρευ του σκυλου 2 δεν φορας ποτε εσυ το μανικι (τουλαχιστον για τον αρχικο λογω που ανεφαιρες)
καταληγουμε αργοερα σε ενα μπειμπυ μαξλαρακι και αν μπορεις να χρησιμοποιησηεις το πρευ του σκυλου για να παιξεις/δδαγκωσει.
αν τα βαλεις ολααυτα σεμια λογικη σειρα θα καταλαβεις οτι καπου μαλον πας να το ξεκινησεις στραβα το πραμα.
σκεψου το λιγο,εχεις κανει τοσα στο σκλλι σου,θα βρεις ανετα μονος σου την απαντηση δεν φαινεσαι μπουνταλας
ταρα το οτι καποιος αγαπαει τον σκυλο του και ασχολειτε δεν σημαινει οτι του λεμε παρε μανικι και δωσε πονο......ειδικα οταν ξεκιναει ενα θεμα που ειναιι σανν να μας λεει...θα κανω σωματφυλακη στον σκυλο μου μονος μου,δωστε μου 5 σελιιδες με φτηνα μανικια..αφου κανεις ιπο ξερεις ποσυ ζημια μπορει να κανει στο σκλι,αυτο δεν εχει α κανει μετην αγαπη ουτε με το οτι θελει να ασχοληθει.
όχι δεν του λες πάρε μανίκι -(επειδή αγαπάει τον σκύλο του, πολύ περισσότερο δε για να κάνει ''φύλαξη''...) ξέρεις όμως πολύ καλά οτι το tug και το baby δεν θα κανει κακό στο σκυλί....ταρα το οτι καποιος αγαπαει τον σκυλο του και ασχολειτε δεν σημαινει οτι του λεμε παρε μανικι και δωσε πονο.......
απλα σε ο,τι κανεις,κοιτα να προσεχεις μην χαλασεις το ζωο.μανικι θα σου ελεγα να μην φορεσεις εσυ..βασικα ξεχασε το,δεν υπαρχει λογος το ζωο να δαγκωνει εσενα.θεωρω οτι εισαι διαψασμενος να κανεις πραγματα κ θα σε παρει η κατγφορα