Μαλινουά by superman

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Ρε παιδιά με όλη αυτή τη συζήτηση νόμιζα ότι μαλινουά κόβουν κομμάτια, είδα λοιπόν ένα στον εκπαιδευτή με μια κοπελίτσα , παίζανε, τρέχει ο μπουνταλάς ο ελβις προς το μέρος του, παγώνω εγώ, αλλά βλέπω παιχνιδιάρικη αντίδραση, πάω , μου λεει η κοπέλα χαιδεψέτον άνετα, αρχίζουμε τα χάδια, ρε αυτό είναι πολύ νορμάλ σκυλάκι και εγώ νόμιζα ότι αντί για καλημέρα σου κόβει δαγκωνιά. Αφέλεια και από μέρους μου δεν λέω αλλά ντρόπη σου superman για την δυσφήμιση!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ακριβως φιλεναδα!
κυβελη δεν ειπα εγω πουθενα οτι τα μαλινουα ειναι ακοινωνητα πλασματα και οποιος τα πλησιαζει τον τρωνε μη λεμε τωρα χαζομαρες.
ειδικα οσοι ασχολουνται με σπορ δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι κοινωνικοποιημενο γιατι ο σκυλος δουλευει με παρουσια κοσμου.
κ εχει να κανει με το χαρακτηρα του σκυλου
αλλιως συμπεριφερετε στο χωρο του και αλλιως εξω.
μια κυρια που ξερω εχει 2 και δεν ασχολητε με εργασια αν βαλεις το σκυλο μεσα στο στοιβο και μπεις μεσα θα παιξεις μαζι του μια χαρα.
αν μπει η κυρια μεσα για κανε πως μπαινεις....και δεν εχει κανει καμια εκπαιδευση φυλαξης.
ξερω αλλο σκυλο που τον χαιδευεις στη βολτα κ μετα απο 5 λεπτα εσυ που τον εχεις χαιδεψει αν μπει στο κενελ του στο αμαξι για πλησιασε το αυτοκινητο...
τα μαλινουα ειναι σκυλια με κοινωνικη επιθετικοτητα.δεν ειπα οτι δεν κοινωνικοποιουντε μη μπερδευομαστε

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
έτσι είναι!!πολύ όμορφα σκυλιά και είμαι υπέρ ευχαριστημένος,που έψαξα και τελικά κατέληξα σε αυτή την ράτσα.αλλα μην τα λέμε παραέξω.
εμενα το δικό μου είναι σχεδόν όλοι μέρα καναπέ.και μόλις βγούμε από το σπίτι και κρατάω παιχνίδι η μπαλάκι,γίνετε αλιγάτορας.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αυτο εχει να κανει και με το χαρακτηρα του σκυλου.εμενα ας πουμε κατα τη διαρκεια της μερας δεν θα τη δεις ποτε μα ποτε ομως να καθετε.ενω δε κανει ζημιες παντα θα γυρναει γυρω γυρω κατι να κανει,να παιξει να βρει να μυρισει και αυτο δε σταματαει ποτε.
κ δεν ειμαστε κ στα καλα μας απο τα προχτες κατι μου λεει οτι μπηκαμε στο πρωτο μας οιστρο γιατι ο μπαμπης ειναι κολλημενος εκει

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Ο Μπάμπης........................το λουκάνικο...................είναι κολλημένος εκεί?:D

Πότε πρόλαβαν και κολλήσαν?:p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
O κοντός είναι πονηρόφατσα....τον έκοψα εγώ στο βιντεάκι...σιγανοπαπαδιά ποντικομαμή..:p

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ο κοντος θα φαει κλωτσες αμα πλησιασει τη κορακλα μου!!
αλλα μαλλον θα τον στειλω στους παππουδες του για μερικες μερες να μη τυρανιεται!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άλλο να την πλησιάσει ...άλλο να την φτάσει ..;):Dδεν είναι και super flying dog:p που θα στέκεται στον αέρα ..αχαχαχα

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
τσσσ!!!θα αιτηθω να μπαναριστητε ρε!!!
οχι γιατι χαλατε το θεμα αλλα γιατι λετε μαλακιες για το κοριτσι μου ε?μακρια οι σερνικοι