καλα τρελη φατσουλα ο μικρος!!! η Μοκα κουκλιτσα οπως παντα. Να σας ζησουν και τα δυο!!! Ειμαι συγουρι πως θα εχουν μια απο τις ποιος ευτιχισμενες σκυλοζωες μιας και πεσανε στα χερια σας
Βασίλη,Με το γατο εγινε επαφη;
Κίμωνα, σε ευχαριστώ,1) ...εφόσον τώρα ο μπέμπης είναι περίπου 11 εβδομάδων δηλαδή περίπου 82 ημερών και 13 κιλά...
2) ...Αν μπορείτε κάνατε λεπτομερέστατη από μέρους σας ανάλυση ύψους - βάρους για να δουμε πως ένα αρσενικό Borboel αναπτύσεται εν αντιθέση με ένα αρσενικό Bullmastiff ,...
Κοσμά, σ' ευχαριστώ,1) ελα πες την αληθεια ,το ειχες απωθημενο που δεν πηρες το σωστο χρωμα και το σωστο φυλο μπουλμαστιφ και γιαυτο πηρες το ...Μπουρμπουλακι που μικρο μοιαζει με μπουλμαστιφακι!
2) να περνατε καλα,ειμαι σιγουρος οτι θα μεγαλωσει οπως πρεπει και οταν ξεστρατιζει η ...θεια Μοκα θα ειναι εκει !
3) Υ.Γ δεν σου κρυβω οτι περιμενα να αποκτησεις δευτερο σκυλο,απλα (παρολα οσα εγραφες για δισταγμους )πιστευα παντα οτι θα ηταν Ποιμενικος!
Ευχαριστώ,...Στις περιγραφές σου.....αμέσως βγαίνει και η χαρά(ανακούφιση?) του ότι..... αυτός είναι θαρραλέος....Κάγκελο η ουρά στον κόσμο, ε?
Υπεροχο. Ειναι σκηνες που τις βλεπω και εγω καθημερινα. Δεν υπαρχει καλυτερο θεαμα να βλεπεις τους "ορκισμενους εχθρους" να κοιμουνται αγκαλια. Η πλακα ειναι πως οι δικες μου αν δουν καμια αλλη γατα εκτος σπιτιου την κυνηγουν.Βασίλη,
Οπως έγραψα και στο αρχικό post:
"Με το γατάκο μας, γνωρίστηκαν άψογα (γλείψιμο μύτη με μύτη – φοβερά τρυφερές στιγμές) και οι 3-4 επαφές τους εξακολούθησαν να είναι πολύ καλές. Ο γάτος έχει μάθει να κινείται πολύ αργά, ώστε να μη τον κυνηγάει ο μικρός…"
Φίλε Βασίλη,Φιλε μου καλησπερα,μαλλον σε βρηκα εγω πρωτος.Λεγομαι Βασιλης κ εχω το αλλο κουταβι που εστειλε ο Shaun στην Ελλαδα το ονομα του ειναι Αnasha Esus κ το βαρος του σημερα ειναι 14,8kg.Τον πηρα απο το αεροδρομιο στις 12 Ιουλιου.Εσυ ποτε παρελαβες τον κουταβο?Ηταν το τελευταιο υποξανθο τις γεννας?
Θοδωρή,Να και κατι που δεν το περιμενεις,αλλα σε εκπλησσει ευχαριστα!
μια φυλη(θεωρω πως ειναι σε καλο δρομο αναγνωρισης απο την FCI) που στις μερες μας εργαζεται σαν να μην εχει αλλαξει τιποτα...
...Γιαννη ευχομαι κατι τετριμενο,αλλα το πιο σημαντικο για καθε εμβιο ον....υγεια,να σας ζησει και να ειναι παντα γερο! (επειτα θα μπορουσα να ευχηθω και με ενα καλο και ισορροπημενο χαρακτηρα.)
ειναι -σχεδον- σαν ενα κουταβι Μπουλμαστιφ...στο ματι του απειρου, ειναι απλα ιδια...
εξ'αλλου δεν πρεπει ποτε να ξεχνουμε οτι μιλαμε για ενα σκυλο της "οικογενειας" ...εναν μολοσσο,ενα mastiff-type dog (παντου ειμαστε τελικα )...σιγουρα θα εχει στοιχεια της Μοκας (η οποια θα αποτελεσει μαζι με εσας,πολυ καλη "παιδαγωγο" του μικρου) και σιγουρα πολλα διαφορετικα...τα οποια θα αναμενουμε με ενδιαφερον να μας παρουσιαζεις γι'αυτη την σπανια φυλη.
...και σαν μεγαλυτερος εγω και μικροτερος εσυ...να σου πω...."δεν ξεφυγες απο τα χωραφια μας"...η επιλογη σου ειναι μεσα στα πλαισια της ευρυτερης "οικογενειας" ...μπραβο σου!
καλη συνεχεια αν και ειμαι σιγουρος οτι ο μικρος ειναι στα πλεον καλα και ανησυχα χερια...σημαντικο αυτο για το μεγαλωμα του!
Σ' ευχαριστώ, Στέλιο!!...Εύχομαι στιγμές ηρεμίας με τα σκυλιά σας!Θέλω να δω πως θα είναι όταν θα ηρεμήσουν και τα 2 σε ηλικία 2-3 χρονών!
Απο τα καλυτερα ! ! ;-)Μπορεί ο Casper να παίρνει κιλά με ραγδαίο ρυθμό, μπορεί να κρατάω τη Μόκα να μην παχύνει, αλλά εγώ έχω χάσει σχεδόν 2 κιλά σε 1 εβδομάδα!!!
Ηθελα από χτες να γράψω κάτι παραπάνω για το θέμα αυτό που έθιξε ο Eammon......Θελουν ιδιαιτερη κοινωνοικοποιηση τετοια ζωα Johnk......κ οσο στρογγυλη κ αν ειναι αυτη η πλευρα που λες.....καπου....θα υπαρχει μια μυτουλα να ξερεις....
1) Γιώργο, δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω κάν να παίζω (μπαλάκι, μπαλόνι - που αρέσει στη Μόκα πολύ - κλπ.) με τα δυό σκυλιά μου μαζί, στον κήπο μας... Ο καθένας ξεχωριστά, στο χρόνο του... Ιδωμεν...1) πολύ σωστό σε βρίσκω Γιάννη, ενα απο τα πράγματα που δεν θα κάνεις σίγουρα αργότερα είναι να παίζεις μπαλάκι στο πάρκο.
2) για πες μας λίγα για τις γραμμές του σκύλου σου, προέρχεται απο "εκθεσιακές"? πριν πόσα χρόνια ήρθε ο πρώτος πρόγονος στην ευρώπη απο την αφρική?
Νάσο,Γιαννη , 2 ειναι καλυτερα απο 1 ε?
Κοιτα που μπαινω και εγω σιγα σιγα στον πειρασμο.
Να ειστε καλα και να περνατε σουπερ με Μοκα Κασπερ και γατουλι.
Πηγή, σ' ευχαριστώ και πέραν του "thanks"!!!Nα σου ζήσει Γιάννη!!!! (Ελπίζω να γνωριστούμε γρήγορα!)