Μάρκος κι εσείς???Καλώς ήρθες!!! Να χαίρεσαι το κουκλί σου!!! Συνονόματοι κι εμείς.
Kαλως σας βρηκα!!!
Μάρκος κι εσείς???Καλώς ήρθες!!! Να χαίρεσαι το κουκλί σου!!! Συνονόματοι κι εμείς.
Δες εδω ένα θέμα και εδώ ένα άλλο. Αυτο το κολπο με την πετσετα το κανουν και στα μωρά.ευχαριστωωωωωω!!!!!!!!
και για τις τοσες συμβουλες!!!!!
μασουλητηρια εννοεις κουκλακια, σκηνακια κ τετοια? του χω παρει πολλα, αλλα μολις δει κατι να κουνιεται (ποδι, παπουτσι, δαχτυλο ποδιου!!!!!, χερι, πετσετα....) τα δαγκωνει!!! χαχαχαχα!
αυτο με την πετσετα, το ξερει κανεις αλλος? δεν το εχω ξανακουσει.. γινεται δουλεια αραγε?
τα αυτακια μεσα τα καθαριζω με πετσετουλα με νερακι? τα ματακια του τα κανω!
Και εγω με epiotic τα καθαριζω μια φορα την εβδομαδα....και εγω νομιζω οτι εχω διαβασει οτι καλο ειναι να μην το κανουμε με νερο αλλα μπορει να κανω και λαθος!!!τι καλο κουταβακι ειναι αυτο !! πολυυ ομορφο ,να το χαιρεσαι !*agapoylas*
Τα αυτακια μη του τα κανεις με βρεγμενη πετσετα καλυτερα παρε ενα φαρμακο πχ epiotic (εχει πολλα παρομοια) για να του τα καθαριζεις.Με το νερο νομιζω μπορει να παθουν ωτιτιδα ,αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ισχυει για τη νωπη πετσετα ή για μονο οταν τα κανουμε μπανιο. Εγω για καλο κ για κακο με νερο δε κανω τα αυτακια
αχ να το χαιρεσαι κ εσυυυυυυυυυυ!!!!! καβαλιερ κ σενα?? να σε ρωτησω, ποτε σταματησε να δαγκωνει (τα παντα) και να ξυπναει τα βραδια?????τι τελειο μωρο ειναι αυτο!ειναι ιδιο με τ ρειτσελακι μμμμμμ..να σ ζησει ευχομαι ολοψυχα!σε καταλαβαινω που εχεις τρελαθει!εμενα ειναι 7 μηνων τωρα κ ειναι ενα αψογο κουταβακι!θα εντυπωσιασθεις με τ ποσο γρηγορα μαθαινουν!να μας ζησουν λοιπον τ υπεροχα κ πανεμορφα μωρα μας!!!
ναι η συναντηση με την Πουά ήταν όλα τα λεφτα!!!! χιχιχιχι!!!!Καλά στο έχω ξαναπεί, αλλά ο γιος σου είναι όλα τα λεφτά...! Τρελλή μούρη και η φωτό με την Πουά όνειρο...!
Περιμένουμε και εμείς όταν μας δώσει ο γιατρός το Ο.Κ. να δούμε τη δική μας ξαδελφούλα (το Yorkie της κολλητής μου)...
Έρωτας είναι ο Μάρκος ......... !!!!
Αχ...... 4 το πρωι νταν!!!! ξυπναει για τσισα.. θα το συνεχισει αυτο δλδ ε??? ωχχχχχχχχχ.... χαχαχαχαχα!!!αχ τι καλα.....ψυχη μου...κοιτα τ δαγκωμα σε λιγο θα τ κοψει πιστευω!αλλα παντα θα δαγκωνει οτι βρισκει!εμενα 7 μηνων ακομα τ κανει!!τ βραδια ειναι λιγο δυσκολα ακομα αφου ξυπναει κ κανει τσισα!
οσο το να τα κανει στη βολτα δεν πιστεω να αργησει πολυ να το καταλαβει...εσυ να εισαι σε ετοιμοτητα,εννοω ντυμμενη!με το που την δεις να παιρνει σταση,χωρις να τον τρομαξεις κατεβασε το να κανει!μια δυο τρεις θα καταλαβει!και μην ξεχνας αγκαλιτσες κ φιλακια κ λιχουδια οταν τα καταφερει...καλη συνεχεια!
αααααααααααα τι τελειο αβαταρ που εβαλες!!!!!!!!! τι κουκλι!!!!!να εισαι καλα κ πανω απο ολα να προσεχεις αυτον τον αγγελο.......καθε 1 ωρα κατουρανε σχεδον σε τοσο μικρες ηλικιες..σιγα σιγα θα αντεχει πιο πολυ....υπομονη..δεν θα ειναι για πολυ ετσι...πως εβαλες αυτο απο κατω που λεει ο μαρκος μου ειναι 3 μηνων?θελω κ εγω!τ εχω φτιαξει αλλα δεν ξερω πως να το βαλω μπροστα.να σε ρωτησω...απο που πηρες το μωρο σου?