Γιατί ναμην επιτρέπεται?? Μένουμε στα εξωτικά κάτω πατήσια!! Στα 50 μέτρα από την παραλία με τα φοινικόδεντρα!ο.κ. περιμένουμε κι' εγώ και ο Σπούκυ!
αν επιτρέπεται, που μένετε?
κατι αναμεσα σε πατουσακι και πλατακι μου ακουγεται...χαχαχα!!Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά τι είναι το πλατουχάκι ????
`κατι αναμεσα σε πατουσακι και πλατακι μου ακουγεται...χαχαχα!!
Δεν λες τίποτα !!! έτσι και μ' ακούσει κανείς πως μιλάω εγώ...τρελαινομαι γι'αυτα "τα δικα μας" που τους λεμε!!!
Καλησπέρα Φάνια! Τι κάνεις? Ο γατούλης είναι πολύ υπομονετικός μέχρι ο Λούκι να αρχισει να τον δαγκωνει... μετά τον αρχίζει στις γρήγορες σα να βλέπεις boxer δεξί direct αριστερό κροσέ!!LooooooL. στις φωτος ο Φίγκαρο έκλεβε καμία κροκετούλα και ο Λούκι τον χτύπαγε με το κεφάλι για να φάει αυτός!!Κάπου ξερογλύφεται το γατουλίνι... βουτάει φαγητό?
Γλύκες είναι πάντως. Για πες μου κάτι, δεν τσακώνονται καθόλου?
σε παρακαλώ, τράβηξε αυτό με βίντεο !!!! αυτές τις φάσεις δεν πρέπει να τις χάνουμε....μετά τον αρχίζει στις γρήγορες σα να βλέπεις boxer δεξί direct αριστερό κροσέ!!!
σε παρακαλώ, τράβηξε αυτό με βίντεο !!!! αυτές τις φάσεις δεν πρέπει να τις χάνουμε....
καλά είμαι, εσείς τι κάνετε ? αν κατάλαβα καλά διασκεδάζεται με τα direct και τα κροσέ του Φίγκαρο !!!
να δώσεις από ένα φιλί και στους δύο, ναι, και στον Φίγκαρο, γιατί ναι μεν ο Σπούκυ είναι ο πρώτος μου σκύλος και τον λατρεύω, πλην όμως έχω μεγαλώσει δεκαεφτά γάτες !!!
(αυτό πρώτη φορά το ομολογώ δημόσια....)
Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Απλώς παραμερίζουν για να κάνουν χώρο στις επόμενες.