Να ξεκαθαρίσουμε οτι χαρακτηρίζω μαλακα τον καθε τυπο που χει την νοοτροπια του "ελα μωρε σκυλι ειναι,τι θα παθει,δεστο εκει περα,κ τι εγινε πουναι κουταβι,δε καταλαβα?τι εννοεις χρειαζεται προστατευμενο χωρο?εε αμα βαρεθώ κιολας αυριο να του βαλω νερο/φαι,σιγα,κρατιεται,μη σου πω κ για μερες...παει στοιχημα?"...
Λοιπον δε σεχω για τετοιο...
Εαν ομως εχω πεσει τοσο εξω για την παρτη σου,ναι,τοτε σε λεω μαλακα... (με πιανεις?)
Να σου πω...
κ γω επαρχια μένω στην προκείμενη...
Οποτε το ολο επιχειρημα "που να καταλαβει ο ανιδεος ο Αθηναιος" δεν ευσταθει...
μπορει λυκοι κλπ να μη κατεβαινουν ,αλλα εχουμε αλλα ωραια...οχιες,αλεπουδες,γερακια,αετους,νυφιτσες,χυμα τσοπανια (αναφερω μονο τα "επικινδυνα" για τον οικοσιτο σκυλο,αλλιως εχουμε κ αλλα)...τουλαχιστον ετσι νομιζω...αμα δεν εβλεπα τα κουφαρια τους που κ που,αλλα πυροβολημενα,αλλα πατημένα,αλλα φολιασμενα...δε θαμουν κ τοσο σίγουρη...
Συνειδητοποιουμε οτι προυπηρχαν των ανθρωπων έτσι?Εμείς παραβιασαμε το δικο τους ασυλο οχι το αντιθετο.
Εμεις τους πηραμε τα δαση,εμεις σκοτωνουμε την τροφη τους (κυριως για λογους διασκεδασης-καποιοι το λενε σπορ,μη χ€σω,φτυσαν οι αθλητες κ βγηκαν οι κυνηγοί-),εμείς κ μονο εμεις ευθυνομαστε για ολα τα δεινα μας/τους,οχι το αντίστροφο!
Κ ναι,το πλεγμα ειναι για κανα κοτετσι
Δε σου παρεχει καμια ασφαλεια
Ειτε για να μην μπει τιποτα μεσα
Ειτε για να μην σου βγει κ τιποτα εξω..
Οσο για τα αντιποινα,λυπάμαι
Εαν ΕΓΩ εκανα την μαλακια,εαν ΕΓΩ δεν φροντισα να προστατευσω το ζωο μου,εαν ΕΓΩ το αφησα εκτεθειμενο σε καιρικα φαινομενα κ σε αγρια ζωα,τοτε ΕΓΩ κ μονο εγω,φέρω την ευθύνη!
Αντίποινα θα εκανα μονο στον π@π@ρ@ που μου πεταξε τοτε την φολα,
ναι,
θα τον κρεμαγα εδω απο κατι πλατανια που χω πισω απτο κτημα κ θα τον μαστιγωνα αλύπητα,
οχι σοβαρα πραγματα,
ισα ισα να ματωνει για να του τριβω χοντρο αλάτι στις πληγες,
κ ετσι,χαρουμενα, θα τραβαγε η ιστορια για μερες,
αλλα να μη μου πεθανει,
οοοχχχιιιιιιι,
Γιατι αφου τελειωνα μαζι του θα με ικετευε για λυτρωση,
ο θανατος θα ηταν δειγμα οικτου!
Ετσι κ μαθω ποιος φουστης ηταν...
Αλλα οχι αντιποινα στο κατατρεγμενο ζωο που ψαχνει απλα να ταισει τα μικρα του...μονο τα ζωα δεν φταινε...Ποτέ