Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Έπρεπε να φοράτε και μπλούζες "Kill the Mall" να ενθουσιαστούν περισσότερο!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!Έπρεπε να φοράτε και μπλούζες "Kill the Mall" να ενθουσιαστούν περισσότερο!
...ή "Kill them all"Έπρεπε να φοράτε και μπλούζες "Kill the Mall" να ενθουσιαστούν περισσότερο!
Από που ξέρεις ότι έχει υιοθετηθεί ο λουκάνικος? τον έχεις δει? (λίγο άσχετο με το θέμα)Shadid-ako παρεούλα και μπυρίτσα έχει σχεδόν παντού, ειδικά τώρα που άνοιξε ο καιρός!! Δυστυχώς υπάρχουν σκηνικά αυτοσχέδιων κυνομαχιών... και συχνά περιστατικά πεσίματος σε ανυποψίαστα μικρόσωμα σκυλιά. Αν είναι κάποιος κάτοικος ξέρει τις κακοτοπιές, δεν ήθελα να προτείνω ένα μέρος και να μην προειδοποιήσω. Εμείς το αποφεύγουμε για τον ανάποδο λόγο, προσπαθούμε με πολύ κόπο να τον απευαισθητοποιήσουμε από καυγάδες και επιθετικότητα προς τα αρσενικά.
Btw ο Λουκάνικος δεν ήταν ποτέ πρόβλημα και έχει εδώ και καιρό υιοθετηθεί.
Καλά, εντάξει, μην τα παραλέμε κιόλα - έεεεεεεεεεεεεεεχουμε καιρό γι' αυτό!Τι γινεται ρε παιδια Γιναμε Ευρωπαιοι?
Στο πάρκο του Χολαργού έχει χώρο διαμορφωμένο ειδικά για σκυλιά με νερό παιχνίδια και καλή παρέα.και στο starbucks στην κηφισια επιτρεπονται στα τραπεζια εξωεχω δει πολλα σκυλακια και ξερετε κανενα παρκο περιφραγμενο για να τρεχουν τα σκυλια χωρις λουρι?
Aα, στον Ξαρχάκο παραδίπλα εννοείς?Θεσσαλονίκη στο καινούργιο μαγαζί που άνοιξε μέσα στο πάρκο της ΧΑΝΘ, ζήτησα κανένα ποτηράκι μιας χρήσης για να βάλω νερό στο σκυλί και μου απάντησαν ότι έχουν ειδικά μπολ για τα σκυλιά (!!!!) και μου έφεραν! Όλοι οι σερβιτόροι ήταν φιλικοί απέναντι της. Η Λούση απλά περίμενε το φαγητό χαχα. Treehouse νομίζω ότι λέγεται το μαγαζί.
Δεν το ήξερα, παραξενεύτηκα όταν μου είπε ότι έχουν δοχεία για τα σκυλιά. Καλό είναι πάντως, και από φαγητό και από εξυπηρέτηση.Aα, στον Ξαρχάκο παραδίπλα εννοείς?
Καλά εκεί γίνεται το σκυλομάνι, αν δεν ήταν και dog friendly δεν θα πατούσε ψυχή! Ωραίο μαγαζάκι μου φάνηκε πάντως.