Μία μικρή βοήθεια...!

Gianniskaz

Member
4 Σεπτεμβρίου 2009
14
0
Καλησπέρα,
Εδω και κανεναν μηνα εχω αρχισει και σκεφτομαι την αγορα ενος σκυλου πολυ σοβαρα...!Ειμαι φοιτητης και μενω σε διαμερισμα στην Αθηνα...!Υπαρχου μερικες ρατσες σκυλουν που μου αρεσουν(π.χ Beagle, Jack Russel) αλλα δεν ξερω αν μου ταιριαζουν ή αν μπορουν να ζουν σε διαμερισμα...Για αυτο θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτο...και αν μπορειτε να μου προτεινεται καποιες ρατσες...!
Ευχαριστω εκ των προτερων για την Βοηθεια...!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλύτερα να βάλεις μεγάλο δανό σε διαμέρισμα παρά τζακ ράσελ :D
Για να σε βοηθήσουμε πες μας τι σκύλο ψάχνεις. Δεν υπάρχουν σκυλιά "για διαμέρισμα", για "αυλή", για "μπαλκόνι" ή για "δρόμο".
Δεν έχεις άλλα κριτήρια?
Σου αρέσουν αυτές οι δύο φυλές για συγκεκριμένους λόγους?

Gianniskaz

Member
4 Σεπτεμβρίου 2009
14
0
Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας...!
Τον σκυλο θα μπορω να τον βγαζω βολτα 2-3 φορες την μερα επισης δεν θα μενει και πολλες ωρες μονος γιατι μενω μαζι με την αδερφη μου η οποια εργαζεται κυριως βραδια ή απογευματα και θα μενει μεσα στο σπιτι και οχι στο μπαλκονι για παραδειγμα...!Οι συγκεκριμενες ρατσες με τραβηξαν λογου του μεγεθους τους...!Πιο συγκεκριμενα τα beagle τα λατρεψα επισης γιατι ειναι πανεμορφα και εχουν εναν μοναδικο τροπο να σε κοιτανε...!

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Παντως εγω γνωριζω για πολλα Beagle που μενουν σε διαμερισματα.
Εγώ να δεις πόσα έχω γνωρίσει. Γι αυτό το λέω. :D

Σκύλο διαλέγεις βάσει ιδιοσυγκρασίας και όχι βάσει εμφάνισης. Εντάξει, για το μέγεθος, απόλυτα κατανοητό. Τα βάζεις κάτω και σκέφτεσαι τι θες από ένα σκυλί και τι μπορείς να του προσφέρεις και αρχίζεις και ψάχνεις ανάλογα.

Gianniskaz

Member
4 Σεπτεμβρίου 2009
14
0
Θελω απο ενα σκυλι να ειναι υπακουο(φυσικα γνωριζω οτι η εκπαιδευση θα παιξει σημαντικο ρολο, κατι το οποιο δεν θα βαρεθω να κανω...και θα προσπαθησω να το κανω με τον καλυτερο τροπο...!) επισης θελω να ειναι δραστηριο, να μην ειναι επιθετικο, να ειναι παιχνιδιαρικο και να με ακολουθει χωρις να βαριεται(παραδειγματος χαρη σε μια γρηγορη βολτα τρεξιμο)...!Τωρα οσο για το μεγεθος θα προτιμουσα κατι στο μεγεθος των Beagle...!Βεβαια καθε προταση(οποιουδηποτε μεγεθους) ειναι ευπροσδεκτη...!Τελος μπορω να του προσφερω ενα διαμερισμα 3αρι οτι χρειαστει απο τροφες κτηνιατρους και λοιπα(χωρις να νοιαζομαι για το οικονομικο αλλιως δεν θα σκεφτομουν να παρω σκυλο) και πολυ πολυ αγαπη...!

giannis

Well-Known Member
1 Μαϊου 2009
81
0
γιατι δεν βλεπεις και για σναουζερ;
ή τα μινι ή τα στανταρ.
ειναι απιστευτα σκυλια και δυστηχος(ή ευτηχος :)) δεν τα γνωριζει πολυ ο κοσμος.

french bulldog

Well-Known Member
28 Αυγούστου 2009
292
0
Καλά εγώ θα πρότινα Γαλλικό μπουλτόγκ επειδή έχω και εγώ αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που προσδοκής!:D

Gianniskaz

Member
4 Σεπτεμβρίου 2009
14
0
Ευχαριστω πολυ για της συμβουλες σας και της αποψεις σας και πραγματικα τις εχω σκεφτει ολες αυτες της επιλογες αλλα τα περισσοτερα δεν μου 'κανουν'...!:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ενα ημίαιμο μήπως? Δραστήριο, υπακουο, σε μέγεθος Beagle.... εχουμε πολλά!:)
Το "υπάκουο" φυσικά θα χρειαστεί δουλειά απο μέρους σου σε κάθε περίπτωση...

Gianniskaz

Member
4 Σεπτεμβρίου 2009
14
0
Και εδω ερχομαι να ρωτησω...απο χθες που τριγυριζω στο internet εχω σκεφτει μηπως και υιοθετησω κανενα...αλλα αυτο που θελω ειναι ενα μικρου μεγεθους δηλαδη να φτανει στο περιπου μεχρι 40-45 εκατοστα και 10-15 κιλα να ειναι ομορφο(σαν τα Beagle) με κοντη κατα προτιμηση τριχα και ηλικιας μεχρι 2.5 μηνων...!Θα μπορουσα να βρω πιστευεις καποιο κουταβακι με τα παραπανω χαρακτηριστικα?και ας ειναι και ημιαιμο δεν εχω τετοια κοληματα...!

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Εκατονταδες......Εψαξες την ενοτητα που χαριζουν σκυλακια στο φορουμ?

Gianniskaz

Member
4 Σεπτεμβρίου 2009
14
0
Για να πω την αληθεια τωρα την ψαχνω...!Και απιστευτα ομορφες φατσες μεσα...αμεσα ερωτευσιμες...!Αλλα ο μονος μου ενδιασμος ειναι αν θα γινουν οπως λενε 15 κιλα(π.χ) και 40 εκατοστ.(π.χ) ή θα μεγαλωσουν πιο πολυ...!

Υ.γ : Και κατι ακομη...οταν λενε θα γινουν μεσσαιου μεγεθους τι εννοουν?Ευχαριστω εκ των προτερων...!