Μάθε μας εσύ στα 16 σου χρόνια πώς να φερόμαστε στα σκυλιά μας. Ευτυχώς που ήρθες στο φόρουμ, πώς επιβίωναμε χωρίς εσένα δεν ξέρω
Και θα σου δωσει σιγουραΣε εκτροφειο θα πάω
και η Καλομοίρα στα 16 μας άλλαξε την μοιραΜάθε μας εσύ στα 16 σου χρόνια πώς να φερόμαστε στα σκυλιά μας. Ευτυχώς που ήρθες στο φόρουμ, πώς επιβίωναμε χωρίς εσένα δεν ξέρω
H ταράτσα σου εχει γιδια?Είσαι υπερβολικός....πρώτον θεωρείται κακοποίηση να ζει ένας μεγάλος σκυλος σαν τον Γ.Π στην φύση...και όχι να βασανίζεται σε ένα διαμέρισμα...κλεισμένο...Οι σκύλοι δεν είναι άνθρωποι....έχουν τις ίδιες αισθήσεις με τους λύκους και πρέπει να ζουν στην φύση τους όχι σε ένα διαμέρισμα...κλεισμένα χωρίς ερέθισμα τα
Ηντα πες μωρέ. Λίγα με την Πάρνηθα. Απαγορεύονται τα σκυλιά στην παρνηθα.παρε έναν και αμολα τον στην παρνηθα
Και οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες αισθησεις με τους πιθηκους, αντε σιγα σιγα να παμε να ζησουμε πανω σε κανα δεντρο να γλυτωσουμε και απο τα trolls που πλεον ζουν μονιμα στο φορουμ...Οι σκύλοι δεν είναι άνθρωποι....έχουν τις ίδιες αισθήσεις με τους λύκους και πρέπει να ζουν στην φύση τους όχι σε ένα διαμέρισμα...
οχι φίλε ΔΕΝ ειναι λυκόσκυλα τα μαλινουά.... για κ@λοσκυλα το συζητάμεουα,τα μαλινουα δεν ειναι λυκοσκυλα;;;;;;
ελα,μην μου χαλας το ονειρο
τιποτα! όποτε θες εδώ ειμαστε!Κλ οκ ευχαριστώ για την βοήθεια που δεν μ δωσατε
@DoggyGuy Εμεις εδω στο φορουμ βασανιζουμε τα σκυλια μας και τα κλεινουμε σε ενα διαμερισμα! Πολλοι μαλιστα τα κλεινουμε και σε crate(=κλουβι). Αλλα δες ποσα κερδιζουμε...εμεις δεν ενοχλουμε οταν ο σκυλος γαβγιζει μες στα βαθια μεσανυχτα και ξεσηκωνει ολη την γειτονια, ουτε κινδυνευουμε να ξυπνησουμε ενα πρωι και να χει πεταξει κανεις καλοθελητης φολα στην αυλη και να βρεις τον σκυλο σου πρωινιατικα "τεζα" . Επισης ελαχιστοποιουμε τον κινδυνο να τον κεντησουν ολο το βραδυ οι σκνιπες και να παθει λεισμανιωση και να πληρωνουμε μετα θεραπειες και εξετασεις σε κτηνιατρους και να ακουμπαμε για τα παραπανω 300 και 400 ευρω. Εσυ λοιπον ....παρε σκυλο και αστον στην αυλη...με κρυο η ζεστη εκει εξω στην αυλη. Μετα ομως οταν θα σου ρθει καταγγελια απο κανα γειτονα, οτι ο σκυλος σου ενοχλει...η αν εχεις και κανα φιλοζωο γειτονα, οτι κακοποιεις τον σκυλο σου....περνα μια βολτα να μας πεις τι και πως απο το τοπικ ...ο σκύλος πρέπει να είναι έξω οι γείτονες είναι φίλοι μας και όλα τα σκυλιά που ξέρω δεν γαβγίζουν στις αυλρς
Έλα ρε Τάσο....μη χαλάς το νήμακαι στο μπαλκονι...εμ ετσι πες και εσυ βρε αδερφε
θα κανει τσαλακες το πουλοβερ;;;;Έλα ρε Τάσο....μη χαλάς το νήμα
οκ,ζητω ταπεινα σγνωμη,πρωτη φορα μου ξανασυνβενει@tasos malinoua ντροπή ρε που ειρωνεύεσαι! Εδώ έχουμε σοβαρούς προβληματισμούς! Αμάν πια, φιλόζωοι της Εκάλης! Ίσα κι όμοια θα κάνετε τα ζώα με τους ανθρώπους! Και αν θες να ξέρεις, το πιο φυσικό πράγμα είναι να ζουν τα σκυλιά στις αυλές! Δεν γαβγίζουν και μάλιστα, κάθε μέρα σου φέρνουν και δώρα, επειδή σε ευγνωμονούν που δεν βλέπουν τα μούτρα σου καθημερινά! Μερικά σκυλιά, μάλιστα, παρακαλούν να δένονται στις αυλές, αλλά εντάξει, δεν θα κάνουμε κι ό,τι γουστάρουν αυτά! Είπαμε, εμείς πάνω απ'όλα!