Ληστεία σε εκτροφείο Chihuahua

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
ή για ζευγαρώματα σε puppy mills, είναι πολύ της μόδας το τελευταίο καιρό.
Στο Βέλγιο από τις 144.749 καταγραφές microchip κατά την διάρκεια του 2010 οι 12.539 ήταν για Chihuahua.

Το τοπ 3

1. Chihuahua
  2. jack russel
  3. labrador

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Δυσάρεστα νέα...

Μετά από απειλή ότι θα σκοτώσουν τα σκυλιά η εκτροφέας αναγκάστηκε να πληρώσει λύτρα για να επιστρέψουν οι απαγωγείς μερικά από αυτά. Την ανάγκασαν να αποσύρει και την καταγγελία που έκανε. Υπάρχουν πληροφορείς ότι τρία από τα σκυλάκια είναι νεκρά.
Τα δυο spitz και το yorkshire δεν έχουν επιστραφεί.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Έλεος! την απαγωγη με λυτρα ειχα σκεφτει κι εγω σαν σεναριο αλλα μου φαινοταν επιστημονικης φαντασιας!!! Ο κοσμος παει απο το κακο στο χειροτερο :(

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
Μα για ποιο λογο να κλεψει καποιος τα τσιουαουα? για να τα πουλησει? πιο απλο δε θα ηταν για καποιον να παρει 2-3 και να τα ζευγαρωσει? δεν ειναι οτι μπορει να τα πουλησει με τα χαρτια τους τα συγκεκριμενα!!!!
Τα καημενουλια, μια σταλια σκυλακια :(
Για να μην παρεξηγηθω, δεν αμφισβητω οτι κλαπηκαν, απλα μου κανει τεραστια εντυπωση, δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο.
υπαρχει περιπτωση επειδη ειναι καθαροαιμα να τα χρησιμοποιησουν για ζευγαρωμα απλα για να πουλησουν τα μικρα?μπορει να λεω μ......αλλα εκανα μια σκεψη!!!!!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έγώ θα έλεγα οτι τα πράγματα έχουν γίνει παράλογα πια...Τι να πω ..οι άνθρωποι έπαθαν ζημιά...έχασαν και σκυλιά και χρήματα.