Το swiffer της Γλυφαδας ολοκληρης.....με μακρυ μαλλι συμφωνω και εγω...αν τελειωσει και το Swiffer,δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα!!
aja1:aja1:aja1::cuniaoo:
Δεν ξερω τη με τραβαει προς αυτην τη φυλη.Εκτος απο αυτην τη φυλη σκευτομουν σοβαρα και τα westie αλλα δεν ξερω τη με εκανε να τα αφησω και να παω στα μαλτεζ.Αμα ξερει κανεις για τα westie (συμπεριφορα δηλ. νευρικο,ηρεμο.Μεγεθος κτλ.) μπορει και να μου αλλαξει γνωμη (λες να ανοιξω κανενα θεμα για αυτο.ANTO1034 έχω μια απορία!
Από τη στιγμή που το βασικότερο ίσως μορφολογικό χαρακτηριστικό του μαλτέζ είναι το μακρύ μεταξένιο μαλλάκι του, κι εσύ θες να το κουρέβεις γουλί, γιατί επέλεξες αυτή τη φυλή κι όχι κάποιο άλλο κοντότριχο;
Πρωτον την λεξει γουλι δεν την ενοουσα οπως καταλαβες εσυ.Ηθελα να πω πως θα του αφησω 2,3 εκατοστα τριχα.Κανένα σκυλί δεν πρέπει να κουρεύεται γουλί, έτσι κι αλλιώς (πόσο μάλλον το Maltese).
ANTO1034, μην χρησιμοποιείς διαφορετικού χρώματος γραμματοσειρά στις δημοσιεύσεις σου. Δεν ενδείκνυται.
Δεν υπάρχει σκυλί που να μην μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα συμπεριφοράς....Μονο σε ενα πραγμα τα χαλαμε...γραφει καπου πως μπορει να σου παρουσιασει προβληματα συμπεριφορας!!!Ισχυει αυτο;;;;;;;;;;;;;
Μη ξεχαστεις και δεν διαβασεις οσα σου βαλει το φροντιστηριο!!!!!!!!! Πρωτα αυτα και μετα τα θεματα του φορουμ. Γιατι μετα θα λες δεν προλαβα και θα τα κανεις τα νευρα τσαταλια της καθηγητριας.Ευχαριστω Chloe!!!!!!!!!!!
Δεν προλαβαινω να διαβασω οσα μου εδωσες γιατι πρεπει να παω σε αυτο το καταραμενο φροντιστηριο για μαθημα αγγλικων.
Μολις γυρισω θα τα διαβασω ολα με προσοχη!!!!!!!!!!!
Μη ξεχαστεις και δεν διαβασεις οσα σου βαλει το φροντιστηριο!!!!!!!!! Πρωτα αυτα και μετα τα θεματα του φορουμ. Γιατι μετα θα λες δεν προλαβα και θα τα κανεις τα νευρα τσαταλια της καθηγητριας.
(ο πόνος της καθηγητριας..........)
Ειμαι 12 ετων (μικρως, ε)Βιαστικός είσαι και υπερ-ενθουσιώδης (κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό...). Είπες κάτι για φροντιστήριο... πόσων ετών είσαι?
Εκτροφέα θα βρεις μέσω του ΚΟΕ. Διάβασε κι αυτό:
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=370
Με αυστραλεζικο ποιμενικο δεν ασχολιθηκα αλλοστε ψαχνω μικροσωμο!!!μεχρι στιγμης, εχουμε αυστραλεζικο ποιμενικο (κατα προτιμηση tea cup) μαλτεζ γκουλι και τωρα θα την πληρωσουν τα γουεστι...
ουαου!!!:maria:
Και οι γονεις μου ασχολουνται απλος παιρνω οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορω για να τους βοηθησω.Αλλοστε εγω ειχα την εμονη απο πολυ πιο μικρος με τα σκυλια και ετσι κολλησαν και αυτοι απο εμενα...Ναι είσαι πολύ μικρός
Καλύτερα να ασχοληθούν με το θέμα οι γονείς σου. Χαίρομαι όμως που σε απασχολεί και το ψάχνεις τόσο!