ασε που πιο τελειο σκυλι απο το κοκονι κ τον τσομπανο υπαρχει????!!!!!!!!!!
θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω μαζι σου και να σου πω και το εξηςχωρις να ειμαι ειδικος στα μαλι(αν και οι...παρεες μου ειναι...κακες και με πολλα μαλινουα ) εισαι σιγουρος οτι οι λεξεις ανασφαλεια, καλη φυλαξη και ταπεραμεντο ταιριαζουν? μηπως εννοεις κατι αλλο? εγω ειχα παντα την εντυπωση οτι ενας καλος φυλακας δεν πρεπει να ειναι ανασφαλης αλλιως γινεται επικυνδυνος.
Συμφωνω οτι πρεπει να σου ταιριαζει,οπως και ολες οι αλλες φυλες.Για μενα ειναι πολυ νευρωτικα και μαλλον και εγω σαν την ΤΑΡΑ θα το επνιγα σεν 24 ωρες! σκουληκια στον κωλο εχουν και δεν βαζουν μεσα γλωσσα,ολο γαβ και γκρινια ,σαν κακια συζηγος ενα πραμα
Η δικη μου αποψη ειναι οτι αυτο συμβαινει με ολα τα σκυλια ανεξαρτητου φυλης......
νευρικα,ανεξελεγχτα,φωνακλαδικα,οτι να'ναι μαλινουα
ανοικουν σε νευρικους,ανεξελεγχτους,φωνακλαδες,εγωιστες και οτι να'ναι ιδιοκτητες,
παιδια συγνωμη αν παραφερθηκα αυτα ειχα να πω
ο ιδιοκτητης χωρις πειρα ειναι πολυ καλυτερος αλλα και υπευθηνος θα ελεγα απο εκεινον που τα ξερει ολα..Ή και σε ιδιοκτήτες χωρίς πείρα...
συμφωνω απολυτα μαζι σου αν και μου εχουν τυχη και εξεραισεις οπως μαλινουα baby siter οπου μεγαλωσε στην κυριολεξια 1 μωρο και το προσεχε σαν δικο του μεχρι που πεθανε ο σκυλος,τωρα δε το μωρακι 8 ετων και με τους σκυλους ανερχομενο αστεριφιλε αδης καποιες φορες ειναι ετσι οπως το λες.κ αυτο επειδη εχουμε παραπανω εμπιστοσυνη απο οτι θα επρεπε σε εμας κ τα σκυλια μας κ εκει ειναι που γινεται η ξερη...για μενα παντως,εμπιστοσυνη δεν εχει στο σκυλι στο 100%.
φυσικα δεν διαφωνω μαζι σας με εκεινους που τα ξερουν ολα και αλλοι ακτος απο αυτου δεν υπαρχουν με αυτους διαφωνωσαφως!ολοι εχουμε κατι κατα νου....ετσι ειναι!
Αλλά σιγά σιγά καταλήγω στον κανόνα ότι τα μαλινουά (και κάποια άλλα σκυλιά) δεν είναι για άπειρους, όσο καλή θέληση και να έχουν, όση προσπάθεια και να ρίξουν. Κι ο εκπαιδευτής δεν είναι μαζί σου 24 ώρες το 24ωρο... Και κάποια πράγματα που ο άπειρος τα περνάει στο ντούκου, ένας εμπειρότερος τα βλέπει σαν αρχή προβλήματος και τα κόβει (είτε με βοήθεια εκπαιδευτή είτε χωρίς).Η δικη μου αποψη ειναι οτι αυτο συμβαινει με ολα τα σκυλια ανεξαρτητου φυλης
οποτε ...
" νευρικα ,ανεξελεγχτα , φωνακλαδικα ....οτι να'ναι ΣΚΥΛΙΑ
ανοικουν σε νευρικους , ανεξελεγχτους , φωνακλαδες , εγωιστες και οτι να'ναι ιδιοκτητες,"