Απ'οτι συζητησα με καποιους πανεπιστημιακους μετα δεν ηταν προστατης γιατι μου ειπαν οτι ηταν αρκετα νεαρος σε ηλικια αυτο το πραγμα που ειχε στην τελικη δημιουργουσε παραλυσια κατι σαν αυτο που ανεφερε ο Μακης.Οσο για την μηνυση μπλεξανε τα πραγματα,πηγα στον κτηνιατρικο θεσ/νικης ζητησα στοιχεια για την κλινικη και βαση των ημερομηνιων ποιοι ηταν οι υπευθυνοι κτηνιατροι στην περιοδο απο τοτε που συνεβησε μεχρι που πεθανε.Δεν θα το πιστεψετε τι βρηκα:δεν ειχαν κανεναν κτηνιατρο με πτυχιο ηταν ολοι φοιτητες και το επαιζαν γιατροι,δεν ειχε καν αδεια η κλινικη ενα τεραστιο κτιριο,δεν ειχε καν υπερρηχο και δινανε χαρτι οτι εγινε και αλλα πολλα.Συγκεντρωνω λοιπον τα στοιχεια και βρισκω και μαρτυρα απο εκει μεσα που θα κατεθετε οτι το σκυλι ηταν απλως στον ορο και δεν εγινε τιποτα περαιτερω.Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της εταιριας ηταν φιλος και πελατης μας που αφηνε πολυ μεγαλα ποσα στην εταιρια μας καθε χρονο.Μπηκε λοιπον ο πατερας μου στην μεση,μαλλωσαμε για να μην προχωρησει δικαστικα το θεμα γιατι θα δημιουργουσε προβλημα στην εταιρια, ο αντρας μου μες τα νευρα ηθελε να παει να τους πλακωσει,να γινεται γενικα ενας πανικος και η καταληξη ηταν οτι δεν εγινε μηνυση,ο αντρας μου πλακωθηκε και βριστηκανε δεν τους πληρωσε τα αδικαιολογητα τελευταια χρηματα και ο πελατης δεν ξαναπατησε και εξαφανιστηκε απο προσωπου πολεως.denis said::shock: :shock: Eπρεπε να κάνεις μήνυση ... Σχετικά με την περίπτωση του Akita σου, να τολμήσω ... νεφρική ανεπάρκεια / προστάτης ...
οι 3 ηταν μεσα απο την κλινικη και τρεις εξωτερικοι και δυστυχως μετα βρηκα την κτηνιατρο που εχω σημερα...aggeliki1 said:λυπαμαι πολυ και απορω αν ηταν νεφρικη ανεπαρκεια πως δεν μπορεσαν να το βρουν με τοσες εξετασεις που ειχε κανει! :twisted:
οι 6 γιατροι που λες οτι τον ειδαν ηταν μεσα απο αυτην την κλινικη ή αλλοι?
ανεφερα πιο πανω τι παιχτηκε με την νεκροψια.Δυστυχως πεσαμε σε απατεωνες.Δεν τις κανανε τις εξετασεις,το εμαθα μετα...Strays' help said:Θα μπορούσες να χεις κανει νεκροψία μετά.
ειναι φοβερα ολα αυτα και πρεπει οπωσδηποτε να γινονται καταγγελιες,δυστυχως τις περισσοτερες φορες για διαφορους λογους κανεις δεν κανει με αποτελεσμα να γινονται παλι τραγικα λαθη! :xLUNA07 said:Κι εγω καπως ετσι τα βλεπω τα πραγματα.Πριν καποιο διαστημα εμαθα ηταν ετοιμοι οι γιατροι της ιδιας κλινικης να κανουν ευθανασια σε χασκυ με καποιο αφροδισιο νοσημα γιατι διεγνωσαν καρκινο.Ευτυχως το σκυλι σωθηκε στο οριο.Μια ημερα πριν το ραντεβου ...
LUNA07 said:[:δεν ειχαν κανεναν κτηνιατρο με πτυχιο ηταν ολοι φοιτητες και το επαιζαν γιατροι,δεν ειχε καν αδεια η κλινικη ενα τεραστιο κτιριο,δεν ειχε καν υπερρηχο και δινανε χαρτι οτι εγινε και αλλα πολλα..