Οχι... "αυτουνού" το βλέμμα είναι διαφορετικό, αν προσέξεις καλά......Ο μπαγάσας έχει αυτό το αθώο, το γλυκούλικο το "βοϊδέ" βλέμμα που έχουν τα μπουλντόγκια και τα μπουλμαστίφ - μεγάλος απατεώνας!
Βοιδέ βλέμμα....αχαχαχαχαχαχα! Να σου ζήσουν johnkΠολύ όμορφα ...μαγουλόσκυλα!
Ο μπαγάσας έχει αυτό το αθώο, το γλυκούλικο το "βοϊδέ" βλέμμα που έχουν τα μπουλντόγκια και τα μπουλμαστίφ - μεγάλος απατεώνας!
Κι εγώ τον είχα. Όχι για πολύ. aletas:Ομορφιές!!!!
Υ.Γ. Έχουμε ίδιο καναπέ, αθάνατος μιλάμε.
Αντε, μιά βιαστική χθεσινή...
Μιάς και τον είχα πεθυμήσει κι εγώ για μερικές μέρες...
Αφιέρωση στο "φίλο του" τον ΑΡΘΟΥΡΟ... και όχι μόνο!
View attachment 39992
Υ.Γ. Και, ναι... ο Zidane ακόμα κάνει κουμάντο (ειδικά στον κούταβο)... και νάναι καλά ο κάκομοίρης, για όσα χρόνια συνυπάρξουν, πιστεύω ότι θα έχει το "πάνω χέρι"!
ΠΟΣΟ???ΔΩΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!!!!!!!!!Για οποιον ενδιαφερεται "πουλαω" 2 βιντεακια που εχω στο κινητο μου 2,5 & 1,5 λεπτα το καθενα με σκληρη μαχη μεταξυ του αρχοντα Ζινταν και του αληταμπουρα Κασπερ!!!
Bάλε video τώρα! Θέλω να δω γάτο να κοροιδεύει μπουρμπούλ!Για οποιον ενδιαφερεται "πουλαω" 2 βιντεακια που εχω στο κινητο μου 2,5 & 1,5 λεπτα το καθενα με σκληρη μαχη μεταξυ του αρχοντα Ζινταν και του αληταμπουρα Κασπερ!!!
Η εκδίκηση των αιλουροειδών τρώγεται κρύα!!!!Bάλε video τώρα! Θέλω να δω γάτο να κοροιδεύει μπουρμπούλ!
Αυτό είναι αλήθεια... είναι βλέμμα Boerboel... επίμονο, δυεισδυτικό......Η δικια μου γνωμη ειναι οτι ουτε μπουλντογκ βλεπω ουτε μπουλμαστιφ βλεπω, παραμονο ενα επιβλητικο βλεμα BOERBOEL!
Εντάξει, ρε παιδιά, μη βαράτε... θα βάλω κι άλλες φωτο...βαλε καμια καλη φωτο ρε ανθρωπε..........
πολυ ωραιος ο μικρος,
τι ηλικια εχει τωρα??
Επιβεβαιώνω...Χαχαχαχα...κ ομως,τελικα εχει ανεβει το βιντεο απλα το ειχα ξεχασει!!Το εχει ανεβασει η Νατασσα μερικους μηνες πριν!!!
Να ψάξουμε 122 σελίδες???????????Αυτό είναι αλήθεια... είναι βλέμμα Boerboel... επίμονο, δυεισδυτικό...
Εντάξει, ρε παιδιά, μη βαράτε... θα βάλω κι άλλες φωτο...
Τώρα, ο Casper είναι 15+ μηνών...
Επιβεβαιώνω...
Το βίντεο με το Zidane υπάρχει ήδη στο θέμα...
Σελίδα 94...Να ψάξουμε 122 σελίδες???????????
Aριθμός πόστ βοηθάει καλύτερα... Με τις ρυθμίσεις μου το θέμα έχει 31 σελίδες, που να βρώ την 94? *lingua*Σελίδα 94...