C chris New Member 6 Σεπτεμβρίου 2009 2 0 6 Σεπτεμβρίου 2009 #41 κοιτα, εγώ μένω σε μεγάλο διαμέρισμα και έψαχνα πολυ καιρο μέχρι να βρω την κατάλληλη ράτσα που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής μου και στον χαρακτήρα μου. τελικα κατέληξα στα παγκ. ψάξε το λιγο, είναι σκυλιά συντροφίας με απίστευτο χαρακτήρα..
κοιτα, εγώ μένω σε μεγάλο διαμέρισμα και έψαχνα πολυ καιρο μέχρι να βρω την κατάλληλη ράτσα που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής μου και στον χαρακτήρα μου. τελικα κατέληξα στα παγκ. ψάξε το λιγο, είναι σκυλιά συντροφίας με απίστευτο χαρακτήρα..
Apkok Well-Known Member 25 Ιουλίου 2008 67 0 athens 6 Σεπτεμβρίου 2009 #42 kopritis said: σκύλος δε θα κακοπεράσει (πχ δε θα καταλήξει σε βαρέλι στην Κρήτη). Click to expand... τι να πει κανεις παλι!!!!ασχολιαστο και απαραδεκτο!!!!!!
kopritis said: σκύλος δε θα κακοπεράσει (πχ δε θα καταλήξει σε βαρέλι στην Κρήτη). Click to expand... τι να πει κανεις παλι!!!!ασχολιαστο και απαραδεκτο!!!!!!
french bulldog Well-Known Member 28 Αυγούστου 2009 292 0 7 Σεπτεμβρίου 2009 #43 Εσύ τελικά τη σκέφτεσαι να αγοράσεις? Τι ράτσα?