Επισης, σε πρωτη φαση, βρασε το ρυζι σε απλο νερο και οχι σε ζουμι κρεατος για να μην τραβηξει το λαδι του κρεατος και κανει παλι διαρροια. Αργοτερα θα το βραζεις σε περισσοτερο νερο και λιγοτερο ζουμι και σταδιακα θα αυξανεις το ζουμι.Δεν το ήξερα αυτο και το έδωσα σπειρωτό.
Προσεξε και το λαδι που βαζεις στο φαγητο. Οχι ελαιολαδο ακομα. Ειναι βαρυ για τα σκυλια. Ξεκινα ηλιελαιο, ΛΙΓΟ και αργοτερα αυξανεις ποσοτητα και αρκετα αργοτερα αλλαζεις σε ελαιολαδο αν θες.