Λυκοσκυλο στην ταρατσα

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Μάθε μας εσύ στα 16 σου χρόνια πώς να φερόμαστε στα σκυλιά μας. Ευτυχώς που ήρθες στο φόρουμ, πώς επιβίωναμε χωρίς εσένα δεν ξέρω

• Like
Reactions: Astr0peleki

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
@DoggyGuy Εμεις εδω στο φορουμ βασανιζουμε τα σκυλια μας και τα κλεινουμε σε ενα διαμερισμα! Πολλοι μαλιστα τα κλεινουμε και σε crate(=κλουβι). Αλλα δες ποσα κερδιζουμε...εμεις δεν ενοχλουμε οταν ο σκυλος γαβγιζει μες στα βαθια μεσανυχτα και ξεσηκωνει ολη την γειτονια, ουτε κινδυνευουμε να ξυπνησουμε ενα πρωι και να χει πεταξει κανεις καλοθελητης φολα στην αυλη και να βρεις τον σκυλο σου πρωινιατικα "τεζα" . Επισης ελαχιστοποιουμε τον κινδυνο να τον κεντησουν ολο το βραδυ οι σκνιπες και να παθει λεισμανιωση και να πληρωνουμε μετα θεραπειες και εξετασεις σε κτηνιατρους και να ακουμπαμε για τα παραπανω 300 και 400 ευρω. Εσυ λοιπον ....παρε σκυλο και αστον στην αυλη...με κρυο η ζεστη εκει εξω στην αυλη. Μετα ομως οταν θα σου ρθει καταγγελια απο κανα γειτονα, οτι ο σκυλος σου ενοχλει...η αν εχεις και κανα φιλοζωο γειτονα, οτι κακοποιεις τον σκυλο σου....περνα μια βολτα να μας πεις τι και πως απο το τοπικ εδω!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Μάθε μας εσύ στα 16 σου χρόνια πώς να φερόμαστε στα σκυλιά μας. Ευτυχώς που ήρθες στο φόρουμ, πώς επιβίωναμε χωρίς εσένα δεν ξέρω
και η Καλομοίρα στα 16 μας άλλαξε την μοιρα

Siegfried

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2013
301
330
Athens-Crete
Είσαι υπερβολικός....πρώτον θεωρείται κακοποίηση να ζει ένας μεγάλος σκυλος σαν τον Γ.Π στην φύση...και όχι να βασανίζεται σε ένα διαμέρισμα...κλεισμένο...Οι σκύλοι δεν είναι άνθρωποι....έχουν τις ίδιες αισθήσεις με τους λύκους και πρέπει να ζουν στην φύση τους όχι σε ένα διαμέρισμα...κλεισμένα χωρίς ερέθισμα τα
H ταράτσα σου εχει γιδια?

• Like
Reactions: sea-mol

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Δεν ειχες ποτε ξανα σκυλο ετσι?????????????Κοιτα εγω ηθελα να βοηθησω αλλα αν δεν θες να καταλαβεις δεν φταιω εγω, θελω να δω τι ερεθισματα θα εχει ο σκυλος στην αυλη θα κυνηγαει περιστερια η σκουλικακια κοιτα είμαι πολύ εξοικιωμενος με ΓΠ και ξερω τι θελει ο σκυλος. Από κει και περα αν πιστευεις πως ο σκυλος είναι ζωο που μπορει να ζει μονο του εξω από ένα σπιτι μακρια από την αγελη και να ψαχνει ερεθισματα παρε έναν και αμολα τον στην παρνηθα. Παντος οφειλω να παραδεκτω πως δεν ξερω αν είναι παρανομο να ζει εξω από το σπιτι σε ταρατσα η αυλη(από ότι λενε αυτοι που ξερουν καλυτερα από εμενα είναι), παντος δεν νομιζω να του αρεσει και δεν θα στο πρωτεινα κοιτα και εγω να βοηθησω προσπαθω όπως ειπα ουτε εμενα η μανα μου ηθελε σκυλο τωρα αν δεν θες την βοηθεια, αγνοησε με εξαλου εσυ αποφασίζεις.

Last edited:

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
παρε έναν και αμολα τον στην παρνηθα
Ηντα πες μωρέ. Λίγα με την Πάρνηθα. Απαγορεύονται τα σκυλιά στην παρνηθα.

(καταλαβαίνω πω το έγραψες, απλά ββρήκα την ευκαιρία να γράψω το οικολογικό μου μήνυμα. ;))

• Like
Reactions: ghelly

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Οι σκύλοι δεν είναι άνθρωποι....έχουν τις ίδιες αισθήσεις με τους λύκους και πρέπει να ζουν στην φύση τους όχι σε ένα διαμέρισμα...
Και οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες αισθησεις με τους πιθηκους, αντε σιγα σιγα να παμε να ζησουμε πανω σε κανα δεντρο να γλυτωσουμε και απο τα trolls που πλεον ζουν μονιμα στο φορουμ...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ουα,τα μαλινουα δεν ειναι λυκοσκυλα;;;;;;
ελα,μην μου χαλας το ονειρο
οχι φίλε ΔΕΝ ειναι λυκόσκυλα τα μαλινουά.... για κ@λοσκυλα το συζητάμε :p

Κλ οκ ευχαριστώ για την βοήθεια που δεν μ δωσατε
τιποτα! :) όποτε θες εδώ ειμαστε!

• Like
Reactions: anastasiak

DoggyGuy

Active Member
2 Ιουνίου 2015
42
7
51
@DoggyGuy Εμεις εδω στο φορουμ βασανιζουμε τα σκυλια μας και τα κλεινουμε σε ενα διαμερισμα! Πολλοι μαλιστα τα κλεινουμε και σε crate(=κλουβι). Αλλα δες ποσα κερδιζουμε...εμεις δεν ενοχλουμε οταν ο σκυλος γαβγιζει μες στα βαθια μεσανυχτα και ξεσηκωνει ολη την γειτονια, ουτε κινδυνευουμε να ξυπνησουμε ενα πρωι και να χει πεταξει κανεις καλοθελητης φολα στην αυλη και να βρεις τον σκυλο σου πρωινιατικα "τεζα" . Επισης ελαχιστοποιουμε τον κινδυνο να τον κεντησουν ολο το βραδυ οι σκνιπες και να παθει λεισμανιωση και να πληρωνουμε μετα θεραπειες και εξετασεις σε κτηνιατρους και να ακουμπαμε για τα παραπανω 300 και 400 ευρω. Εσυ λοιπον ....παρε σκυλο και αστον στην αυλη...με κρυο η ζεστη εκει εξω στην αυλη. Μετα ομως οταν θα σου ρθει καταγγελια απο κανα γειτονα, οτι ο σκυλος σου ενοχλει...η αν εχεις και κανα φιλοζωο γειτονα, οτι κακοποιεις τον σκυλο σου....περνα μια βολτα να μας πεις τι και πως απο το τοπικ ...ο σκύλος πρέπει να είναι έξω οι γείτονες είναι φίλοι μας και όλα τα σκυλιά που ξέρω δεν γαβγίζουν στις αυλρς

DoggyGuy

Active Member
2 Ιουνίου 2015
42
7
51
Επειδή άκουσα πολλά σχόλια για την ταράτσα ξεκαθαρίζω πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο σκύλος να μείνει στην ταράτσα η μπαλκόνι ...Μόνο στην αυλη

Last edited:

D

Deleted member 14614

Guest
@tasos malinoua ντροπή ρε που ειρωνεύεσαι! Εδώ έχουμε σοβαρούς προβληματισμούς! Αμάν πια, φιλόζωοι της Εκάλης! Ίσα κι όμοια θα κάνετε τα ζώα με τους ανθρώπους! Και αν θες να ξέρεις, το πιο φυσικό πράγμα είναι να ζουν τα σκυλιά στις αυλές! Δεν γαβγίζουν και μάλιστα, κάθε μέρα σου φέρνουν και δώρα, επειδή σε ευγνωμονούν που δεν βλέπουν τα μούτρα σου καθημερινά! Μερικά σκυλιά, μάλιστα, παρακαλούν να δένονται στις αυλές, αλλά εντάξει, δεν θα κάνουμε κι ό,τι γουστάρουν αυτά! Είπαμε, εμείς πάνω απ'όλα!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
@tasos malinoua ντροπή ρε που ειρωνεύεσαι! Εδώ έχουμε σοβαρούς προβληματισμούς! Αμάν πια, φιλόζωοι της Εκάλης! Ίσα κι όμοια θα κάνετε τα ζώα με τους ανθρώπους! Και αν θες να ξέρεις, το πιο φυσικό πράγμα είναι να ζουν τα σκυλιά στις αυλές! Δεν γαβγίζουν και μάλιστα, κάθε μέρα σου φέρνουν και δώρα, επειδή σε ευγνωμονούν που δεν βλέπουν τα μούτρα σου καθημερινά! Μερικά σκυλιά, μάλιστα, παρακαλούν να δένονται στις αυλές, αλλά εντάξει, δεν θα κάνουμε κι ό,τι γουστάρουν αυτά! Είπαμε, εμείς πάνω απ'όλα!
οκ,ζητω ταπεινα σγνωμη,πρωτη φορα μου ξανασυνβενει