Λυκοσκυλο στην ταρατσα

kostillos

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
544
515
58
ΑΘΗΝΑ-ΓΛΥΦΑΔΑ
Η αυλη δεν είναι καλή λύση?
Θέλεις σκύλο, είναι κατανοητό και ...σεβαστό!
Εαν ήσουν μόνος, πχ φοιτητής σε άλλη πόλη ,ανεξάρτητος (σχεδόν) , φαντάζεσαι τον εαυτό σου με ένα όμορφο λυκόσκυλο (η σωστή ονομασία είναι γερμανικό ποιμενικό), να κοιμάστε μαζι, να παίζετε ,να κάνετε βόλτες, να αράζεις κι αυτός δίπλα σου να τον χαιδευεις ,σωστά?

Εαν η απάντηση είναι "σωστά", γιατί θέλεις να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο, όπως πχ να έχεις ένα σκύλι σε μια αυλή ...

Ίσως να μην το έχεις σκεφτεί, αλλά πέρα από αυτά που φαντάζεσαι εσύ για το σκύλο σου, υπάρχουν κι αυτά που ο σκύλος σου ,για να νοιωθει όμορφα, θα θέλει απο εσένα!
Θα θέλει να είναι παρέα σου, να μη σε χάνει απο τα μάτια του.
Χρειάζεται την επιβεβαιωση σου με κάθε ματιά ,σε κάθε του κίνηση.
Εχει ανάγκη τη φιλία σου.

Εαν, δε, μιλάμε για τον γερμανικό, αυτά είναι επι 100!
Πιστεύεις πως θα τα έχει όλα αυτά απο μια ...αυλή...δηλαδή εκτός ομάδας, εκτός παρέας.

Ή μήπως νομίζεις πως ο σκύλος (ειδικά ο γερμανικός) δεν έχει ανάγκη να αγαπά ?
Όχι να τον αγαπάνε...να αγαπά εκείνος !

Επαναλαμβάνω μη βιαστείς να συμβιβαστείς με κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλεις.
Δεν σε πήρανε και τα χρόνια :rolleyes:

Και μη ξεχνάς ,δώσε σε παρακαλώ σημασία σε αυτό, ότι αυτό που φαντάζεσαι, με την καθημερινότητα σε όλη τη διάρκεια της ζωής του σκυλιού σου (στα εύκολα και στα δύσκολα δηλαδή) απέχει πολύ.

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω να σου πω 2-3 πράγματα που θα συμβούν και πιθανά να σε κάνουν να καταλάβεις τι εννοώ.
Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις σε κάποια από τις παρακάτω περιπτώσεις?

--Ο σκύλος έχει διάρροια κι εσύ πρέπει να κοιμηθείς γιατί είναι αργά το βραδύ ή εσύ πρέπει να φύγεις από το σπίτι (ραντεβού πχ ή δουλειά ).
--Θες ταξιδάκι 2ημερο με καλή παρέα .
--Έχεις βγει για σουβλάκια και σε από το πουθενά σκάει κάτι απρόοπτο (…φαντάσου ότι θες εσύ …. :love::love::love::love: ) ….
--Αρρωσταίνει ο σκύλος σου (αρρωσταίνουν κι αυτά)

Σταματάω εδώ….

Θέλει θυσίες το σκυλί κι από τη στιγμή που είστε οικογένεια ,αναγκαστικά, εμπλέκεστε οοοοολοι .
Εγω βλέπω…μπελαδες….
Και δεν σου φταίει τίποτα το σκυλί

Ανέβαλε το για λίγο.

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Κοιτα αν εχεις θεμα με τους γονεις σου συζητισε το και πηγαινε τους να δουνε και καποιον που να ξερει από σκυλια και να μιλησουν μαζι του. Εμενα η μανα μου δεν εχει συμφωνησε ποτε για σκυλο και τους εχει σαν μωρα αφου τα παρουμε αλλα ηθελα σκυλο απλα δεν συμφωνουσε γιατι θα παθει καταθλιψη αν παθει το οτιδιποτε ο σκυλος(σημερα το πρωι της μιλαγε και δεν ερχοταν και με πειρε 100 τηλεφωνα). Πιστευω παντως ότι διάλεξες λαθος ρατσα γιατι αν δεν θελουν και απλα είναι ανεκτηκοι μολις δουν την τριχα που βγαζει ο ΓΠ θα τα παιξουν. Επισεις ειχες ποτε άλλο σκυλο μηπως πας για μια πολύπλοκη φιλη για εσενα? Ξερεις πως εκπαιδεύονται τα ποιμενικα?Ξερεις τι αρρψστειες βγαζουν?Οικονομικα μπορεις να το συντηρήσεις? μπορεις να του επιβληθείς? Μηπος δεν εισαι σιγουρος? Γιατι εμενα από την στιγμη που μας ρωτας καταλαβενω ότι δεν εισαι συγουρος.Καλα κανεις και ρωτας αλλα ο σκυλος δεν είναι τον πειρα και τελειωσε μην βιαζεσε και με υπομονη θα βρεις αυτό που ψάχνεις και θα πισεις και τους δικους σου. Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται

• Like
Reactions: ISKENDER

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Κοιτα αν εχεις θεμα με τους γονεις σου συζητισε το και πηγαινε τους να δουνε και καποιον που να ξερει από σκυλια και να μιλησουν μαζι του. Εμενα η μανα μου δεν εχει συμφωνησε ποτε για σκυλο και τους εχει σαν μωρα αφου τα παρουμε αλλα ηθελα σκυλο απλα δεν συμφωνουσε γιατι θα παθει καταθλιψη αν παθει το οτιδιποτε ο σκυλος(σημερα το πρωι της μιλαγε και δεν ερχοταν και με πειρε 100 τηλεφωνα). Πιστευω παντως ότι διάλεξες λαθος ρατσα γιατι αν δεν θελουν και απλα είναι ανεκτηκοι μολις δουν την τριχα που βγαζει ο ΓΠ θα τα παιξουν. Επισεις ειχες ποτε άλλο σκυλο μηπως πας για μια πολύπλοκη φιλη για εσενα? Ξερεις πως εκπαιδεύονται τα ποιμενικα?Ξερεις τι αρρψστειες βγαζουν?Οικονομικα μπορεις να το συντηρήσεις? μπορεις να του επιβληθείς? Μηπος δεν εισαι σιγουρος? Γιατι εμενα από την στιγμη που μας ρωτας καταλαβενω ότι δεν εισαι συγουρος.Καλα κανεις και ρωτας αλλα ο σκυλος δεν είναι τον πειρα και τελειωσε μην βιαζεσε και με υπομονη θα βρεις αυτό που ψάχνεις και θα πισεις και τους δικους σου. Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται

Εγω πάντος δεν το εχω πει ακομα στη μαμά μου:D

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Εγω πάντος δεν το εχω πει ακομα στη μαμά μου:D
Εμενα η μανα μου βρισκεται προ εκπλήξεως ουτε καν που της το λεμε περιμενουμαι να δει το παρκο και να το βρει μονη της.

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Η αυλη δεν είναι καλή λύση?

όχι δεν γινεται να είναι μονιμα στην αυλη. Κοιτα εγω κατά καιρους εχω και ειχα σκυλους είμαι κοντα στην ηλικια σου θα του αρεσει μεν να τρεχει μονο στην αυλη(αν η αυλη είναι γυρο γυρο από το σπιτι θα τρεχει γυρους μονος του αλλα δεν θα του αρεσει να ζει εκει παντως στο εχω πει πολλες φορες και μπορει να γινομαι κουραστικος αλλα δες άλλες ρατσες όχι ΓΠ δεν θα τον κρατησουν οι δικοι σου αν δεν είναι ανεκτηκοι σε σκυλια ειδικα αν η μανα σου θελει να εχει παντα καθαρο τον σπιτι δεν φανταζεσαι ποσο μαδαει, κοιτα ένα μποξερακι(θα σε βολεψει ποιο πολύ από όλα πιστευω γιατι θα είναι πολύ στοργικο και αγαπησιαρικο με ολους οποτε θα το αγαπησουν και κανει και για απειρο εκπεδευτη), ένα πιτμπουλακι, λαμπραντορ, μπουλ τεριε, και γενικοτερα κατι που δεν μαδαει. Είναι μεγαλο θεμα το μάδημα πιστεψε με αν δεν είναι ανεκτηκοι δεν νομιζω να σε πειστουν για τον σκυλο

DoggyGuy

Active Member
2 Ιουνίου 2015
42
7
51
Ρε παιδιά με παρεξήγησατέλειες ο σκύλος έτσι που τον παρουσιάζει θα πεθάνει...εξάλλου όπου και να το έβαζα θα είχα ανοικτή πόρτα για να μπάνιο βγαίνει...και είμαστε 4 μέλη στην οικογένεια που δεν έχουμε πρόβλημα. .. Εγώ ο πατέρας μ και ο αδερφός μ μόνο η μάνα μ είναι αντίθετη που πιστεύω πως μετά από τους τρεις μήνες θα το λατρέψει ....εξάλλου πάρα πολλοιπόν άνθρωποι έχουν τα σκυλιά τους σε αυλές

DimitrisMaltesse

Well-Known Member
1 Ιουνίου 2015
83
29
27
Ρε παιδιά με παρεξήγησατέλειες ο σκύλος έτσι που τον παρουσιάζει θα πεθάνει...εξάλλου όπου και να το έβαζα θα είχα ανοικτή πόρτα για να μπάνιο βγαίνει...και είμαστε 4 μέλη στην οικογένεια που δεν έχουμε πρόβλημα. .. Εγώ ο πατέρας μ και ο αδερφός μ μόνο η μάνα μ είναι αντίθετη που πιστεύω πως μετά από τους τρεις μήνες θα το λατρέψει ....εξάλλου πάρα πολλοιπόν άνθρωποι έχουν τα σκυλιά τους σε αυλές

τα εχεις δει να κοιμούνται εξω αν τα ειδες και τα βλέπεις κατεγκηλε το αλλα το να το εχει εξω δεν σημαινει ότι ζει εξω και εγω την δικια μου στο εξοχικο μου που εχω πανω από 150τετραγωνικα αυλη την αμολαω εξω και τρεχει ολη μερα αλλα όταν δεν ειμαστε εμεις στην αυλη είναι παντα μεσα στο σπιτι και κοιματε μεσα ενοειτε, η μανα σου όταν το δει θα τρελαθεί αν θελετε ολοι τον σκυλο να τον εχετε μεσα στο σπιτι και δεν θελει μονο η μανα σου παρτον και αμμα δεν τον αγαπησει που δεν υπαρχει περιπτωση το πολύ πολυ να τον ανεχεται το πρόβλημα θα ηταν να μην τον ηθελε κανεις παρα μονο εσυ. Όχι αυλη όμως στο ξαναλεω εδώ εγω το καλοκαιρι εβγαζα τα καναρινια στο μπαλκονι και εβαζα αφυπνιση να θυμαμαι να πηγαινω να τα βλεπω γιατι χωρεις αφυπνιση μπορει να τα ξεχναγα δεν είναι λυση η αυλη

DoggyGuy

Active Member
2 Ιουνίου 2015
42
7
51
Είσαι υπερβολικός....πρώτον θεωρείται κακοποίηση να ζει ένας μεγάλος σκυλος σαν τον Γ.Π στην φύση...και όχι να βασανίζεται σε ένα διαμέρισμα...κλεισμένο...Οι σκύλοι δεν είναι άνθρωποι....έχουν τις ίδιες αισθήσεις με τους λύκους και πρέπει να ζουν στην φύση τους όχι σε ένα διαμέρισμα...κλεισμένα χωρίς ερέθισμα τα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Επίσης δεν είναι λυκόσκυλο, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.Γερμανικός Ποιμενικός είναι το σωστό.
ουα,τα μαλινουα δεν ειναι λυκοσκυλα;;;;;;
ελα,μην μου χαλας το ονειρο

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Είσαι υπερβολικός....πρώτον θεωρείται κακοποίηση να ζει ένας μεγάλος σκυλος σαν τον Γ.Π στην φύση...και όχι να βασανίζεται σε ένα διαμέρισμα...κλεισμένο...Οι σκύλοι δεν είναι άνθρωποι....έχουν τις ίδιες αισθήσεις με τους λύκους και πρέπει να ζουν στην φύση τους όχι σε ένα διαμέρισμα...κλεισμένα χωρίς ερέθισμα τα
Δε θέλεις να καταλάβεις με τίποτα αυτό που σου εξηγούν τόσοι άνθρωποι, έτσι; Τότε γιατί ρωτάς αφού δε δέχεσαι τις απαντήσεις; Επιμένεις μπας και συμφωνήσουμε ή μήπως αλλάξουμε το νόμο και σταματήσει να θεωρείται παράνομη η διαβίωση των σκύλων σε αυλές, ταράτσες και μπαλκόνια; Ελεος... Δυστυχώς δε μπορεί κανείς να σ εμποδίσει, θα πας να βρεις μια αγγελία στο ιντερνετ και να πάρεις σκύλο και τελείωσε. Εκτροφέας σκύλο να ζει έτσι δε σου δίνει, αλλά προφανώς δε σκόπευες και να πας σε εκτροφέα. Ασε το θέμα λοιπόν και πήγαινε κάνε ό,τι νομίζεις