Λιχουδιες-Snacks...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και δεν έχουν όλα τα κουκούτσια υδροκυάνιο...

όμως...στην Δράμα το καρπούζι το τρώτε με τα κουκούτσια??? :lol:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
το παραπανίσιο λίπος (όπως και το καθόλου λίπος) δημιουργούν σοβαρά προβλήματα[/QUOTE

Συμφωνώ.

Μεγάλη σημασία ειδικά στην σωστή διατροφή πρέπει να δώσουν οπωσδήποτε τα ηλικιωμένα και με πρόβλημα υγείας.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και δεν έχουν όλα τα κουκούτσια υδροκυάνιο...

όμως...στην Δράμα το καρπούζι το τρώτε με τα κουκούτσια??? :lol:
Δεν ξέρω..πάντως μήλα, ροδάκινα κλπ έχουν.
Εγώ στην ζωή μου έχω φάει πολύ κουκούτσι στο καρπούζι..:Dαλλά είμαι ένα άτομο που τρώω και τους ηλίοσπορες με την φλόυδα..:eek: άρα όχι και μέτρο σύγκρισης.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κοκονι,μονο οταν μασαμε ταραμα φτυνουμε τα κουκουτσια,τα καρπουζια τα τρωμε με τα κουκουτσια:):):)

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Εγω της δινω που και που και τωρα στην εκπαιδευση καθε μερα κοματακια απο λουκανικο λιγο ξεραμενα!
Τωρα απο φρουτα και τα λοιπα η Μπαλου ειναι σαν μυλος ολα τα αλεθει εκτος απο σκυλοτροφη γιαυτο και γυρισαμε σε BARF!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Εγω τις λιχουδιες απο πετ σοπ δεν τις βλεπω σαν κατι κακο, απλα πρεπει να ειναι περιορισμενες. 2-3 μπισκοτακια τη μερα δεν θα του κανει κακο.
Αν και αυτο που εχω προσεξει στο δικο μου ειναι οτι προτιμαει τα λουκανικα.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Τρώνε τα δικά σας καρότα και μήλα; Εμένα ούτε να τα μυρίσουν δεν θέλουν...
Αμε κοπελια!!!! Και ντοματα και μπανανα και καρπουζι και πεπονι και κολοκυθι, η Σοκο τα κατεβαζει ολα αμασητα!

Επισης σαν λιχουδια επιβραβευσεις μπορεις να δινεις και τυρακι babybell!! Δεν ειναι λιπαρο και μπορεις ανετα να
το εχεις στην τσεπη σου χωρις να λερωνεσαι!

Babinos85

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
52
0
Παιδια thanks για τις απαντησεις σας...!! Θα ακολουθησω τις συμβουλες σας...

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
Ο δικός μου το καρότο το τρώει σαν τρελός!!!
Είναι και που είναι λευκός με πάνω τα αυτιά ..του ταιριάζει το καρότο για να ολοκληρώσει το look του κουνελιού!!:D
το καρότο από όσο ξέρω έχει ισχυρούς χρωστικούς παράγοντες...υπάρχει περίπτωση σε σκύλο ανοιχτόχρωμο που τρώει καρότα να επηρεαστεί το χρώμα του τριχώματος??
το ρωτώ καθαρά σαν απορία κ χωρίς να έχω τον Έκτορα στο μυαλό μου...απλά θυμήθηκα αυτό που λένε για τα καρότα το καλοκαίρι...