Ονομαζω το θεμα μου λυπαμαι πολυ γιατι πραγματικα λυπαμαι που εχασα το ζωο μου ετσι αδικα και τωρα θα εχω τυψεις για παντα,γιατι τωρα που εγινα μελος στο forum διαβαζω και μαθαινω περισσοτερα πιστευω οτι ισως να ειχα κανει το κατι περισσοτερο.Ολα ξεκινησαν το προηγουμενο Πασχα οταν ο Ακιτα μου ο οποιος ηταν πολυ μεγαλοσωμος και γεροδεμενος,ψηλος και γυρω στα 45 kgr ειχε φτασει,επισης παιχνιδιαρης,υπερκινητικος τρεχαμε καθημερινα μπολικα χιλιομετρα στα χωραφια εκει να μην πολυλογω ουτε σημαδι ποτε κακης υγιειας εδειξε το ζωο με μηνιαιες επισκεψεις,εξετασεις 6μηνες κ.τ.λ.Νομιζα οτι τα ειχα ολα υπο ελεγχο και οτι το σκυλι ειχε τα παντα,τα καλυτερα,τα πιο ακριβα.Καποια στιγμη οπως ειπα πριν αρχισε το σκυλι να τρεμει.Τρεμανε τα πισω ποδια του και σιγοεκλαιγε.Ηταν πρωι Αναστασης πηρα αμεσως στην ιδιωτικη κλινικη που ηταν οι γιατροι του και τους ειπα να στειλουν γιατρο αμεσα.Ηρθε.Μας πηρε 50€ επισκεψη για να μας πει οτι μαλλον μυρισε θηλυκο και εχει αυτην την συμπεριφορα θελει να ζευγαρωσει.Δεν το πιστεψα αυτο φυσικα και περιμενα να δω καποιο αλλο συμπτωμα μες την ημερα.Δεν εδειξε τιποτα για 3 ημερες επομενες τουλαχιστο.Μες την βδομαδα που ακολουθησε την ωρα που τον χτενισα και μετα πηγε να κατουρησει στην αυλη και ειδα οτι ζοριζεται υπερβολικα να ουρησει και στην τελικη εβγαλε 3 σταγονες ουρα χωρις να παραπονεθει η' να κλαψει.Φυσικα παρολο που ηταν βραδυ πηρα κατευθειαν στην κλινικη και ειπα το προβλημα.Μου εκλεισαν ραντεβου για το πρωι και ηρθαν και τον πηραν για να τον εξετασουν δεν μπορουσα να ειμαι παρον γιατι επρεπε να ανοιξω το μαγαζι και δεν μπορουσα να τον παω γιατι δεν χωρουσε στο οχημα μου(τα διευκρινιζω πριν με κραξετε).Σταματαω λιγο εδω,οπως ειπα ειναι μεγαλη ιστορια και θα γινει κατεβατο ολοκληρο και κουραστικο.Οποτε ρωτηστε κατι αν θελετε και συνεχιζω... :wink: